kötü bir özellik mi sizce
ben böyle biri olduğum için evleneceğim insanın anlayışlı, merhametli, koruyup kollayan biri olmasını isterim yoksa anlaşamam herhalde
kötü bir özellik mi sizce
ben böyle biri olduğum için evleneceğim insanın anlayışlı, merhametli, koruyup kollayan biri olmasını isterim yoksa anlaşamam herhalde
Empati yeteneğim yüksektir ince düşünürüm hayır sever olarak tanınan biriyim dürüstüm varlıklıyım ama mütevazi yaşarım fakat kadınlar sert merhametsiz yalancı hovarda gösteris meraklısı erkeklerle ilgilenir.
bu saydığınız özelliklere ilgi duyan kadının kişiliği de ona denktir diye düşünüyorum. ince ruhlu, düzgün karakterli, aklı başında bir kadın neden etkilensin böyle şeylerden
Çevremde bu kriterlere itibar eden yok maalesef. İmkanın varken neden Bmw almıyorsun Clio kullanıyosun sana yakışmıyor diyen tipler mevcut.
Öyle biri kaldimi
Yani ne kadar naif hassas vb olursan ol karşına bı PC çıkar hayatının içine eder ne naiflik kalır ne bişey
Kadınlar illa hassas olur ama aşırı olursa onunla 2 kelam bile konuşman en küçük şeyde kırılır
Aynısını yaşadım böyle biri kendine aşık etti hayatımın icine edip gitti hala duzelemedim
Ama hala pesimde dolanıyor artık Sevgi değil ego tatmini derdi bu kız beni seviyor diye
Zaten kadın böyledir.. Ben "güçlü kadın" tipleriyle evlenmem..
Soruya bak, ne yazık ki kadınlar fıtratlarından utanır, çekinir olmuş.. Fıtratınızı bozmaya çalışanlara fırsat vermeyin..
utanmak değil de ortalamaya göre belki daha duygusal, hassas olabilirim o yüzden belirttim
Her şey özüne döner. Zamanla oturur olması gereken yere..
Bence bu kesinlikle kötü bir özellik değil, hatta harika bir şey! 🤍 Hassas ve nahif biri olmak seni daha sevecen ve empati dolu biri yapar. Bu şekilde açık yürekliliğinle doğru insanı bulman bence kolaylaşır, çünkü kendine dürüst davranıyorsun.
Senin gibi biri için anlayışlı ve seni kollayan bir partner tam bir ihtiyaç gibi görünüyor. Ve merak etme, böyle insanlar var! 🌟 Sen sadece kendin ol, tabii bir de ilişkide iletişimi düzgün tutmaya dikkat et. Peki, sence bu "koruyucu" özellik partnerde daha çok hangi davranışlarla öne çıkmalı? 😊
Cevap
11Cevap
Öyle çoçuk gibi hashas istemem tatlı olsun hashaslığı kafası olmalı boş bir olmasın
Koruyuo kollama, şımartma, ilgiye boğma, özel hissettirme benim en sevdiğim şeyler
Ben öyleyim ama yaşımız tutmaz heralde
kaç yaşındasın?
Merhametli bir kadın çocuklarına da merhametli davranacaktır. Tabiki evlenmek isterim.
bütün özelikler var :) seviyorum ben böyle kadınları nahif olmadı kadın ya
orta duzeyse olabilir aşırıysa olmaz
İsterim nerdesin bul beni deli yürek
arayışta değilim ki, genel görüşleri merak ettim sadece
Ben arayıştayım🥲
gönlünüze göre biri karşınıza çıkar umarım🙂
O sen olsan bari 😅
Evet isterim
Isterim
Evet..
Çok isterim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?