(Biraz uzun ama lutfen cıkmazdayım cevaplayın) 3 bucuk yıllık bir iliskim vardı. Hersey cok guzeldi. 5 ay once kız arkadasım babasını kaybetti. Hemen olmasada uzak mesafede oldugum icin isimden dolayı 1 gunlugune yanına gidebildim sadece. Yanlız kalma fırsatı hic olmadı. Ilk 3 ay neredeyse o acıyı yasayamadı. Son 1 aydır yanlız kalma fırsatı oldu. Biraz durgunlasmaya basladı. Bana nasıl davranmam gerektigini oyle daha iyi hissedecegini soylemisti. Ama psikolojik olarak cokuntude oldugu icin soylediklerinin tam tersini yaptım. Ama destek olmaya calıstım. Beni aramasını ve biraz konusmak istedigimi soyledim. Aradı. Guzel ve normal konusmaya calısırken bana birbirimzi ozlememiz gerek deyip ara vermek istedi. Onu cok sevdigim icin ertesi gun dayanamayıp yazdım. Yazmamı istemedi. 24 saat bekledim diger gun yine yazdım. Yazma dedi istemiyorum yazmanı dedi. 2. Gece beni arayıp artık devam ettiremedigini kafasında herseyi bitirdigini soyledi. Mantıgıyla hareket etmek istedigini babasının kızı olmak istedigini soyledi. Ona baska birnin olup olmadıgını sordum. Evlilikten nefret ediyorum zaten, bu durumdada iliski ve flort falan dusunemem kendi ayaklarımın ustunde durmak istiyorum artık dedi. Beni engellemek istemedigini dusman olmadıgımızı olgun insanlar oldugumuzu soyledi. Sustum. Ertesi gun tekrar yazdım dayanamadım cunku cok seviyorum ve bitmesini istemiyorum. Sonrasında bence biz numaralarımızı silelim dedi. Eger benden rahatsız oluyorsan beni engelle dedim. Yazacaksan engellerim yazmayacaksan engellemem dedi. Sen rahatsız olacaksan engelle dedim. Neyse bi sekilde telefonu kapattık ve engellemedi. Sizce geri donermi?
AI Persona’ya Sor

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kızların yapısı farklı abi böyle çözemezsin. Normalde bu zamanları destek olursun iyi gelmesi lazım bunları tam tersi iyi gelmiyor hafif ilgi verip peki senin dediğin gibi olsun deyip ara vermen lazım bu süre zarfında senin aklını düşünceler geçiyor aldatıyor mu veyahut da başkasının var falan fıstık sen bunlari ama söyleyince zaten bir gösteriyor sen de muhtemelen sevginden biraz sert çıkıyorsun O da hemen onu yanlış algılıyor ve bitirmeye devam ediyor. Benden sana tavsiye merkezinden biraz çıkar acı doğru çıkarmak zorundasın. Unutmuş gibi davran ona belli etme ki zaten sen çaba göstermişsin daha yapacak bir şey yok daha da batarsın demek şu an uzak dur yazma bir ara zaman geçince artık postlarında görüldü atarsın anlar yazar. Ama duygusal hiçbir şey söyleme bırakıp biraz o duyguyu düşünsün biraz kafasını dinlesin bakalım zaten gidecek ise her türlü gider kacarin yok. Dediğim gibi kızlar yapis çok çok çok farklı bazen kendileri bile kendilerini anlayamıyor
Şimdi diyeceksin ki ben bu kadar bağlıyken nasıl ara vereyim ben de şu an aynı sorun yaşıyorum ben de biraz darladim ve kendimi düşünen bencil moduna geldim onu söylediğine göre benim için de zor olacak ama bu zamanda belki unuturum belki aklım birine Kayar belki onun aklı Kayar kafanız uyuşmuyordur vesaire vesaire o yüzden ne kendini üz ne onu daha fazla üz yazma bakalım
Eyvallah kardesim yorumun icin. Bunu doyleyen 3. Kisisin. Biraz uzak durmam gerektigini ve Şu an psikolojik sureci atlatması gerektigini soylediler. Bende oyle yapıp bekleyecegim bakalım. Ama korkuyorum bir baskasına gitmesinden.
Yazmayacam bakalım
Yani insan bazen korkuları yüzleşmesi lazım, ama şunu bil ha belki gözü kayar başkasına gider ama hiçbir şekilde mutlu olamaz ha ilerletir belki ama pişmanlıklarla bir ilişki olur son olur. Mutlu olamadığını anlayıp onu da arasına mesafe koyar aklına sen gelirsin. Daha fazla yazıp da seni de üzmeyeyim tamam seviyorsun ama ne kadar sorunlu olursa olsun biraz da kendimizi düşünmeliyiz olduğuna bırak
Bu psikoloji ile bir baskasına gideceginide dusunmuyorum ama bilmiyorum. Duygularını on plana cıkaramıyor Şu an .
Şu serseri dediğimiz tip insanlar bu zamanda onlara farklı gözüküyor. Ters psikolojimi bilmiyorum ama çoğu hayat hikayesi dinledim genelde böyle ilişki içinden çıkıp sarmala giren çok kız var.
Yapma be kardesim oyle bir serseri tip biri vardı ama gorusmeyi kesmisti arkadaslıgını bitirmisti. Soylemeyi unuttugum cok onemli birsey var. Sevdigim kızda ozguven eksikligi var.
Vallahi kanka öz güven eksikliği olan biri O tip insanlarla konuştuysa ona daha yakın hissedebilir hissedebilir derken şöyle yani yanlış anlama onunla daha önce bir iletişim geçtiyse onunla rahat konuşur yani konuşursa yani o yazarsa falan çocuk yazarsa, yani sana kalmış ben de kendimi yorma sal gitsin oluruna bırak gerçekten hani üzüldüm ama üzüldüğümüze değmiyor zamanı hayırlısı neyse o olur
Kendini bitiriyorsun :) yapma derim. :)
Yani geri donermi?
dönmez kanka. :)
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!