Artık ne yapacağımı bilemediğim için şu an buradayım. Yaklaşık 3.5 senedir devam eden uzak mesafe bir ilişkim vardı ikimiz de öğrenci olduğumuz için maddi imkanlar el verdiği takdirde buluşabiliyorduk. Bu sene benim sınava hazırlanmam okul dershane staj gibi meselelerden çok yoğun olmam ve onun stajının olması gibi meselelerden dolayı 9 10 aydır görüşemedik. Önümüzdeki ocak ayında buluşacaktık. Aslında çok iyi bir ilişkimiz vardı ama hem buluşamamanın verdiği gerginlikten hem de ilişkide yaşanan bazı sorunlardan dolayı tartışmalarımız arttı. Ben mezun oldum onun okulu bitmediği için tekrar okulun olduğu ile gitti yurtta kalıyor. Oraya gittikten sonra daha fazla değişti daha az zaman ayırmaya başladı. Benimse sınavım bitti okulum bitti evde bi boşluğa düştüm onun bi mesajına muhtaç hale geldim. Sonunda benden ayrılmak istediğini söyledi ben ayrılmak istemedim yalvar yakar ağlaya ağlaya barışması için ikna etmeye çalıştım 1 gün daha böyle durduktan sonra tekrar ayrıldı engelledi. Ben aradığımda ise çok sert konuştu artık arama sülük gibi yapıştın istemiyorum umrumda değilsin vs vs gibi şeyler söyledi ben aramaya devam ettikçe daha sert laflar etti üstelik kalbimi kırıyorsun çok kötü konuşuyorsun dememe rağmen bu laflara devam etti. Normalde sinirlenip beni üzecek şeyler söylediğinde dayanamaz üzülür gelir özür dilerdi ama bu sefer öyle olmadı. Yalvar yakar ağla sızla ne bi gururum kaldı ne onurum. Israr ettikçe karşısında küçüldüm saygımı kaybettim acizleştim. Onu hayatımın merkezine koyduğumu biliyor. Onsuz yapamadığımın farkında. Muhtemelen beni cepte görüyor. Sizce aramadığım ve üzerine düşmediğim takdirde geri dönmek ister mi? Bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim?
Şu an hayatında biri yok bundan net eminim lütfen o ihtimali düşünerek cevap vermeyin. Tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer