İlişkiyi ben bitirdim geri dönmeli miyim?

Sosyak medyadan biriyle bir gece konuştum sonra konuşmak istemedim daha uzamasın konuşma diye engelledim bir hafta sonra pişman oldum bir soru sorma bahanesiyel yazdım sonra 1 hafta flörtleştik ama son 3 gün üst üste bir şeylerden tartıştık neyse barıştık en son hiçbir şey yok güzel konuşuyoruz normal bir soru sordum bana bir anda dedi yok olmuyor sinirimi sana yansıtmamaya çalışıyorum ama yapamıyorum ben sana sonra yazarım dedi ben de sinirlendim tabi lafı ağzıma tıktı sonra o sakinleşice yazdı ben de onun isteğine göre konuşup onun isteğiyle suscak biri olmadığımı söyledim o da kusura bakma falan dedi ben yine bir şeyler yazdım bu seferlik kapatıyorum konuyı dedim mesajımı beğendi ertesi gün öğleden sonraya kadar yazmadı ben de istenmediğimi bana katlandığını hissettim ve konulmayı bitirmek istediğimi onun da aslında bunu istediğini falan yazdım o da sadece bana hoşçakal yazdı şu anda acaba çok mu fevri karar verdim diye düşünüyorum ama bu sefer de ilk adımı hep ben atmak istemiyorum ne yapmalıyım

Güncellemeler
+1 yıl
Onu özledim
İlişkiyi ben bitirdim geri dönmeli miyim?