Yolda orada burada eski sevgililerimde bile görüyorum bunu yani tip olarak niye kendilerinden daha asagi olan birileriyle evleniyorlar artik bikmislar mi napmislar anlamadim. Yani bende cok güzel birisi sayilmam orta ṣekerim bence tabi erkekler nasil görüyor bilemem ama gözlemlerime göre erkekler hep kendilerinden bi tık asagi olan kadini seciyor. Yani erkeklerin görsel varliklar oldugunu biliyoruz kadinlar gibi bi gülüṣe, meslege, karaktere falan sadece 2. veya 3. sirada bakarlar ama 1. sirada daima tip vardir ondan sasiriyorum cidden
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Önyargının Vücüt Bulmuş Bir Heykelisin. İnsanlar Tipe Odaklansaydı Hitlerinin Askerlerine İnsanlar Aşık Olup Balayında Evcilik Oynarlardı. İnsanlar Fikirlere Aşık Ve Hayran Olur. Senin Dediğin İnsanlar Abaza Heriflerden Başkaları Değil
Önyargili degilim ben realist bir insanim neticeye bakiyorum ve anlamaya calisiyorum. Bir erkeginde her insan gibi belirli hoslandigi bir tip olur. Mesela diyelim erkek sarisin seviyordur mavi göz falan seviyordur bütün sevgilileride bu tipdendir cünkü adam o tipden hoslaniyordur ama evlendigi kiz esmer ve kahve gözlü yani o derece bi döngü anlata biliyor muyum. Bu verdigim bir misal ve bu kadar basit degil sadece konuyu anla diye bu sekil bi misal verdim.
Bu Şekilde Okuyunca Mantıklı Bir Sual Gibi Geldi. BBCde Aşkla İlgili Bir Metin Görmüştüm. İnsanların Aşık Olmasını Sebeplerden Birisi Oksidosin Ve Dopamin Salgılamasını Sağlamak Vücüdün. Bu Yüzden İnsanın Kendi Kuralların Çıkması Çok Normal Çünkü Bir Süreden Sonra Bakmıyor İnsanların Gözlerinin Veya Duygularının Rengine. Başka Bir Araştırmada da Kadınlara Kaslı Ve Sempatik Erkekler Gösteriyorlar Bildiğin 11/10 Erkekleri Ve Hamileğe Yakın Dönemlerde Bu Erkeklerin Göbekli, Poğaça Yanaklı, Tatlı İnsanlara Dönüştürüyorlar Ve Kadınlar Hamile Kalmaya Yakın Dönemlerde Pogaça Yanaklı Diye Tabir Ettiğim İnsanlara Çok Daha Yakın Buluyorlar Kendilerini. Çünkü Ona Artık Bir Aile Babası Olarak Bakıyorlar
Özetle İnsan Bir Süre Sonra Zevklerinden Vazgeçebiliyor Ve Bunu Kendine İnanarak Yapıyor
Aşık Veysel ne demiş sen birde onu benim gözümle gör. Beş para etmez güzelliğin bendeki Sevda olmasa
Ama bak mesela disardaki adamlari bilemem ama eski sevgililerim icin konusabilirim onlarin tipleri bu tarz kizlar degildi. Yani sevgili olarak daha standarda uygun kizlari secip evlenilecek kizida 10 erkekden 1i bile zor bakacagi birini secmisler yani o derece asagida tipler merak ediyorum nedenini cidden
Be alaka sen çık mu iyisin belki sen öyle sanıyorsundur daha alt dediğin kişi senden daha iyidir belki
Öff kadin. Konuyu anlatmak icin diyorum ne diyeyim siyaha beyaz mi diyeyim? niye hemen siper aliyorsunuz ki olabilir abi bir insan cirkin olabilir herkes güzel mi olmak zorunda? olayi nasil anlatayim ben bilemiyorum ki
Senin yaran var belli ağır travmatik geçirmişsin normal değilsin
Zamanında Büyük Konuşmuş Shsjsjsjjss
bilemem artil ama cogu erkegin durumu bu sekil
Aman Benim Sonum Benzemez İnşAllah
belli olmaz yani
en son ayrildigim eski sevgilimi stalklayim dedim bakim napiyo diye nisanlandigi kiz hicte onun tipi olan kiz degil
önceki flörtleri onun tipiydi ama bu nisanlandigi kiz disarda yürüse 10 erkekden 1i zor bakar yani o tipde ama nisanlanmis kizla cidden enteresan bi olay
diger eski sevgililerimde öyle cok garibime gidiyor bu durum
Valla Benim Gitmezdi Çünkü Basip Kısmet İşleri Herkes Kendi Hayatıma Baksa Daha İyi Olur
Sevmislerdir otada konuyo bokada
Yaş kaç
88
Bende 68
harika
Sevmiştir bea
ya birak sevgi falan degil bu erkekler begenmedigi kizi sevemez
Begenmiş demekki cok çirkin degilse ve iyi bi insansa g*tü kalkık kızlarla evlencegine hayat arkadaşını bulmuş
Ohh yapıştır Mustafa kıza. Sjsjsjsdj
Niye yapıştıram beyaa
Ya ne alaka mk sanki her evlenilen melekde konusturma simdi beni sanki sen akrabalarindan cevrenden bilmiyon en basitinden aile icinde en fesat kisiler genelde yengeler olur bu durumda bu kadinlar evlenebildigi icin melek mi yani?
Sizin mantiginiza sokayim
@fikrimisöylicem neyi yapistiracak ya sacmalama aptal sey konuyu anlamiyorsunuz daha