Erkekler artik calismayan kizla evlenmiyor mu?

Okudum ama atamam olmadi daha. Gorucu vs geliyor. Calismayi dusunuyor musun, kpss den kac aldın, bransin zor atanir memurluk ya da baska ilanlara mutlaka bak vs diyorlar. Hicbirinden de olumlu donus gelmedi.

Guzellik goreceli ama ortayim bence. Elim yuzum duzgundur. Zaten cogu kiz az bucuk yemektir, temizliktir biliyor. Evde de yapiyor. Bir tek meslegim yok yani.

Kucuk sehirde yasiyorum. Babam memur maasiyla 4 kisilik aile gecindiriyor. Ama karsima gelenler 2 kisinin yukunu almak istemiyorlar.

Ben ne zaman atanacagimi bilemem ki. Allah rizkimi, devlet maasini bana ne zaman nasip eder bilemiyorum ki. 90 kudur alip atamasi olmayan insanlar var. Rizikta nasip işi. Ama bununla degerlendirilmekten cok yoruldum artik. 4 kisiyi reddettim gorusmek istemiyorum diye. Gelen giden ayni seyleri söylüyor.

Hani biri de demiyor ki calisip calismaman onemli degil. Kazandigim kadar geciniriz. Sende ister calis ister calisma. Atanirsan o zaman bakariz duruma vs demiyor yani. Kimseyle gorusmek istemiyorum artik. Atansamda evlenmek istemiyorum. 84 puan aldim kpss den. Bir sey olur mu, gelir mi bilmiyorum nasip.

Ama o zamanda gelen maasima gelecek. Ben istemeyecegim bu sefer. Simdi maasim yok diye tercih edilmiyorum. Kotu zamanimda kimse yuzume bakmiyor, yercih sebebi olmuyorum. Iyi zamanda herkes herkese bakar. E o zamanda paraya geldikleri belli olacam Bende para oldugu zaman da nasil evleneyim? Neye guvenerek evleneyim o zaman?

Erkekler artik calismayan kizla evlenmiyor mu?