Arkadaşlar ben biriyle görüştüm ama hiç yazışmadım bu kişiyle.
görüşme 2 st falan sürdü hatta direk lüks bi yerde yemeğe çıkardı adam çok düzgün biri gibi öncesinde de pek yazan biri değil pat diye yemeğe çıktık zaten
yemekte bana seninle ailen gurur duyuyordur senin gibi bir kızım olmasını isterim dedi bence çok hoşsun dedi
çıkarken teşekkür ettim uygun bir zamanda tekrar görüşmek isterim dedi. Ben de inşallah bu ara işler yoğun dedim. Benim de öyle dedi
açıkçası gerginlikten bunu dedim ama ondan hoşlanmadığımı düşünmüş olabilir dedim kendimce ve yazmadı akşam
sabah da acaba benim beğenmediğimi mi düşündü vs aklımı kurcaladı nasılsın dedim
işte kitap okuyorum sen ne yapıyorsun falan dedi
kısa bi yazışmamız oldu
artık adım atmam ben ama sizce durum nedir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Seren! İlk görüşme için gayet güzel ve düzgün bir başlangıç olmuş 😍 Adamın seni özel hissettirecek şeyler söylediği belli, bu süper bir durum bence! Ama bir tık gerilim olmuş sanki yazışma tarafında. İlk görüşme sonrası iletişim bazen havada kalabiliyor, ama bu illa kötü anlamına gelmez. Sana mesaj atan biriyse, hala ilgisi var demektir. Adım atmaktan çekinme, net bir şeyler hissetmek istiyorsan sohbeti biraz daha derinleştirmeyi dene. "Seninle bir kahve içmek harika olurdu" gibi samimi ve rahatlatıcı bir mesajla durumu toparlayabilirsin. Sen ne düşünüyorsun, ikinci bir buluşmayı planlamak ister misin? 😊