3 buçuk yıllık ilişkim bitti geri dönermi?

(Biraz uzun ama lutfen cıkmazdayım cevaplayın) 3 bucuk yıllık bir iliskim vardı. Hersey cok guzeldi. 5 ay once kız arkadasım babasını kaybetti. Hemen olmasada uzak mesafede oldugum icin isimden dolayı 1 gunlugune yanına gidebildim sadece. Yanlız kalma fırsatı hic olmadı. Ilk 3 ay neredeyse o acıyı yasayamadı. Son 1 aydır yanlız kalma fırsatı oldu. Biraz durgunlasmaya basladı. Bana nasıl davranmam gerektigini oyle daha iyi hissedecegini soylemisti. Ama psikolojik olarak cokuntude oldugu icin soylediklerinin tam tersini yaptım. Ama destek olmaya calıstım. Beni aramasını ve biraz konusmak istedigimi soyledim. Aradı. Guzel ve normal konusmaya calısırken bana birbirimzi ozlememiz gerek deyip ara vermek istedi. Onu cok sevdigim icin ertesi gun dayanamayıp yazdım. Yazmamı istemedi. 24 saat bekledim diger gun yine yazdım. Yazma dedi istemiyorum yazmanı dedi. 2. Gece beni arayıp artık devam ettiremedigini kafasında herseyi bitirdigini soyledi. Mantıgıyla hareket etmek istedigini babasının kızı olmak istedigini soyledi. Ona baska birnin olup olmadıgını sordum. Evlilikten nefret ediyorum zaten, bu durumdada iliski ve flort falan dusunemem kendi ayaklarımın ustunde durmak istiyorum artık dedi. Beni engellemek istemedigini dusman olmadıgımızı olgun insanlar oldugumuzu soyledi. Sustum. Ertesi gun tekrar yazdım dayanamadım cunku cok seviyorum ve bitmesini istemiyorum. Sonrasında bence biz numaralarımızı silelim dedi. Eger benden rahatsız oluyorsan beni engelle dedim. Yazacaksan engellerim yazmayacaksan engellemem dedi. Sen rahatsız olacaksan engelle dedim. Neyse bi sekilde telefonu kapattık ve engellemedi. Sizce geri donermi?

3 buçuk yıllık ilişkim bitti geri dönermi?