Üniversitede okuyorum ve kız - erkek karışık bir yurtta kalıyorum. Yurt binalarımız ayrı, ama onun haricindeki ( yemekhane, bahçe, bahçedeki oturma alanları ) yerlerin tamamını ortak kullanıyoruz. Sabah yemekhanede kahvaltımı aldıktan sonra 1 tane kız ilgimi çekti ve onun masasının hemen karşısındaki masaya, karşı çaprazında kalacak bir şekilde oturdum. Yani daha doğrusu oturmadım, kahvaltı tepsimi masaya bırakıp kıza 1 kez baktım ve kız da benim ona baktığımı gördü. Sonrasında çay almaya gittim, ama geri döndüğümde yanında oturan arkadaşıyla birlikte kalkıyorlardı. Amacım kızı rahatsız etmek değildi, sadece şu ana kadar hiç bu tür ilişkilerle ilgim olmadı; haliyle sevgilim de olmadı ve şu anda ise kendi çabalarımla karşı cinse yürümeyi öğrenmeye çalışıyorum.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kız senin bakışlarından rahatsız olmuş, utanmış olabilir.
Ama sadece 1-2 kez kaçamak bakışlarla baktım.
Etkilenmiş olabilirde kız karşı cins hassas bu konulardan yana.
Bilemezsin ama o kız sürekli bak ve sonrası gelişebilir.
Nasıl yani? Yani bence etkilenmiş olsa kalkıp gitmezdi, en azından kısa bir süreliğine de olsa bakışırdık. Sence bu düşüncemde haksız mıyım?
Tamamda bakışmışsınız ama başlarda rahatsız olabilir, bu çok normal.
Yani zamanla rahatsızlığı geçer mi?
Evet, etkilenebilir daha fazla zamanla senden, belkide etkilanmiştir ama zamanla anlarsın
Yemekleri bitmis, doymus olabilirler kizlara gunde bir suru erkek bakiyor her erkegin bakisinda yer degistirseler isleri is olur.
Ama yemekleri bitmemişti, sorumda da belirttiğim gibi tabakları henüz aldıkları gibi duruyordu.
Ya olabilir ark yer degistirelim demistir
rahatsız olmuş, net.
Gerçekten mi?
Hatta tam görmedim, ama sanki kalktıklarında tabaklarındaki yiyecekler henüz olduğu gibi duruyordu, yani yememişlerdi.
öyle. Yani normalde yapmamak gerekir kim olursa olsun, sonuçta abartıldığında bir tür taciz oluyor ama yakışıklı bir insan yapınca genelde kalkmazlar. Tam tersi bazılarının hoşuna bile gidiyor maalesef
Yani ben tipsiz miyim? 😂
Şahsen kendimi çevremdeki birçok erkekten daha yakışıklı görüyorum.
ve kız da öyle ahım şahım bir güzellikte değil.
yani abicim. Benim kimsenin tipine laf atma lüksüm yok. Tipsiz demiyorum. Zatwn kendimizle bu hayatta barışık olmamız şart. Benim de yanaklarım var ve tip konusunda kendime dürüstüm.
Soracak olursan yakışıklı değilsin, normal tiplisin bence
Ama kız da normal tipte, hatta bence makyajlı falan olmasa çirkin bile denilebilecek biri.
Şahsen öyle olup da benim gibilerine bakmayanları sinirimden parçalayasım geliyor...
kızlardaki egoyu biliyorsun.
Başlarım onların egosuna... 😂
Bence gerçekten güzel olan kızlar egolu olabilir, ama makyajlı, estetikli kez banların zerre kadar egolu olma hakkı yoktur.
1.50'lik kız 185-90 boyda yakışıklı, fit erlek istiyor. Gözleri yükseklerde değil ulusrarası uzay istasyonunda
Maalesef...
aşağıdaki arkadaşın dediğini dinlersen adın tacizciye çıkabilir. Onun için yapma.
ve işin en acı tarafı da birçok ab aza erkek yüzüne bile bakılmayacak derecede çirkin olan kez banları baş tacı edip bir yerlerinin kalkmasına sebep oluyorlar. Sonra onlar da sanki öyle bir lüksleri varmış gibi hiç kimseyi beğenmiyor...
Peki sence ne yapabilirim?
Çünkü kendimi gerçekten çevremdeki birçok kişiden daha iyi görüyorum, ama fazla dışa dönük, sosyal biri olmadığım için, ayrıca muhafazakar bir ailede doğup büyüyüp kızlara öcü gözüyle baktığım için şu ana kadar hiç sevgilim olmadı, ama artık istiyorum.
maalesef. Su ana kadar o tür kızları uzagimda tuttum. Devam böyle.
İllaki birisine denk gelirsin.
Belki spontane gelişir. Onun için sen önüne bak. Kız mız işlerini oluruna bırak
Ama zaten şu ana kadar hep oluruna bıraktım ve kendiliğinden bana yaklaşan kız sayısı 4'ü geçmedi...
hmm. Üniverditede hiç yakın olduğun kız arkadaşın var mı?
Allah razı olsun, sen de böyle söylemekle çirkin olduğum düşüncesini iyice pekiştirmiş oluyorsun... 😂
Hayır, henüz yok.
Ama derslere fazla girmiyorum, yani derslere düzenli olarak girsem belki olabilir.
gir o zaman.4'te iyi bir sayı yani.
Okulun ilk günlerinde sınıftan bir kıza, beni sınf WhatsApp grubuna eklemesi için telefon numaramı vermiştim. O gün de derse girmeyip kendim ders çalışacağım için okula eşofmanla gitmiştim. Kız da sanki gözlerini devirerek bakmıştı. Orada o kızı da parçalayasım geldi.
iyi. Biraz fazla alınıyorsun. Kötü düşünse bile takma
Alınmıyorum, sadece dediğim gibi, gerçekten çevremdeki birçok erkekten daha yakışıklıyım; ama bedensel olarak fazla güçlü olmadığım için birçok kız bana değil, benden çok daha çirkin erkeklere bakıyor. Bu da beni sinirden deli ediyor...
abi çok yanlış anladık
Nasıl yani?