Nişanlimgile nikah islemi icin bir gun onceden gitmem gerek bana aksam uzeri gel motor turu yapacaz arkadaslarla dedi ve genelde her haftasonu motora resmen tapıyor gibi gezerler ben de dedimki tamam eglen sonra aksam beni alip kafede oturalim evde olunca ailen oluyor sohbet edemiyoruz kafasini da telefondan kaldirmiyor ya maçlara bakiyor ya motorlara degisiklik olur beni kafeye gotur dedim "sacmalama bana is cikartma para mi kaldi cebimde"dedi ben de sinirle gelmiyorum ne halin varsa gör dedim goruldu de yapmadı birsey de yazmadi ya deliricem ya bu cocuk neden böyle ben mi abartiyorum ne yapmaliyim motor sanki benzinsiz çalışıyor ona gelince para var
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Söz konusu motorsa sorun çevre 👍 ben sevgilimle solo motorcuyum zamanım sadece sevgilime motoru biz gazlama gezme şehir değiştirmek için kullanıyoruz motorcu geneli böyle çevresine dikkat et yavaşça ayır
Arkadasi galerici motor degistirip duruyor kendi de onlara yetismeye calisiyor gibi ayrilacak gibi durmuyor da evlenince sorumluluk ustune binince umarim azaltir
Şöyle açıklayayım motorcular hep birbirlerinden daha üst olmaya çalışır gösteriş sadece onu çevrenden uzaklaştır motoru ne bu arada
Soz konusu motor olunca veya mac oĺsun dunyadaki en değerli sey o gibi davraniyor motor alana kadar boyle bir sevdasi oldugunu bilmiyordum
Motor farklı bir evren bende motorcuyum kendimden biliyorum
Bilmiyorum valla ama piyasasi Şu an 28000 30000 arssi degisen bir motor
Nasil uzaklastirabilirim cunku baski yaptikca inada biniyor ben gitme etme desem de dinlemiyor yapiyor nasil taktik onerirsiniz
Onuda şöyle söyleyeyim sevgilim motorla gezerken bana daha eğlenceli bir ortam yarattı beraber motorla gezmek daha bir hoşuma gitti o yüzden o ortamlardan uzaklaştım motoru bile onun İçin sürüyorum diyebilirim
Benim motor 450.000 TL değerinde tam sürat motoru birde siz düşünün hafta sonu gazlamazlardan buluşmalardan akşam grup gezmelerinden ayrı kalmayan biriydim
Benim ehliyetim falan yok motor surmeyi de bilmiyorum onun da cok gitmesini istemiyorum sadece
Sevgiliminde ehliyeti yok sürmeyi bilmiyor daha yeni öğretiyorum o arka koltukta bana motordayken daha eğlenceli şeyler yol üzerinde misal sağa sola bakıp dalga geçip gülüp eğlenip mola vererek şuraya buraya derken o ortamdan uzak kalıyorsun zaten artçısı ol onu sürüşünü öv geçtiğiniz motorlara laf et motor seviyormuş gibi davran bak izle o zaman neler değişiyor sevgilini seviyorsan yap yoksa kaybedersin motora ilgili affedersin bacım çok
Bacım ne ya o…. pu çok
Teşekkür ederim kardeşim
Senin nişanlından bir cacık olmaz ben dana söyliyim,
Klasik türk erkegi tiplemesi
Acaba turkiyede romantik kadini onemseyen erkek oranı kac merak ediyorum
Eşimde motor varken farklı biriydi, araba alınca daha farklı oldu. Arkadaşlarına dikkat et
Rica etsem özet geçer misiniz ikisinde de nasil bir karakteri oldu size karşi tutumu nasildi
Arkadaslarinin arasinda ciddi ilişkisi olan bile yok en azindan onlarda da nişanlı sevgili olsa neyse dicem kizlar da benim gibi düşünebilir dicem evlilige en yakini benimki ve arkadas ortami bekar hep
Öncelikle motoru varken benden daha çok vakit ayırıyordu motoruna temizliğine falan. Gezip tozuyordu her yere girmesi kolay diye. Ayrıca çevre çok önemli. Bekar insanla takılınca evin yolunu unutuyor, beni unutuyor. Evli insanla takılınca zaten o hem nasihat veriyor hemde onunda vakti kısıtlı oluyor çok uzun kalamıyor yanında. Ayrıca 1 senelik evli olmamıza rağmen hala evlendiğinin farkında değil. Markete gönderince 1 saat gelmiyor ona buna takılmaktan. Ayda yılda bir denk gelip evde vakit geçirmek istediğim zaman sıkılıp dışarı kaçıyor
Haklısın ya.. Biraz düşüncesiz galiba kusura bakma da
Yo diyebilirsiniz ne kusuru :)
Evlenmeden başlamışsınız…
Sizinki de boyle davransa umursamadan durur muydunuz buyutmezdiniz demi
Çok hödükçe yazmış
Evet
Burcu ne
Aslan
Ya ama inanin dugun videolari açıyoruz mesela ailesi o kadar hevesli ki ama o televizyona goz ucuyla bakiyor elinde telefon ya maç ozetleri ya motorlara bakip izliyor sanki evlenecek kişi sadece benim resmen bitse de kurtulsak modunda
Sanırım onun ilgisin çekmiyor bu tür duygusal olaylar