yakın çevrem tarafından kuzenimin eşinin dayıoğlu ile tanıştırıldım. Yaklaşık 15 gün konuştuk yüzyüze ilk görüşmemizde göz teması kuramadı benimle yolda yürürken hep sağımda ol daha güvendesin falan diyordu gayet ılımlı ve ilgiliydi ikinci görüşmemizde halasına gittik tabi ortak tanıdığımız diye gayet güzel bi akşam geçirdik bu süre içinde hep telefonda saatlerce konuştuk iletiye dönük planlar yaptık evliliğin her detayını konuştuk çocuğa kadar her şeyi paylaştık etrafa beni beğendiğini dört dörtlük olduğumu evlenilecek insan olduğumu sürekli dile getiriyo
üçüncü görüşmede görüşemedik işi uzadı sorun etmedim bi sonraki güne bakarız dedik denize gittiği için yorgun olduğunu söyledi bende biraz trip attım haliyle ama uzatmadım ve genelde alttan alandım
bunun üzerine tartışmamız başladı ve bitmedi uzattı baya tartıştıl ben ertesi gün onu kırdığımı düşünüp işyerine özür çikolatası ve not yolladım ve bana bi mesaj bile atmadı tabi ben üzülünce halası dahil oldu halasına kız çok iyi kırmak istemiyorum dört dörtlük biri ısınamadım sorun bende gibi bişiler demiş ısınamayan insan saatlerce konuşup gelecek planı yaparmı çocuğunun adına kadar konuşurmu ve bu sebepten dolayı bitirme kararı aldık tam birmiizi heryerden silelim dedikten sonra bana dost kalalım dedi irtibatı kesmek istemedi ben dosta ihtiyacım yok falan dedim ama içimde biyerede çok dokunduğu için ona kapıldığım için tamam dedim sonrasında ona beni üzdüğünü vebalimi aldığını söyleyince beni heryerden engelledi ben şimdi ne yapmalıyım zaman mı tanımalaıyım yoksa tamamen silmelimiyim yakın çevresi bana döneceğini söylüyor ama ben boş hayale kapılmak istemiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer