20 Şubat 'ta tanıştık Bir kere gül ve hediye gönderdi annesi falan beni takip ediyor akrabalarına söylemiş benimle konuştuğunu Nişan ve düğün tarihleri hakkında sorular sorup duruyor devamlı evlilikten falan konuşup duruyor sizce manipüle mi ediyor yoksa ciddi mi?
Arkadaşlar 1 aylık flörtümün konuştuğu konular şaka mı daha görüşmedik ama bile 10 gün sonra gelmeyi düşünüyor güvenmeli miyim?
Çok saçmalık ya korunuruz demesine gerek yok. Yapmayız çocuk diyebilir ayrıca yüz yüze görmeden ne hissediyor ki? En son böyle bir sevgilim vardı sonra araştırdım 2 tane daha sevgilisi varmış
Çocuk devamlı bana yazıyor Instagram hesabı şifresi falan bende vallahi güvenip güvenmemek arasında kaldım ben de açıkçası hiç böyle biri gelmemişti karşıma şu yaşıma kadar
Uzatmayı oyna bi süre gözlemci ol kendini kaptırma nude felanda atma, kendinisi ele verecek zaten, aklında bulunsun görücü evlilik bile görüşür tanışır gerçek hayatta ölçer tartar öyle karar verirsin, şıp diye evlilikten dem vuran adam bildiğin sırtlandır
Yorumlardan bir arkadaş üç dört sene evlilik fikrim yok de öyle dene dedi vereceği cevabı göre sence öyle yapsın nasıl olur eğer evlilik düşüncesi yoksa sıkıntı yoktur evlilik düşüncesi varsa bayağı karşı çıkar sen ne düşünüyorsun
Ona göre tam bilemezsin ben öyle yapmıştım evlenelim yaza diye tutdurmuştu, yinede sen dene belki farklı tepki alırsın, aslında şöylede olabilir ona kanıyor numarasıda yapsan daha erken sonuç alırsın 😂
Hahahahah kusura bakma çok güldüm😂😂😂😂😂kendi durumum aklıma geldi insan garip hissediyor bölüyoruz lan diye 😂😂😂😂😂😂seneye nişan sonra düğün yaparız de fazla ara uzamasın😂😂😂😂😂😂
Yani evlenmeyi mi istiyor diyorsun çünkü yaşı da büyük Yani aslında yaşı küçük olsa daha farklı niyetleri var diye düşünecektim ama dediğim gibi yaşı 27 Emin olamıyorum emin olmak için birkaç şey denemeye çalıştım ama hiçbirini tam sonuç alamadım sence deneyebileceğim bir şey var mı
Neden ya 😂 en azından engel yersen bu benim için olumlu bir şey şaka yaptığımı söyleyip engeli kaldırttırırım en azından ciddi ciddi evlilik düşündüğünü anlamış olurum jdjfjc
Evet öyle oldu da yani sence bizden olmaz mı diyorsun olmayacaksa konuşmayı bırakayım benim için zaman kaybı olur çünkü ben zaman kaybolmasın istemiyorum şu an derslerim de önemli benim için üniversite son sınıf öğrencisiyim kpss veya vizelere falan çalışırım en azından
Duygusal erkek. Oldukça manipülatiftir. Olurda evlenirsen vs bolca trip atacağını düşünüyorum. Bunun dışında çok alıngan olurlar. Mesajlarına geç cevap verince trip atıyor mu xhdhhd
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Arkadaşlar 1 aylık flörtümün konuştuğu konular şaka mı daha görüşmedik ama bile 10 gün sonra gelmeyi düşünüyor güvenmeli miyim?