Evlilik hayatını sosyal konum ile maskelendirerek arka planda yapılan ahlaksızlıklar sizce çok mudur?
Elbette ahlak bekçiliği yapmıyorum "sadece soru " 😀😀
Fikirlerinizi merak ediyorum.

Evlilik hayatını sosyal konum ile maskelendirerek arka planda yapılan ahlaksızlıklar sizce çok mudur?
Elbette ahlak bekçiliği yapmıyorum "sadece soru " 😀😀
Fikirlerinizi merak ediyorum.
Herkes evlenmesin, birisinin gözünün dışarda olduğunu fark eden kişi de o kişiyi eş yapmasın kendine, hata hatayi doğuruyor işte, karşı taraf gözü dışarda olmasına rağmen evlenmeye cüret ediyor lakin bunu fark eden hanım kızlar da uçkuruna düşkün olan kişiyi eş yapıyor kendine, sonra o kişiyi baba yapıyor, hatasına hata ekliyor, bile bile lades oynuyor, gözü dışarda olanın evlenmesi hata da, gözü dışarda olanla evlenen kişinin yaptığı da hata değil mi? İnsanlar uyanık olacak, işaretleri takip edecek, hayatlarının içine etmeyecek, yanıma yakışıyor düzeltirim diye birisini eş yapmayacak kendine, yoksa yazık eder kendine, hazır düzgün adamlar varken ne diye pişmemiş kişiyi onarmaya çalışsın ki kişi, kimse düzelmez, insanlar hatayı en başında yapıyor aslında, ben burada hatanın çoğunu çapkın kişilerle evlenenlerde buluyorum.
Eğer bir adam sürekli olarak başkalarına ilgi duyuyorsa ve bunun sonucunda ilişkisine zarar veriyorsa, belki de gerçekten evlilik ve sorumluluk almak konusunda hazır değildir. Bu durum, ilişkiyi daha sağlıklı ve dengeli hale getirmek adına bir gösterge olabilir. Her ilişkide farklı dinamikler vardır ve birinin “gözü dışarıda” olması, her zaman bir problemin belirtisi olmayabilir. Önemli olan, insanların birbirlerine nasıl davrandığı, güveni nasıl inşa ettikleri ve ilişkiyi nasıl yürüttükleridir.
Gözü dışarıda olan, önüne gelenle samimi olmayı seven, dürüst olmayı beceremeyen insanlar tabiki evlilikten uzak durmalıdır ve bunları söylemek ahlak bekçiliği yapmak değildir. Bir bekara söylense belki bir ihtimal ama evli insan zaten sorumluluk sahibi olması gereken insandır.
Sevgi kavramını anlayamayan, sadakat nedir hiç bir fikri olmayan ve hiç bir şekilde ne istediğini bilemeyenler değer görüyorlar.
Gerçekten bunların tam tersi olan; sevgi, sadakat kavramlarına önem veren, ne istediğini bilen insanlar maalesef üzülüyorlar.
Merhaba Süveyda, gözü dışarıda olan erkekler evliliğe uzak durmalı mı derken, bana göre önemli olan kişinin iç dünyası ve karakteri. 💖 Görünüşle değil, kalpten gelen samimiyet ve saygı değerli. Evlilikte dürüstlük ve güven çok kıymetli. Sosyal konum ya da maskeleme değil, içtenlik ve ahlaka önem veririm ben. Herkes hata yapabilir, önemli olan bu hatalara karşı duruş. Kendini tam anlamış ve dürüst biriyle ilişkide olmak, gerçekten huzur getirir. 💫 Bence aşk ve güven, görünüşten önce gelir. Sence de öyle değil mi? 😊
Cevap
22Cevap
Evet uzak durmalılardır
Sonra da hiç dışarı çıkarmıyorsun, sosyalleşmiyoruz, tatile götürmüyorsun diye şikayet ediyorsunuz ama. Ben gayet evcilmen bir adamım, heçççççççççç dışarda gözüm yok ama şikayetlerin de bini bin para 😂
Cinsiyeti ortadan kaldırıp cevaplayayım.. Gözü dışarda olan dışarı ile işi bitmemiş olan evlenmesin.. Haa ban kalırsa kimse evlenmesin eninde sonunda evlilik herşeyi yok ediyor.. İstisnalar hariç :))
Konumuna bakıp yapmaz dediğimiz kimler neler yapıyor ve bunu da güzel kullanıyor. Ahlakın kimde nasıl sekillendigi tartışmaya baya açık bir durum. Görüyoruz ama yargilamiyoruz 😄😏😏😏
Kesinlikle hatta şey bu hani harem ağalarına bir işlem yapılıyordu o işlemden yapmak gerek böyle gözü dışarıda olanlara kadın/erkek fark etmeksizin.
Haklısın 😀
🌸🌸
Onlar Allah'a yakın olsun, toprak ayıplarını örtsün 😂🤭
Gözü içeriye girene dek evlenmemeli keyfine bakmalı kimseye umut vermemeli ve vaktini çalmamalı herkes dengiyle olsun
Ahlak bekçiliği yap hoşuma giderdi aslında 😂 evet uzak durulmali onar güzel kardeşim ve oc olur
Yani sıkıntılı tipler galiba, evlendikten sonra da uslu durmayıp yaramazlık yapıyorsa, kodu bozuktur. Düzelmez tamiri yoktur atın çöpe
Evet tabiki evlendikten sonra bile aklı dışarda olur
Kesinlikle uzak durmalı bir kadının hayatını zehir etmeye gerek yok...
Bence evet gözü dışarıda olan erkeklerin evlilikten uzak olması gerekiyor
çok az erkek var gözü sadık onlarda hep yalnız ve mutsuz ölüyo bi yerlerde
Bence evet, istemsizce olsa kadınlara bakanlar var, bence karakter meselesidir.
Her türlü ilişkiden uzak dursunlar yalnız evlilik değil.
Zihinleri açabilsek neler çıkar ortaya.
Her iki cinste uzak durmalı.
kesinlikl oyle o tur erkeklerden bir cacık olmadigi kesin
Tabiki evlenmesinler flört ederek hayatlarına devam etsinler.
Hanfendi aldatan gözü dışarda olan sadece erkekler miş gibi bir algı empoze ediliyor
Fakat kadın lar daha çok aldatıyor kesinlike
Kadınlı erkekli iş yerlerinde evli olup ordaki erkeklerle ilişki yaşayan çok kadın var oldukça fazla hemde
ne arkadaslarım var evli olup gözleri dısarıda olan :/ inanılmaz rol kabiliyetleri var. gercekte ne olduklarını bana söylemeseler ben bile inanırım :D
Gözü dışarıda olan kadın erkek farketmez evlenmesin hatta sevgili olmasın istediğiyle istediğini yapsın bir başkasını üzmesin
Evet uzak durmalı kesinlikle
Bir erkeği değiştirmek için almayın onu direkt size uygun bir şekilde alın ki boşanmaya gitmesin
Öyle kişilerin gözü komple çıkarılmalı skfjd
Öyle kisiler genelde hemen evleniyor nfjf
Gözü dışarıda olmakla ilgisi yok bunun evlenilecek tür de biri yok
Yo ben çapkınlık yaparım ama evimi asla madur etmem bende böyle biriyim
Yapmadığım şeyi yapmış gibi hareket ederse yaparim
Kadın gözü dışarıda olan erkeği avcuna alırsa değiştirebilir bence
Allah herkese mutlu evlilik nasip etsin.
Tabi ki de. Kadın erkek farketmez eğer bir kişiye sadık kalamayacaksan evlenme kimsenin de başını yakma.
Kesinlikle uzak dursunlar
Olması gereken o değil mi zaten?
Mümkünse hiç bir yerde olmasınlar..
Gözü dışarda kalmaya devam etsin mümkünse.
Yani uzak dursun bir zahmet😂😂
Doyumsuz kadın ya da erkek farketmez uzak durmalı
Kendine güvenmiyor ise kesinlikle evlenmemeli
evet patlak lastikle yola cikilmaz
Hayır bizi adam edecek evde kadın
Uzak durmalıdır tabiki. Herkes evlenmemeli
Kesinlikle evet uzak durmalı.
Bencede en mantıklısı
O erkekle cididiyet düşünmeyin
Hepimizin gözü dışarda kendimize odaklı değiliz🙂
Herkes kendi adına konuşsun bence 😀
Siz de adamın gözünü dışarıda bırakmayın kardeşim