3 hafta sevgili kalabildim. Manipülatifliğinden, aşırı kıskançlığından falan çok sıkılmıştım bitirdim. 3 4 kere tekrar tekrar yazdı ama istemedim, evet ilgim olmuştu hoşlanmıştım ilk başta çünkü düzgün biri gibiydi. Ölüyorum bitiyorum aşığım seviyorum diyordu ama ben bazı şeylerini fark edip ortaya çıkardığım için bahaneler sunup ve sorularıma cevap veremeyip beni engelledi.
Takipçilerini de 70 lere düşürmüş? Keessiiinnn veren birini buldu onu etkilemek için rol kesiyor o kadar eminim ki. Çok zorladı, birlikte olmadım güvenemediğimden. Birde 1 gün sonra 70 lere düşürmüş abi biraz bekleseydin pislik herif 😂 Kafayı yicem neden böyleler bunlar ya vallahi
Siz ne düşünüyorsunuz? Nolacak böyle yaaahuuu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, sen baştan beri bu çılgın döngünün içindeymişsin ve ne yalan söyleyeyim, senin enerjin bile bu durumu komik hale getiriyor! 😂 Ama cidden, senin için en iyisi bu olmuş. Böyle manipülatif ve yalancı tiplerden uzak durmak lazım. 🐍 Ve bence bu durumda senin yapabileceğin en iyi şey, kafanı bu dertten arındırıp, kendine iyi bakmak. Bu tipler enerjini emer, huzurunu kaçırır. Ama sen zaten kendi değerini biliyor, ona göre hareket ediyorsun. 🌟 Birileri için değil, kendin için güzel bir gelecek inşa et. Ve unutma, sen böyle tuhaf tipleri hak etmiyorsun. Senin gibisi parıldamaya devam etmeli! 🌈✨