+1 yılSenin gibi erkeklere, beta erkek deniyor. Beta erkek; kadınlar ileşitişimi kötü, özgüvensiz , ezik ve itici erkek olarak tanımlanır. Türk erkek nüfusunun en az yarısı, Senin gibidir. Alfa evrimi geçirmeden , hiç bir kadın seninle severek evlenmez. Maddi durumun iyi ise, ancak paranla evlenir ama sana sadık kalmaz ve betanın tersi olan alfa erkeklerle aldatır.
Oysa ki Türk kadını, gerçekten evlenmeden seks yapıyor. Belki isteyerek kapanan kapalılar yapmıyordur ama kalanı zenci ve alfa erkek gördüğünde adeta peşlerinde koşuyor. Bu durumda , her türlü alfa erkek olmayı öğrenmeden evlenmek de akıl mantık işi değil. Bu yüzden , Red Pil. kuramı ile tanışman lazım.. Özellikle YouTube den Dr. Red pil kanalını dinlemen lazım.
Ben önce sana ön bilgiler vereyim. Önce alfa, beta ve sigma erkek ayrımını bilmen gerekir
Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor
Şimdi gelelim Beta erkeklere... Beta erkek: ezik, itici, özgüvensiz , kendi işinde bile çoğunlukla başarısız ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz. Zaten erkeğin , flörtte temel hataları; bunların aksini yapmasıdır.
Tecrübelerime göre Beta erkeklerin mutlu flört ilişkisi olmasa da mutlu evlilik ilişki yaşaması şöyle mümkündür; evleneceği kadın kendisini seviyorsa ve bakireyse ancak böyle iyi evliliği olabilir. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamayacağından; bakire olmayan kadınlarda olduğu gibi eski alfa erkeklerini özlemesi mümkün değil.. Bu durumda erkeğin de cinsel gücü iyi ise; beta erkek ancak evlilikte mutlu olabilir. Yoksa evlilik öncesi hiç bir kadın, beta erkekle seks yapmaz. Belki çok zenginse , kadına fena para harcıyorsa ve kadın da evlenmek istemiyorsa ; elinde tutmak için nadir de olsa seks yapıyordur. Çünkü kadınlar, sevmedikleri erkeklerle çok seks yapmazlar. Sus payı olsun diye sömürebildikleri sürece, haftada bir ancak..
Beta erkeği itici yapan özellikler ise: alfaların tersini yapmasıdır.
Betanın bir üstü , sigma erkek var bir de. Sigma erkek; hanımcı değildir, alfa erkeklerin tüm özellikleri taşımadığından kadınlardan alfalar kadar talep görmez, ancak herkesle birlikte olmayan kadını da kendine çekebilecek alfa özelliklerine sahiptir, orta özgüvenlidir, orta cesurdur, uzun ilişki tercih eder, uzun ilişkide olduğu kadın sigma erkekle seks yapar ve bu kadınla ilişki devam ettikçe sadık kalır. Ancak Sigma erkek, en az olan erkek çeşididir. Zira kadına ulaşabilen erkekler, genelde alfa olup tek kadınla yetinmezler. Ama betalar, genelde alfa olamaz. Ancak sigma olabilir , en fazla. Yani sigmalar, betaların evrim geçirmiş halidir. Zira alfa olunmaz, alfa doğulur. Sigma erkeklerin evlilikleri ise, genelde güzel olur. Tabi kendisini seven kadınla evlenebilirse. Zira pek talep gören erkek olmadıklarından, kendisinden kötü maddi duruma sahip bir kadın mantık evliliği yapmak isteyebilir. Bu durumda kadın bakire değilse, kendisiyle aynı maddi durumda bir kadınla evlilik yaparsa; kendisini seven kadınla evlilik yapmış olur ve kadın ona sadık kalır. Çünkü bir kadın kendisiyle aynı statüde bir erkekle, aşk evliliği yapar. Mantık evliliği, yüksek statüde olan biriyle yapılır
Peki Red Pil kuramı nedir?
Red pil, kadın ve erkekler arasında ilişkileri düzenleyen temel kurallardır Red pil kuramı, kadınların hoşlandığı erkekleri doğru olarak tanımlayıp eksik erkekleri tam erkek etmeye çalışır. Red pil kurumlarının tamamının doğru olduğunu, gerçek hayattan görüyoruz. Zira red pil kadınların; güçlü, özgüvenli, kendisine fazla değer vermeyen , böylece sıradan erkek izlenimi oluşturmayan erkeklerden hoşlandığını belirtir ve böyle erkek olmayanların da nasıl böyle erkek olacağına dair tavsiyeler verir.
Gerçekten de kadın ilişki uzmanları, bu tür erkeklerden hoşlanıldığını doğrular ve benim kız arkadaşım da doğruluyor.
İşte Bu tür hoşlanılan erkeklere alfa, aksine beta ( zengin olmadıkça talep görmeyen erkeklere) deniyor. Beta olmak da çok kötü bir şey olup ancak paranla Kadına ulaşırsın demek. Ancak hiç bir kadın zengin beta erkeğe, alfaya verdiği zevki vermez. Çünkü kadınlar, duygusal varlıktır... Bu arada Kadınları da kınamamak lazım. Zira kadın, yaratılışı gereği koruma iç gücüsüyle hareket edip güçlü olan alfadan hoşlanır
Işte redpil alfalaşma evrimini başlatınca, sorun burada başlıyor. Çünkü kadınlar beta çoğunluğun, alfalaşmasını istemiyor. Zira kadınlara; güzel mesajlar atıp egosunu şişiren, seks talep etmeksizin ( bir gün bana döner umuduyla ) pahalı hediyeler alan ve hat da evlenen erkeklerin hepsi beta. Alfa erkek ise, asla kadının egosunu tatmin etmez ve fazla ilgi göstermez. Alfayı, çekici hale getiren de budur. Sıradan olmamasıdır!
Şimdi gelelim, betayla evlenen bakire olmayan kadınlara. Şimdi Kadınlar, 30 yaşlardan sonra alfa bir erkekle evlenemiyorsa , maddi durumu iyi olan beta erkekleri tercih etmek zorunda kalıyorlar. Bu durumda Çocuk olana kadar iyi davranıyor, istemeden seks yapıyor ki ( sevmemesi nedeniyle) betalar çocuk varken genelde boşamıyor. Çünkü çocuklarına, fena sahipleniciler. Çocuk olduktan sonra kadınlar, beta eşi boşamasın diye hafta bir seks yapıp genelde alfa erkeklerle eski günlerine geri dönüyorlar. Çünkü beta erkek, asla alfa erkeğin verdiği tutkuyu veremez. Aynı tatmin olamamaktan, alfa erkek de beta kadını aldatıyor. Bunu, Red pil de belirtip tarafsız olduğunu beyan ediyor.
Ama Red pil, büyük alfalaşma evrimini gerçekleştirebilirse, bu kadar kolay kendine köle bulabilir mi? Elbette hayır.
Bunların da hiç biri uydurma olmayıp aynısını kadın uzmanlar da söylüyor. Bunların en önde geleni, Psikolog Buse Aydın olmakta. Kaldı ki çevremden de kadınların, beta eşlerini aldattığını çok duyuyorum.
Ha kadın bakireyse ve seviyorsa, beta erkeğe sadık oluyor. Bunu da belirteyim ki bunun da örneğini gördüm. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamıyor. Ama bakire olmayan kadının, kadınların itici bulduğu beta erkeğe sadık olduğunu duymadım da görmedim de. Çünkü karşılaştırma yapıp eski erkeklerini özlüyor. Tamamen, normal bir durum.
Bu arada , kadınların alfa erkek istemesi doğaldır ve saygı duyarım. Ancak beta erkeklerle evlenip duygularıyla oynamanız çok yanlış
21 Yorumla- +1 yıl
Uzun ama. oku. Bu yorum, çok kez yapay zeka tarafından en süper görüş seçildi. Red pille tanışmadan, kadına ulaşman imkansız. Tanışmadan önce, bu ön bilgileri bilmen gerekir
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı. Karşı cinsi yükselten bizim erkekler oldu kanka kendimiz ettik kendimiz buluyoruz şuanda hangi kızın instasına baksan en az 100 tane erkeklerden istek geliyo teknolojinin gelişmeside bunun üstünde en büyük etken diyebiliriz ben çocukuğumu hatırlıyorum o dönemde hiç böyle bişey yoktu yüzyüze iletişim vardı şimdi herhangi bi kafede bi kıza merhaba desen hanzo gibi adamlar beyefendi diyip seni aşağılıyolar kızlar tanrıça bizde köle olsuk maalesef bunu da yapan yine bizim erkek kısmı devam etsinler ben uzaktan izliyorum filmin sonu nasıl bitecek çok merak ediyorum şu an kızlar ve erkekler arasında acayip bi savaş dönüyo kariyer savaşı işte yok evlilik savaşı vs vs
12 Yorumla- +1 yıl
Yani bunu yapan bence erkekler değil. Kadınlar çığrından çıktılar ve erkekler de buna izin verdi. Ben de bir kadınım ve benim de hoşuma gitmiyor. Dışardaki kızlardan iğreniyorum. Benim karşı cinsten görüştüğüm kimse yok mesela. Bir gün birisi görür ve evlenmek isterse anca ozaman. Ölme eşeğim ölme.
+1 yılÖnce iletişim becerilerini yüksek tutup sosyal bi birey olman gerekiyor. Bakımlı olman gerekiyor kendini salmış her öğün pizza yiyen yatan çalışmayan okumayan sivilceli bakımsız bir tip olmamakla işe başla. Sporunu yap. Sonra neden karşı cinse ulaşma ihtimalin yok onu sorgula?
02 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar sicili bozuk at hırsızlarına canım gülüm diyor ben bakımlı kültürlü halimle selam verince bile tersleniyorum.
- +1 yıl
Bahsettiğin gibiyim fazlası var ve sıfır bende, bu işler şans 😂
Hiç sevgilin olmadıysa zor genelde kullanılırsın. O yüzden kendin gibi daha önce çok sevgilisi olmayan ve evlilik düşüncesi olan birini bulmalısın ki öyle biri zor bulunur
21 Yorumla
Soran+1 yılEn detaylı ve en gerçekçi cevap. Teşekkürler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
+1 yılYok bir erkeğim bence çirkin olsun şey olsun ulaşılacağı kadınlar vardır neden çünkü ileride bir aile kurup evlenmesi gerekir kadınlar bazen tipe bakmaz suya da bakar huya da bakar ama bazı erkekler bulamıyor doğru neden bir kadın gelip üzüyor bir daha kimseye güvenemiyor falan ama artık bu çağları geçtiğimize göre evlenme çağına geldiğimize göre artık yavaş yavaş insanları ayak uydurarak yeni insanlarla tanışıp dostluk arkadaşlık sevgililik eşlik nişanlılık kurmamız lazım bunu neden yapamaz belki çekingendir yapması için gereken kızın yanında çok kasmasın gözüne falan bakınca heyecanlanıyorsa başka yere odaklansın ve başka bir şey düşünmeye çalışsın kasmayarak rahat rahat konuşarak çevire yapabilir ve bir bayana İlk buluşmada ve her zaman buluşmada kibar bir dilde güzel sözler söyleyerek fazla yanaşmayarak kadın yüz verdiği kadarıyla el sıkışma olur sonra sarılma aşaması olur bunlara kadın kendi karar verene kadar erkeklerin hiçbir şey göstermemesi hiçbir tepki göstermemesi gerekir ilişki her zaman kadın yönetmelidir ve Bir erkekte bir kadın nişanlanmaya hazırlanıyorlarsa önce birbirlerini iyi tanımalılar başta konuşamazsın edemezsin ama bir yerden sonra onun yanında kendi rahat hissedersin ve onu bulursun kabuğunuza çekilmenize falan gerek yok yeni insanlarla tanışın ne kaybedeceksiniz ki dışarıda bir hayat var dolu kız var illa bunun için paran olmaz şu olması gerekmiyor sadece evet şunlar gerekiyor açık konuşayım ben de bir kızım evi geçinecek kadar parası olacak bir erkeğin bir işi olacak kötü de olsa bir iş olacak bir yerden kazanç gelecek yoksa kimse sevmez zaten evlenme çağına gelen bir insanı zaten bunlar olması gerekir çünkü artık ev yönetmeye başlayacak neden bir kızla konuşamadığınıza gelince kız sizin yanınızda İlk buluşmada rahat olmaz hiçbir zaman hani nasıldır huyum falandır filandır bunu öğrenmeye çalışır siz de kasarsınız kısaca şüphelenir ve konuşmadan daha çok şüphelenmeye dönüşür bir kızla mesela başta yazışırsın konuşursun huyunu beğenirsin o huyunu beğenir ve sonunda hani buluşacaksınız erkek böyle saçma sapan giymeyecek düzgün bir şekilde giyinecek bu illa pahalı şeyler falan demiyorum düzgün güzel bir şey giyinecek çünkü bir kız ilk buluşmaya her zaman çok süslenir çok çaba gösterir güzel gözükebilmek için ama erkek bunu göstermediği zaman kız zaten orada aklında yok bu ilişki olmaz der ve kızları rahatsız olduğu konulardan bahsedilmesi istenmez kıza direk bir şey de ısrar edilmez bir kıza arada sırada jest yapılmak zorundadır arada sırada değil sürekli seni seviyorum veya güzel iltifat sözleri edilmek zorundadır çünkü kadın yürütür her zaman onun için siz kadın ne kadar destek olursanız bu ilişkiye de o kadar destek olmuş olursunuz tek yapacağınız heyecanlanmadan sakin bir şekilde olduğunuz gibi olmak siz olduğunuz gibi böyle kabul etsinler beyler
00 Yorumla
+1 yılBunun iki sebebi vardır: ya maddi durumun beğenmediler ve sende gelecek göremiyorlar. Ya da kişilik özelliklerin ile iticisin
pasif özellikler taşıyor olabilirsin
Pasiften kastım şu: espritüel olmayan özgüvensiz, sıkıcı konuşan, yapmacık davranan ya da kişisel bakımına dikkat etmeyen bir erkek olman vs...
Bunun için sana şu tavsiyeyi verebilirim insan önce görünüş ile dikkat çeker. Gizemli bir adam olduğuna kendine inandırmalısın. Kadın senin stilinle tanışmalı. Bu yüzden imaj değişikliği yap sıradan olma. Zaten imajın farklı olursa otomatikman davranışlarında değişecek. Aynaya bakınca farklı birisini görmek en çok seni etkileyecek ve mutlu edecek. Bu dediğimi en kısa sürede denemeni tavsiye ediyorum. Diğer kötü yorumlara aldırma ve şu Saçma Alfa Beta Sigma erkek modeli yazısına da takılma. Her bilgi maalesef doğru değil. İnsanların bu hayatta beklentileri kişilik yapısına göre değişir. Ben Alfa erkek değilim diye kendini sınırlandırma. Çünkü bu ayrımlar sınıflandırmalar kapitalizm toplumunun bize dayattığı saçmalıklar. Önemli olan insanın çok parasının olması ve playboy erkek olması değil, kendini bir ortamda sunuş şeklidir. Buna bizim anadoluda Satışını iyi yapmak denir. Herkesin güçlü ve zayıf yönlerini vardır ve farklıdır. Önemli olan tüm her şeyi gerçekçi şekliyle görüp kabullenmek, Değişmeye açık olduğun yönleri ise değiştirebilmektir. Toplumsal baskılardan dolayı kendinin eksik yetersiz olduğunu düşünme. Dediğim gibi tüm mesele kişinin kendisini keşfedebilmesi ve ona uygun yapılar inşa edebilmesi. Bunu bir devlet örneğine benzetebilirsin. Amerikayı Amerika kılan onun çabası ve doğru stratejik hamleleriydi. Kendini yargılamaman ve mutlu etmen dileğiyle :))
(Bu arada Alfa erkek tercih edilir aldatılmaz diyen kişi de çok boş yapmış ben onun deyimiyle alf erkek aldattım. Kimse vazgeçilmez değil :)) Alfa erkek sevilir aldatılmaz diye bir şey yoktur yani )00 YorumlaEveet, başladık yine alfaydı betaydı, vhs, betamax vs vs... Aslında kocaman, ama bu ülkenin "çağdaş medeniyetler ve üstü seviyeye" gelmesini istemeyenlerin asimilasyonuna uğramış, onların özentisi beyinleri büzüşmüş arkadaşlar; evrenin ana kuralları arasında şu var: "çözümsüz problem yoktur"... Evlenmek istiyorsak, önce ne halde olduğumuzu ve neden karşı cinse ulaşamadığımızı anlamamız gerekmiyor mu? Görünenle, anlamamız gereken farklı olabilir. Hemen hemen her zaman, sorunun da çözümün de insanın kendisidir. Belki bakış açımız yanlış olabilir. Belki derdimizi anlatamıyor ya da iletişim kurmaktan çakiniyoruzdur. Uzun lafın kısası; evlenmek istiyorsanız "karşı cinse ulaşma ihtimali olmayan" diye bir şey olmadığını anlamalısınız. Ve sorunun kaynağı da, çözümü de sizsiniz...
20 YorumlaEvlenme çağına gelmiş ancak karşı cinse ulaşma ihtimali olmayan erkekler, sosyal aktivitelerde bulunarak, hobiler edinerek, kariyerlerine odaklanarak, kişisel gelişimlerine yatırım yaparak ve sağlıklı bir yaşam tarzı benimseyerek dolu dolu bir yaşam sürdürebilirler. Bu şekilde, mutluluklarını ve yaşam tatminlerini artırabilirler.
32 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini değiştirmek senin elinde. Hiç bir şey yapmayıp , karşı cinsin sana gelmesini bekleyemezsin. Mesela kendinden bahsetmemişsin? işin var mı? kimse boş gezenin boş kalfasını istemez hayatında. Kadınlar da çalışıyor kariyer yapıyor erkeklerde.
Bir ilgi alanı edin mesela. Kitap oku, bu konuda kitaplar var.
Kendini geliştir, spora git vucut yap, özgüvenli olmaya başlarsın zaten bunları yapınca.
Nasıl ki erkeklerin beğenmedigi kadın özellikleri varsa , kadınlarında istemedigi erkek özellikleri var. Kadınlar pasif, özgüvensiz, boş erkekleri istemiyor haklı olarak.04 Yorumla
Soran+1 yılBence kadınlar sadece zenci zengin ve zalim seviyor bu üçüne bağımlı oldukları için de suç bastırmak için diğer erkeklere özgüvensiz iftirası atıyor. Ben kadınları çözdüm.
Cevap sahibi+1 yılGenelleme yaparsan bu şekilde, durumu değiştiremezsin. Bu sebeple iyice yalnız kalırsın. Tüm erkekler aynı degil, tüm kadınlar aynı degil. Ama sen kafada tüm kadınları aynı kodlamışsın.
Önce şuna karar ver, ben yalnız kalmak mı istiyorum yoksa değişmek mi?
Psikoloji ile ilgilenen ve okuyan birisi olarak yazıyorum.
Eğer değişmek istiyorsan, önce bu yanlış bakış açısından çıkacaksın bu bir.
Kadınların iç güdüsel olarak güçlü erkeklere yöneldigini kabul edeceksin bu iki. Çünkü doğurganlıktan ötürü tüm doğada, canlılarda dişi, yavrusu için güçlü olan erkegi seçer.
Yani kadınların güçlü erkek istemesi tamamen iç güdüsel.
Kendini bu şekilde tüm kadınlar aynı diye soyutlarsan, bu şekilde devam edersen 2-3 ayda bir aynı soruyu açarsın burada.
Değişmek istiyorsan, önce spora git, fit vucudun olsun, kadında da erkekte de bu geçerli.
Bol bol kitap oku özellikle bu konuda. İmkanın varsa online terapiye katılabilirsin. Özgüven sorunu için. Kariyerin varsa, ilerlemeye çalış , yoksa ise bir iş bul.
Çevre edin, kursa yazıl , halk eğitime git, bir sürü seçenek var.
En üst noktada ki kadınlardan uzak dur, hedefini en tepeye koyma, haliyle o noktada ki kadın kendi dengini istiyor.
Kadınlar zalim de sevmez, o sorunlu olanlar. Kibar davran , kültürlü ol gerisi gelir.
Soran+1 yılBu önerileri ben kadına yapsam hadsiz olurdum siz kadın olarak bana yapınca modern oluyorsunuz. Karabük'te Eskişehir'de İzmir'de bu gidişle Türkiye'nin her yerinde kadınların zengin zenci ve zalim erkek düşkünlüğünün faturası kendi halindeki adamlara çıkarılacak anlaşılam. Kızı Karabükteki zencilerden HIV kapan babaya "Keşke diğer oğlanlar spor salonuna gitseymiş de kızını zencilerin elinden alsalarmış" mı diyeceksiniz? Bende psikoloji okurum. Ve Türk kızlarının yüzde 80'i net "histerik"
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılKarsi cinse ulasamayan erkek yoktur. Kendine guveni olmayan erkek vardir. Bunun kaniti da sudur burada bilr kizlarin yalnizim kimsem yok vesaire yazdiklarini goruyorsun. Bence her neyden dolayi atilim yapmiyorsan onu boş ver ve denemeye devam et. Yok o da olmuyor diyorsan gorucu usulu olur en kotu.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek kadın olarak ayirmayacagim. Benim de sevgilim olmadı. Konustuklarim sarmıyor fazla. İnsan yalnızlığa alışınca istemiyor pek. Mesaj attıklarını buna kac kişi yazar bana bakmaz deme konuş ne olacağı belli olmaz ama amacın ciddi değil cinsellikse ciddi düşünen kızın peşini bırak bence. Ben de güzel birisiyim beğenen birisiyim miller sanıyor herkes bana yazıyor kac kişiyle konuşuyor diye ama cidden pek kimseyle konuşmuyorum hatta önemli olan karakteri ve oturaklı olması. Doğru insanı bulmak önemli herkes benim gibi değil başka şeyler arıyorlar. Burada amacına belirle ona göre birini bul illa olur bence
10 YorumlaBu siralar aklimi en cok kurcalayan sorulardan birisi de bu iste. Belki de butun kotu hislerimin temelinde yatan etken.
31 yasindayim, yurtdisinda master yaptim. Global firmalarda calistim, maddi bir sorunum yok fakat karsi cinsin girift isteklerini anlamakta gucluk cekiyorum. Aslinda bizlerin de yarattigi normlar biraz sikintili. Alfa - beta meselesi degil bu. Evliligin aslinda karsilikli sorumluluklar silsilesi oldugunu bilmek gerekiyor. Bu noktada, sadece tek tarafli sorumluluklar vs. tartisilmamali. Bundan ziyade, hayattan beklentiler vs. konusulmali ve alinacak ortak kararlarin hangi suzgeclerden gececegi netlestirilmeli
Daha farkli kistaslar da eklenebilir fakat ustunkoru detaylar bunlar diyebiliriz.
Zorlu isler, secici olmanin da dengesini bulmak gerekiyor.
Hepimiz icin en iyisini dileyelim
Sevgiyle kalin
11 Yorumla- +1 yıl
Ne istiyolar
- Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılDostum birine otobüs duraginda bi adres yeri sorarak sohbete başlayıp sonra devamını getirebilirsin. Çevremde arkadaşlarım yedeğinin yedeği şeklinde kızlarla takiliyorken sende ilk adımı atmayı denemelisin. İlla biriyle sohbet etmek istiyorsan gerekli yardımı yapabiliriz. Sadece birini bugün belirle ve ilk adımı atman nasıl olacak karar vermede yardımcı olayım.
10 Yorumla Hayır neden kabullesenesin ki ulaşma ihtimalini neden zor olsun ki turkiyede hiç mi evlenecek kız kalmadı anlamiyorumkizlar ses verin yokmu kiz evlenecek herkes arıyor burada bence düzgün birini
22 Yorumla
Soran+1 yılYanlış anlamayın da hanımefendiler son zamanlarda çok yüksek beklentili ve çok düşük tahammüllü oldular maalesef...
Gizli Üye(36-45)+1 yılBak kardeşim, bu dünya imtihan dünyası... Milletin ne dediğine o kadar önem verme. Sen evlilik üzerine hayırlı bir adamsın. Allah'tan hayırlı eş iste ve bunun için çabala ve tevekkül et. Allah, hayırlı olanı verir inşallah. Kaderinde evlilik yoksa sapık bir adam olmak yerine sap olmak iyidir, bunu da böyle bil. Zorlanıyorum diyorsan oruç tut. Oruç seni günahtan sakındırır. Kal selametle.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. Karşı cinse ulaşma ihtimali olmayan derken?
11 Yorumla
Soran+1 yılÇevrem tanıdığım yok kadınlar da benle muhatap olmuyorlar.
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılAileyi araya sokmalı, özellikle anne yenge falan. Ama öncelikle özgüven kazanmalısın
18 Yorumla
Soran+1 yılAilemin çevresi yok benim özgüvenim tam hatta beni aşağılayan zalim hemcinsleriniz bu ne özgüven de diyorlar bazen
- +1 yıl
Sen hemcinslerime bakma, çoğu bi garip
Soran+1 yılSağolun
- +1 yıl
Özgüven neden? Özgüvensiz mi arkadaş
- +1 yıl
"Karşı cinse ulaşma ihtimali olmayan" demiş. Özgüvenli birinin bu cümleyi kuracağını düşünmüyorum
- +1 yıl
Ulaşacağına inanmıyor olabilir karşı cins tarafından istenmiyordur. Şahsen beni de isteyen kimse yok
- +1 yıl
Sizi isteyen kişileri fark etmiyor olma ihtimaliniz de var maalesef
- +1 yıl
Beni isteyen kim vardı da fark etmedim. Bir kişi bile gelip bir şey demedi
+1 yılDurumu ailenize anlatın, size uygun adaylarla görücü usulü tanışmak ayıp değildir.
13 Yorumla
Soran+1 yılÇevrem yok ailem kimseyi tanımıyor kızlar görücü istemiyor sadece 1.80 üstü kaslı zengin adam istiyorlar.
- +1 yıl
Dizi izlemeyi bırakmalısın, dışarıda başka bir dünya akıp gidiyor.
Soran+1 yılBen gözümün önünde olanları söylüyorum. Kadınlar onca kibarlığıma özenime güleryüzüme bakımıma rağmen bana hamamböceğiymişim gibi bakarken kaba küfürbaz kavgacı ve çapkın erkeklere ağızlarının suları akıyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılBise dicem cevrenizde hicmi kimse yok evlenebileceginiz hicmi yok yani
111 Yorumla
Soran+1 yılSıfır
- +1 yıl
Yaaa bekle o zmn kendi gellir seni bulur
Soran+1 yılBu zamana kadar gelmeyince 😞
- +1 yıl
Yaş kaç ki
Soran+1 yıl35...
- +1 yıl
Hmm baya olmus hayırlısı abicim bekle biraz daha
- +1 yıl
Boyle bi durum icin tavsiye veremem
- +1 yıl
Cok karmik bi durum
- +1 yıl
aslında özgüvensiz bir insanım kendimi yani meslek statü bakımından çok yetersiz hissediyorum önce ya benden daha kötü olupta sevgili yapanlar var nasıl yapıyorlar anlamıyorum yapıyorlar 2 ay sonra terkedip baskalarına yöneliyorlar valla 5-6 kızla birlikte olan arkadaşım bile var ben neyden kaybediyorum anlamıyorum
+1 yılBir kere öyle eskisi gibi düzgün kız kavramı %10 Lara indi. Senle tanışana kadar partilemis, yemediği dasak kalmamış. Kimse onu almayınca kendini sana yamamaya çalışan karılara da düşme bir zahmet
10 Yorumla
+1 yılDostum Karşı Cins Her Yerde, Bu Arada Kafaya Koyduğunda Ulaşamayacağın Hicbirşey Yoktur Bunu da Bilmiş Ol.
Aktif Olmaya Çalış Ve Mümkünse Gamsız Ol Kadınlara Karşı :)10 Yorumla
+1 yılKafamızda oluşturduğumuz ideal kadından ayrılmadıkça reel hayatta birileriyle ilişki yaşamamız çok zordur. Reddedilmeyi öğrenmen gerekecek önce. Sen riske girmiyorsun arkadaşım muhtemelen.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynısı bende de var hiçbi erkekle hiçbi münasebetin olmadı daha haliyle sapım ve evde kaldım kirlenmektense böyle devam etmeyi düşünüyorum
117 Yorumla
Soran+1 yılÖrnek kızsın vesselam
Cevap sahibi+1 yılO ne demek anlamadım
Soran+1 yılDiğer kızların örnek alması gereken kızsın bence
Cevap sahibi+1 yılBak knk sana bi şey diyim bi yorumunda sitem etmişsin berkecanlara atlıyorlar resmen minvalinde, berkecana atlayan kızdan zaten hayır gelmez çıtayı düşür biraz ambalajı güzel kızlar gösteriş meraklısıdır haliyle klasik düzgün erkeğe bakmaz, hani sizin bi lafınız var ya kızlar efendi erkeği sevmez diye o kızlar berkecana atlayan kızlar işte ve aynısı sizin için de geçerli siz de düzgün akıllı masrafsız kızı sevmiyorsunuz yok burnu büyük yok kulağı uzun yok saçı yok yok orası böyle yok burası böyle, tipe önem vermeyin verdikçe daha çok yalnız kalırsınız ambalajı güzel kızlara da öykünmeyin onlar berkecan dengidir, böylece her kızı da berkecan hastası sanma yani olur mu
Soran+1 yılÇirkin kızlara bakınca bana nefes alsın yeterci diyorlad
Cevap sahibi+1 yılSen çok mu yakışıklısın mesela, onu diyenler çok mu yakışıklı ve güzel. Onu bunu dinledikçe zaten mutlu olamazsın hep birilerini suçlarsın. Erkekler hep kadının görüntüsünü önemsiyor sonunda da parası bitince başka bir erkek için terk ediliyor bu daha mı iyi sence, tuhafsınız cidden
Soran+1 yılBen kadında görüntüye bakmam ki...
Cevap sahibi+1 yılO zaman nefes alsın yeterci diyen kötü kalplileri umursama, sırf güzel olsun seks yapsın kafasındaysan hep aldatılırsın az güzel olsun ileride hasta yataklarımızda su veririz birbirimize diye düşün. İyi şanslar.
Soran+1 yılİşte herkes uzun boylu kaslı isteyince bana şans kalmıyor yine de desteğin için sağol
Cevap sahibi+1 yılYa amca onu isteyen berkecan sevdalısı tipler diyorum işte anlamıyor musun, çıtayı düşür ne buluyorsunuz o tip kızlardan, illaki kolunuza gösterişli cilveli çekici bi kadın takınca başınız göğe mi eriyor, biz boya tipe önem vermiyoruz da ne oldu evde kaldık, tutturmuşsunuz bi at gibi seksi kadını koluna takıcam diye, hiç mütevazı gösterişsize bakayım diyen yok, herkesin gözü yüksekte, herkes en yakışıklısını en güzelini bulma derdinde işte ondandır ki aşklar artık süreli yaşanıyor çorap değiştirir gibi güzel yakışıklı sevgili değiştiriliyor, neyse bi daha yazmicam belli zaten ne tür kızlardan hoşlandığın, inşallah berkecana koşan kızlara benzeyen güzel manken gibi bi sevgilin olur
Soran+1 yılben iki saattir ne diyorum çirkin kızlar da kaslı yakışıklı istiyor
Cevap sahibi+1 yılOnu yazmamışsın ki, ama o da saçma aynı çirkin erkeklerin güzel kadın istemesi gibi, insanlar kafayı yemiş amca, en iyisi bekarlık ya takma kafaya o zaman, boşverdim ben erkek dırdırını sen de kadın dırdırını boş ver
Soran+1 yılTeşekkürler kadının dibisin 👏👏👏
Cevap sahibi+1 yılRica ederim saçma cümlelerim kelimelerim olduysa kusura bakma, sevgili edinemiyorum diye de kadın düşmanı olma mümkünse, çünkü kalbi çok iyi birine benziyorsun kinle doldurma içini lütfen
Soran+1 yılBeni çok aşağılarlarsa ne yapayım evimde yalnız başıma mı ağlayayım?
Cevap sahibi+1 yılBen de çok aşağılandım ama bedduamı edip Allaha havale ettim
Soran+1 yılUmarım herşeyin en güzeli seni bulur
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu değiştirmek senin elinde. Kafanda karşı cinse ulaşamam, ihtimalim yok diye kurarsan ve kendini buna inandırırsan zaten harekete geçmek için ihtiyacın olan enerjiyi ve motivasyonu bulamazsın ve kaderin bu doğrultuda şekillenir. Sana tavsiyem eline bir kağıt kalem al ve karşı cinse ulaşmana engel olduğunu düşündüğün eksileri not al ve bunları nasıl çözümleyebilirsin bunun cevaplarını araştır, gerekirse uzman birisinden psikolojik destek al.
01 Yorumla- +1 yıl
Benimde aynı olay. Karşı cins istemiyor bir türlü. Kendime bakmadığım şey kalmadı
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce gidip parasını verip en güzelinden escort becereceksin.
Kendine özgüvenin gelecek. Ben senden daha güzelini kendi paramla becerdim sen kimsin diyebileceksin.
Ulaşılmaz kadın yoktur. Ondan daha güzelini para ile beceriyorsun çünkü.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarşı cinse ulaşma ihtimali neden yok o kısmı anlayamadım?
13 Yorumla
Soran+1 yılHem kız çevrem yok hem ailemin tanıdığı yok hem de kızlar benimle konuşmak istemiyor
Cevap sahibi+1 yılKızlar neden sizinle konuşmak istemesin? Eğer işiniz varsa tipiniz de normalse illa şans verirler. Umutsuzluğa düşmeye gerek yok
Soran+1 yılŞans vermiyorlar ki
yapman gereken şey vücut geliştirmeye gitmek
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 944 cevap paylaştı. Görücü usulüne başvurabilrsin seni tanıyan ve sana denk birini bulabilirler
20 YorumlaUlaşma ihtimali yok ne demek? Alacaksın karşına sevdiğini, diyeceksin ben evlenmek istiyorum diye. Ha biraz tanışma süreci yaşarsınız o normal ama uzatmadan evlenin canım. Para pul olarak da, bir geçim kaynağın işin olsun, kirada da olsa bi eviniz olsun yeter. Gerçekten benim çevremdeki çoğu kız paraya ya da tipe bakmıyor. Karakter sahibi sağlam adam arıyorlar evlenmek için.
09 Yorumla
Soran+1 yılHangi kızı görsem 1.90 boy ister kas ister mal ister mülk ister sonuç karabük üniversiteli kızlar
Soran+1 yılYoo kısmetim neyse ona razıyım da benim dengim kızlar benden üstünü istediği için kızlar otobüslere atlayıp karabük yolu tutuyor.
Soran+1 yılBen minimum şartları kabul ettiğim için dengim olarak gördüğüm kızlar bana nefes alsın yeterci muamelesi yapıyor.
- +1 yıl
Bak hala dengim kızlar diyosun, yaptığın şey büyük ihtimalle ne biliyo musun? Çok güzel, fiziği manken gibi kızlara yaklaşıp ne yaparlarsa razı oluyosun. Kusura bakma ama karaktersiz gibi her dediklerine razı oluyosun sonra da gelip burada evlilik muhabbeti, mağdur edebiyatı yapıyosun. En nefret ettiğim erkek türlerinden birisin.
Soran+1 yılO kadar yanlış anladınız ki... Ben o manken gibi kızların değil muhatabı olmak yakınlarından geçmem. Ben sade gösterişsiz hanım hanımcık kızlara yaklaştıkça beni o kadar incitiyorlar ki... Mankenler zaten kibirli diğerleri de atarlı olursa bizim halimiz ne olur onu soruyorum.
- +1 yıl
Seni yanlış anladığım için üzgünüm. Eğer dediğin gibiyse ve bu kızlar yine de seni itiyorsa kişisel olarak bazı gelişimleri tamamlaman gerekiyor. Dost acı söyler, belki dost değiliz ama acı ve gerçek konuşucam. Kız veya erkek farketmez, insanlara çok meyilli olursan onlara sınırlarını çizmez ve her dediklerine tamam dersen senden soğurlar ve seni iterler. Herkes kendi sınırları olan kişileri daha sempatik bulur ve daha saygı duyulur bu kişilere zaten. Hepimiz bazen bu sorunları yaşamıyor muyuz? Yaşıyoruz. Ben buna bu kadar değer verdim, bana nasıl böyle davranır vs. Küçük sinir krizleri geçirip tekrardan çizgiler çiziyoruz. Senle ilgili mesele şu ki sen bu çizgileri pek çizmemişsin, doğru mu anladım?
Soran+1 yılBen insanlara sırnaşan ya da hadsizce yaklaşan biri değilim kime olumlu yaklaşsam bana olumsuz davranıyor sonra kendisini ezip aşağılayan bir at hırsızına canım cicim diyor manken gibi olan da böyle bakkal gibi olan da...
Sosyalleşebileceğin ortamlara girmen lazım mesela spor salonu olabilir kafeler online oyunlar biraz da kendine özen göster bakımına dikkat et ne bilim kaşlarının ortası birleşik olmasın mesela giyimine de dikkat et (ben mesela erkek arkadaşımla lolde tanıştım 5 yıldır birlikteyiz)
10 Yorumla
+1 yılvalla istersen yorumumu kaba olarak algıla. s1ken sevilir, seven s1kilir... sen anla buradan kardeş...
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru söz
Gizli Üye(30-35)+1 yılHacı kendine uygun yollu escort bul bakma burdakile hepsi boş konuşuyor o bataklığı bilmiyorlar çıkamaz insan ordan kolay kolay 20 yaşında olsan yine neyse olmaz o iş
10 YorumlaBen açıkçası bu yaştan sonra bile ulaşmak istemiyorum umrumda değiller artık
10 YorumlaNiye kendini kadın diye şartladın ki? Sen kendini geliştir hepsi kapına geliyor zaten.
10 Yorumla
+1 yılYalnız kalmak
Kendi kendine mutlu olmayı öğrenmek
Rabbine yönelmek
Kendini geliştirip aktivite yapmak12 Yorumla
Soran+1 yılOnları zaten yapıyorum da öbür boyutu var olayın
- +1 yıl
Ona yapacak bişey yok
Hocam evlendikten sonra sap statüsünün ne kadar elit bir statü olduğunu anlayacaksın.
11 Yorumla
Soran+1 yılKarabük haberlerinin devamı geldikçe saplığımı sevmeye başlıyorum. Kevgire çevrilmişlerden biriyle evlenmektense saplık tabi elittir.
+1 yılMesleğin ne peki? Meslek, sohbet, naziklik kaliteli kızları etkiler
16 Yorumla
Soran+1 yılMeslek ile sevginin ne ilgisi var neden bütün kadınlar paraya Allah diye tapıyor?
- +1 yıl
Şöyle bir ilgisi var: Güçlü kadınlar, güçlü erkek isterler
- +1 yıl
Mesleği olan birinden kastım: Aklı çalışan ve kendini geliştirmiş birinden bahsediyorum zengin demedim.
Soran+1 yılParası olan her kadını elde ediyor cümlesinin kadınca söylenişi bu mu?
- +1 yıl
Ne söylediğimi anlayamayacak erkeği hiçbir kız istemez diyim kısacası
- +1 yıl
Ya şu garibana bir kız bulun yokmu sitede beker bir kız herkes akıl veriyor herkes uzman olmuş kısacası adam sevgi istiyor
+1 yılKarşı cinse neden ulaşamayasın ki? Bence doğru kişi seni bir şekilde bulut önemli olan onu kaçırmamak
20 Yorumla
+1 yıl
https://www. wikihow. com. tr/K%C4%B1z-Arkada%C5%9F-Nas%C4%B1l-Bulunur00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanırım seni tanıyorum ve eğer o isen yanlızlığının sebebi sensin.
31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl ulasamiyorsun orasını anlamadim
17 Yorumla
Soran+1 yılÇevrem yok
- +1 yıl
Sosyal ol o zaman, tanış birileriyle, yürü birilerine
Soran+1 yılAşağılıyorlar
- +1 yıl
Yok artık o niye
Soran+1 yılPic değilsen hiçsin kuralı
- +1 yıl
Deveye diken insana s... iyi gelir genelde
Soran+1 yılElime kız eli değmemişken ne d. ken olabiliyorum ne de düt...
+1 yılHiç mı sevgilin olmadı şimdiye kadar
12 Yorumla
Soran+1 yılSıfır
Soran+1 yılElime kız eli değmedi
Gizli Üye(18-24)+1 yılAşkı bekle sosyal ortamlara katıl tiyatro kursu pastacilik kursu gibi işte. Belki olur...
18 Yorumla- +1 yıl
Bu dediğiniz Türkiye’de ne kadar mümkün? Adam inşaat ya da fabrika işçisi ise ne olacak? Yemeye içmeye kişisel bakımı fırsat bulamayanlar var. Ayrıca işin maddi boyutu cabası! Kurs dediğiniz yerlerde de açık bulursunuz tabi
Cevap sahibi+1 yıl@Çağhan2734 Adam inşaat işçisi olsa bile yine de sosyal yaşamı vardır
Cevap sahibi+1 yılhalk eğitimde kurslar var onlar ücretsiz illa ki paralı kurs olmasına gerek yok. haftada bir kere iki saatliğine bile gitse bile sosyalleşir ve ona iyi gelir
- +1 yıl
Haftanın 3 günü 16 diger günleri 12 saat çalışan ve izin yapmayanlar var
Soran+1 yılAğzına sağlık
- +1 yıl
Bu ülkede köle gibi çalışan çalışmak zorunda olanlar var diğerleri konusunda haklısınız inşaat işçileri, 2 türkü çağırsın mala vursun kızlar düşüyor zaten
Cevap sahibi+1 yılTamam kardeşim yorum yaptığım için özür dilerim.
- +1 yıl
Kırıcı oldu isem ben özür dilerim
+1 yılNeden karşı cinse ulaşma ihtimali yok, bu önemli.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇevrem yok
- +1 yıl
Sosyal medyadan tanış, kütüphane, iş yeri veya birçok mecra var. Oralardan tanışabilirsin
Gizli Üye(18-24)+1 yılValla şöyle bür şey gidip de 9/10 kızlara ulaşmaya çalışıyorsanız ulaşamayabilirsiniz 4/10 3/10 kızlara yazıyor musunuz
00 Yorumla
+1 yılAnnelerine haber verip görücü bakmalılar en mantıklısı
20 YorumlaPartner bulacagın yerlerde takılmalısın. Yoksa hiç bulamazsın
10 Yorumla
1 yılAynısı bende de var. Çok şey denedim. Antidepresan. Hormon kullandım 4 yıl. Homo muyum dedim. Aklına gelmedik şeyler. Bazen intiharı bile düşünüyorum çünkü o boşluk gitmiyor.
00 Yorumla
+1 yılHareketlerinle ilgili bir problem olabilir kendini bu yönde geliştir kadınlar ne tipe ne de paraya bakmaz hareketlere bakar zaten diğer türlüsü normal değil
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaptığı işe devam etmeliler
Mastürbasyon
00 Yorumla
+1 yılYKS Çalış zaten çok puan da istemiyor 2 yıllık kız çoğunluklu bölüm tercih edersin çocuk gelişimde 3 erkek 64 kız gördüm. :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBen 35 yaşındayım
- +1 yıl
Her yaşta giriliyor. 85 yaşında giren var ama sen bilirsin.
ya da belediyenin kursları oluyor onlara da katılabilirsin orada genelde sizin yaşınızdaki kişiler oluyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye ulaşma ihtimalin yok?
13 Yorumla
Soran+1 yılÇevrem tanıdığım yok kadınlar da benle muhatap olmuyorlar...
Cevap sahibi+1 yılKendini geliştir o zaman. İlgiyi üzerine çek.
Soran+1 yılHer alanda tüm limitlerime ulaştım kimseden tık yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenme çağı değil kova çağı geldi. jff
12 Yorumla
Soran+1 yılkova çağı derken?
Cevap sahibi+1 yıl2020'den itibaren yeni bir döneme girdik. Kova çağı deniliyor. Herhalde teknolojik ve insandan (yapay zeka) uzak anlamından dolayı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇirkin misin fakir mi? Neden ulaşamıyosun?
110 Yorumla
Soran+1 yılHem kız çevrem yok hem ailemin tanıdığı yok hem de kızlar benimle konuşmak istemiyor...
Cevap sahibi+1 yılBizimde erkek çevremiz yok 😅 neden konuşmak istemiyorlar? Özgüvenin mi yok?
Cevap sahibi+1 yıl@br6868 orada eskorttan bahsetmiyoruz kardeşim
Soran+1 yılYok benle aynı konuları havalı berkecanlar açınca bayılıyorlar ben aynı konuları konuşunca suratları asılıyor
Cevap sahibi+1 yılŞu aradan bi çıksa keşke 😄 ya sendeki sorun ne görüntün mü? Sen böyle düşünüyosun bence
Soran+1 yılGörüntümde sıkıntı olmadığını hanımefendiler de söylüyor
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen de o çağa geldim hiç bir fikrim yok
21 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılAnnene soyle kız bulsun
10 Yorumla
+1 yılİnternet ten bul
Ksden biri ile tanış10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Maalesef bu devirde kadinlar paraya bakar
10 Yorumlahocam ne işle meşgulsünüz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇevreniz yok mu hiç
23 Yorumla
Soran+1 yılHiç yok
- +1 yıl
Ortamınızda falan
Soran+1 yılSıfır
+1 yılAnnenize söyleyin görücü bulsun tanışın belkş anlaşırsınız arkadaşım öyle evlendi çok mutlu
00 Yorumla
+1 yılSosyalleşmeyi denedin mi
12 Yorumla
Soran+1 yılSosyalleşiyorum da kadınlar bana hep negatif
- +1 yıl
İlk önce kafa yapına uygun bir çevre edinmelisin bence sonrası zaten geliyor belki kafa yapınız uyuşmamıstir sevdiğin şeylere odaklan pozitif ol
+1 yılBakire olmasa evlenir misin dürüst ol ama
12 Yorumla
Soran+1 yılBen bakirim bana yazık olmaz mı?
- +1 yıl
Yazsana kanka bana bi
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılzibidi kankalarınla kızların arasına dal
10 Yorumla - Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Karşı cinse ulaşma ihtimalini engelleyen şeyler neler? Kendini yanlış kategoride değerlendiriyor olabilir misin? Sap statüsünü kabullenmeden önce bazı sorular sormaya ne dersin, belki de engellerin aşılabilecek şeylerdir. Elbette karşı cinsle ilişki kurman şart da değil eğer isteğin buysa.
Hem kız çevrem yok hem ailemin tanıdığı yok hem de kızlar benimle konuşmak istemiyor.
Yaw ablacım sen ne diyorsun şantiyede yatılı kalan biri hele ki günümüzün tüm erkekler sapiktir zamanında evlenmeye çalışmasina ne demek yanlış katagori bı de kızlardan hayır yok erkolara yönel demişsin ya tek ihtimal görücü usulü ydu onada gerici usulü diyip iyice elimizi ayağımızı bağladınız ne anlatıyon sen tüm koyun bastığı bı köylü kızına kaldın kabul edersen demek çok mu zor erkekle ol demekten
@isa_3200 karşı cinse ulaşma ihtimalim yok kategorisinin yanlış olabileceğini kastettim, ulaşabilirsin demek istedim. erkekle birlikte ol demedim. yanlış anlaşılmış:)
@ElaUysal karşı cinsle iliski kurman şart değil, isteğin buysa ne demek hanfendi? Nasıl olacak her akşam bı kadın yatağıma girmek için kapımda mi bekliyordu
Yazıyı ben de okudum. Hiç de erkeklerle olun demiyor. Kızlarla ilişki kurma isteğin yoksa kendi başına da yaşayabilirsin şeklinde algıladım o yazıyı. Hem herkesin kaderini Allah bilir, biz kuluz, hayata dair bilgimiz çok çok sınırlı.
Ulaşamayan ulaşmak isteyen ne yapacak
@King_Leonidas Nasibini buluncaya kadar veya yoruluncaya kadar aramaya devam edeceksin.
Yorulursan da nefsi günahlardan korunmak için oruç tutabilirsin.
Yav daha ne kadar bekleyeceğiz? Yaşıtlarım neler neler yapıyor onlar bekliyor mu? 18 yaşında herifin 3 sevgilisi oluyor. Yetmiyor onu bunu yapıyor.
@King_Leonidas O zaman sen de yap. Tutan mı var?
@isa_3200 Birader sen kendin okuduğunu yanlış anlamışsın. Öyle bir şey dememiş kadın birçok anlama gelebilirken bu cümle sen bu şekilde anlamayı tercih etmişsin hala üstelemeye çalışma bence. Ela hanımın demek istediği illa bir kadınla bir şey yaşamana da gerek yok yaşamadan da hayatına devam edebilirsin farklı şekillerde diyor yani illa ''Aman evlenme çağına gelmiş bu erkek artık bir kızla bir şeyler yaşasın '' diye düşünenlerin düşüncelerine göre hareket etmesine gerek olmadığını , yalnız yaşamak istiyorsa bunun da normal olduğunu söylüyor. Bunu hemen nerden erkeklere yönel anlamına çektin pes yani.
Lan yok olmuyor benim olsa niye yazayım
@King_Leonidas 🤣🤣🤣