Sevgilim neden böyle davranıyor? Geri döner mi bana? 😔?

Merhabalar şu an hiç iyi değilim konuşacak kimsemde yok ondan buraya düştüm sanaldan birisiyle tanıştım baştan beri bana söyledi güven problemi olduğunu aldatıldı çünkü ama numarasını vermeyecek kadarda olamaz ki madem seviyor sayıyor ciddi benimle o zaman iki üç ay içinde vermesi gerekmiyor mu arkadaşlar bide kendisini araştırdım hiç bir yerde çıkmıyor hiç kimse tanımıyor onu zaten son zamanlarda hep meşgul düzelteceğim her şeyi sabırlı ol anlayışlı ol diyip durdu şimdide babası öldü ama bir resim bile gönderemedi cenazesinden sorduğumda hangi kadın şüphelenmez bende patladım uzun mesajlar yazdım neden böylesin ben senin yanında olmam istiyorum çok tuhafsın bir şey bilmiyorum hakkında yoksa evli falan mısın neden bir erkek numarasını vermez gibi şeyler işte sonunda beni engelle dedim o da dedi nasıl yakıştırıyorsun bunları bana çok kırıldım ben burada travma yaşıyorum üzgünüm sen sadece kendini ve ilişkimizi düşünüyorsun şikayetçisin hep benden zaten bilmem ne ve engelledi cidden anlam veremiyorum neden ona yardım etmek istediğimde kaçıyor benden ilk başlardada bu böyleydi en ufak bir şeyde kırılıyor bu normal mi ya 😔 sizce napim ve geri döner mi arkadaşlar biz böyle değildik çok seviyorum kendisini geri düzeltmek istiyorum aramızı 😔

Sevgilim neden böyle davranıyor? Geri döner mi bana? 😔?