Yeme & İçme Sizce de beni alan yaşamadı mı? Bbenkeyfimvekahyası Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor hayır sacmalamayin yamuk ve büyük degiller susar misiniz Güncellemeler+1 yıl ayh bu süper olmasaydı daha iyiydi ehe Sizce de beni alan yaşamadı mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ellerine sağlık evet seni şu an yaşadı... 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Evet seni alan yaşadı artık bol bol tatlı yer. gerçi pastanede var ama :D 0 0 Yorumla
windows86 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl 🤣🤣🤣🤣cok komik gözüküyolar ama lezetlidir eminim eline sağlık prenses. vallahı tadına bakmak ısterdım cok 0 2 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl xnsnnsnsnsns öyle deme ama kırılırlar 🥺 Yorumla windows86 +1 yıl kıyamam senın kadar şirinler. ellerine sağlık güxel olmuş Yorumla
Akbulutmersin Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Seni alan yemek konusunda yaşamaz ama diğer türlü bilemedim 1 1 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl ya ama ama Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. Toplanır şimdi buraya kız arayışına çıkanlar xhjzzjjzn 0 1 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl beğenmediler ben ve tatlim kirginiz biraz 🤧 Yorumla
swica Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Hamurlu çikolata olmuş biraz daha çikolata lazım gibi ellerinize sağlık 🙃 0 1 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl biraz tombik olmuşlar 🥲 Yorumla
ZamannnYolcusu Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 94% +1 yıl Deminden beri ne olduğunu anlamaya çalışıyorum 0 2 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl djdnsnsns cok kiricisiniz Yorumla ZamannnYolcusu +1 yıl Eline sağlik sonuçta emek vermişsin:)) Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Sen bana bunu yolla. Ben bi tadına bakayım sonra söylerim 😂 0 2 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl yiia işte gurme yorumdakiler ne anlar yemekten tatlıdan peeehhhepsi senindir bacimsu Yorumla AliceMixfield +1 yıl Oyşş ellerine sağlık Yorumla
Alpagu16 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Tebrik ederim yamukta olsa çaba var 😊 alan yaşadı ama şu an formumdayım ve tatlıyı şekeri kestim 0 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 762 cevap paylaştı. Kız seni alan yaşadı dertlerinide boşadı vallahi jest oldu mest oldu oooo o😀😀 0 0 Yorumla
Hayalsizyaşam Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Pastanın üstüne çikolata sürüyor evlilikle ne alakası var 0 0 Yorumla
YalvarBarışalımk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Ayy ojenin rengi çok hoşş marka numara fırlatsana sösöössm 0 0 Yorumla
_-Velhasıl-_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cimri birine denk gelirseniz sosu az tutmanızdan mest bile olabilir.Ellerinize sağlık. 0 0 Yorumla
Cemilclk Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Eline sağlıkBunu bırak doğru dürüst yemek yapmasını bilmeyen kızlar var. 0 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 340 cevap paylaştı. Yaşadı valla her gün kafasını utulersin mis. 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl https://www.youtube.com/embed/GEQBBJ4Es2YO zaman gelsin 🙂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl seni alan 2 günde boşar gelin kızınızı alın diye 0 1 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl anne sen misin 😳
Delikanlisback Takip Et FenomenYoda Yaş: 30 +1 yıl Ne bu patates püresi mi 0 1 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl mercimek curbasi 😋 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Onu kuş kuş kadar servis edersen yaşamaz ama güzel olmuş 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Buna yaptigin bir tatliyla mi karar verelim adilce degil, seni tanimiyoruz 0 0 Yorumla
nehirszz Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Tadı güzelse boşverr zamanla şeklini falan da öğrenip yaparsın ve canım çekti 0 0 Yorumla
Hümanistgusav Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Kız çikolotalı pasta yapmayla seni alan nasıl yaşasın :) 0 0 Yorumla
Lykunk_thear Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Tadı iyi gibi görünüyor 0 2 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl tadını nasi görüyon Yorumla Lykunk_thear +1 yıl Tecrübe! Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşçı bu tabakta ne anlatmak istemiş 🙄 0 5 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl taşan duygularini djdndn Yorumla dynamiteee +1 yıl Maşallah maşallah pek bir taşmış biraz daha çalışsan seni alan yaşayacak. Yorumla dynamiteee +1 yıl Sjsjdjs bu arada şaka maka elinize sağlık. Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl xsjjznsjs yerim seni 💜 Yorumla dynamiteee +1 yıl Ay tişikür ederimm💜🦋 Yorumla
Larkzkaoon Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Seni alan şeker hastası oldu. 0 1 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl uc profiterolle oluyorsa sıkıntı Yorumla
Marjin4l Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Olmamış, çikolatası emanet gibi duruyor? 😅 0 2 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl malzemeden çalmadım işte pehh 😒 Yorumla Marjin4l +1 yıl Hayırlısı be 🙃 Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Tırnakların çok kısa sevmedim 0 8 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl valla kökten kescem uzun tırnak yıpraniyo sürekli oje sürünce Yorumla OlamazMıKardeşim +1 yıl Protez kullan madem Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl e tamam o zaman iban veriyorum aylık 400 at Yorumla OlamazMıKardeşim +1 yıl Nikahıma alamadığım karıya para yedirmem Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl ben evliyim zaten sadece begenmedigin icin hayrina sevabına sadaka olarak atarsın dediydim Yorumla OlamazMıKardeşim +1 yıl Olmaz karım kızar Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl iyi o zaman seni bu görüntüyle başbaşa bırakıyorum hadi eyv Yorumla OlamazMıKardeşim +1 yıl Ayb Yorumla
electraheartt Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl masterchefe katılmalısın 0 1 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl ay orası kesmez beni daha dünya capinda seyler duusnuyorummmmmmmmmmmm Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 362 cevap paylaştı. Burnundan getirmezsen yaşadı. 😃😃 1 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 556 cevap paylaştı. Önce bir tadına bakıp söylemem lazım. d 0 0 Yorumla
bentektabancayım Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Patlamış profiteröl 0 1 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl sensin patlak tirbiyesiz Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 852 cevap paylaştı. Çikosu az bunun 0 4 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl kiz yüzüyo nasi az kiz Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Bana az geldi ama afiyet olsun güzel görünüyor 😃 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl yaa tisikkirlir çikolatayi getirim yanında da banıp ye xjdnnd Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Ekmek mi kız bu 😃 Yorumla
xxSempatikxx Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Hazır mı aldın sen mi yaptın abicim😄 0 8 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl sence hazır olsa bu kadar mük şekilli mi olurdu ehe Yorumla xxSempatikxx +1 yıl Eline sağlık. Afiyet olsun.. bir parça yerim😄 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl feda olsun hepsi abimsu Yorumla xxSempatikxx +1 yıl Eyvallah cansın 😄 bende sana çiğköfte ısmarlarım. Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl her gün yiyom sponsor olsan çokzel olur 😋dnxnnddn Yorumla xxSempatikxx +1 yıl Oo, afiyet olsun. Peki gerçek çiğköfte yedin mi hiç? Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl ben yalancı çiköfte seviyooomm hazır ve bol katkılı mmmh Yorumla xxSempatikxx +1 yıl He anladım. İyi bakalım..😄 Yorumla
Mert_488 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bende yapiyorum bunu;) 0 2 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl bsnimki kadar sekilli olmuyodur uydurma Yorumla Mert_488 +1 yıl Orasi kesin:)) Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Afiyet olsun 😂😂 0 0 Yorumla
berkan642 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl O zaman Şen'i ben alayım kim yaşamak istemez ki 😉 0 0 Yorumla
çikolatalıpastanızz Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 398 cevap paylaştı. Şekli hariç iyi 😅 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yaşamadı 0 0 Yorumla
Wutututututu Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Anlacım bu ne 0 2 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl ıspanakli börek olmamış mı 🥺 Yorumla Wutututututu +1 yıl Baya değişmiş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Ellerine sağlık evet seni şu an yaşadı...
Evet seni alan yaşadı artık bol bol tatlı yer. gerçi pastanede var ama :D
🤣🤣🤣🤣cok komik gözüküyolar ama lezetlidir eminim eline sağlık prenses. vallahı tadına bakmak ısterdım cok
xnsnnsnsnsns öyle deme ama kırılırlar 🥺
kıyamam senın kadar şirinler. ellerine sağlık güxel olmuş
Seni alan yemek konusunda yaşamaz ama diğer türlü bilemedim
ya ama ama
Toplanır şimdi buraya kız arayışına çıkanlar xhjzzjjzn
beğenmediler ben ve tatlim kirginiz biraz 🤧
Hamurlu çikolata olmuş biraz daha çikolata lazım gibi ellerinize sağlık 🙃
biraz tombik olmuşlar 🥲
Deminden beri ne olduğunu anlamaya çalışıyorum
djdnsnsns cok kiricisiniz
Eline sağlik sonuçta emek vermişsin:))
Sen bana bunu yolla. Ben bi tadına bakayım sonra söylerim 😂
yiia işte gurme yorumdakiler ne anlar yemekten tatlıdan peeehh
hepsi senindir bacimsu
Oyşş ellerine sağlık
Tebrik ederim yamukta olsa çaba var 😊 alan yaşadı ama şu an formumdayım ve tatlıyı şekeri kestim
Kız seni alan yaşadı dertlerinide boşadı vallahi jest oldu mest oldu oooo o
😀😀
Pastanın üstüne çikolata sürüyor evlilikle ne alakası var
Ayy ojenin rengi çok hoşş marka numara fırlatsana sösöössm
Cimri birine denk gelirseniz sosu az tutmanızdan mest bile olabilir.
Ellerinize sağlık.
Eline sağlık
Bunu bırak doğru dürüst yemek yapmasını bilmeyen kızlar var.
Yaşadı valla her gün kafasını utulersin mis.
O zaman gelsin 🙂
seni alan 2 günde boşar gelin kızınızı alın diye
anne sen misin 😳
Ne bu patates püresi mi
mercimek curbasi 😋
Onu kuş kuş kadar servis edersen yaşamaz ama güzel olmuş 😂
Buna yaptigin bir tatliyla mi karar verelim adilce degil, seni tanimiyoruz
Tadı güzelse boşverr zamanla şeklini falan da öğrenip yaparsın ve canım çekti
Kız çikolotalı pasta yapmayla seni alan nasıl yaşasın :)
Tadı iyi gibi görünüyor
tadını nasi görüyon
Tecrübe!
Aşçı bu tabakta ne anlatmak istemiş 🙄
taşan duygularini djdndn
Maşallah maşallah pek bir taşmış biraz daha çalışsan seni alan yaşayacak.
Sjsjdjs bu arada şaka maka elinize sağlık.
xsjjznsjs yerim seni 💜
Ay tişikür ederimm💜🦋
Seni alan şeker hastası oldu.
uc profiterolle oluyorsa sıkıntı
Olmamış, çikolatası emanet gibi duruyor? 😅
malzemeden çalmadım işte pehh 😒
Hayırlısı be 🙃
Tırnakların çok kısa sevmedim
valla kökten kescem uzun tırnak yıpraniyo sürekli oje sürünce
Protez kullan madem
e tamam o zaman iban veriyorum aylık 400 at
Nikahıma alamadığım karıya para yedirmem
ben evliyim zaten sadece begenmedigin icin hayrina sevabına sadaka olarak atarsın dediydim
Olmaz karım kızar
iyi o zaman seni bu görüntüyle başbaşa bırakıyorum hadi eyv
Ayb
masterchefe katılmalısın
ay orası kesmez beni daha dünya capinda seyler duusnuyorummmmmmmmmmmm
Burnundan getirmezsen yaşadı. 😃😃
Önce bir tadına bakıp söylemem lazım. d
Bunu yaptınız diye adamı kandıramam
Tadı güzelse sıkıntı yok
Önce sen i mi tatliyimi yemeli
Yaşadı tabi ellerine sağlık
Oo hem de ne yaşadı 🤦
Ben bile alırım seni 😅 eline sağlık
Yaşadı tabi. Eline sağlık 🙂💐
Yatakta nasılsın o da önemli
Patlamış profiteröl
sensin patlak tirbiyesiz
Çikosu az bunun
kiz yüzüyo nasi az kiz
Bana az geldi ama afiyet olsun güzel görünüyor 😃
yaa tisikkirlir çikolatayi getirim yanında da banıp ye xjdnnd
Ekmek mi kız bu 😃
Hazır mı aldın sen mi yaptın abicim😄
sence hazır olsa bu kadar mük şekilli mi olurdu ehe
Eline sağlık. Afiyet olsun.. bir parça yerim😄
feda olsun hepsi abimsu
Eyvallah cansın 😄 bende sana çiğköfte ısmarlarım.
her gün yiyom sponsor olsan çokzel olur 😋dnxnnddn
Oo, afiyet olsun. Peki gerçek çiğköfte yedin mi hiç?
ben yalancı çiköfte seviyooomm hazır ve bol katkılı mmmh
He anladım. İyi bakalım..😄
Bende yapiyorum bunu;)
bsnimki kadar sekilli olmuyodur uydurma
Orasi kesin:))
Seni alan gobeklenir
Galiba ben şaşıyım
Afiyet olsun 😂😂
😂😂😂 olabilir
kesinlikle!
Dertlerini de boşadı
O zaman Şen'i ben alayım kim yaşamak istemez ki 😉