Sevgilim neden bu şekilde davranıyor?

Erkek arkadaşımla 2.5 yıllık bir ilişkimiz var. Birbirimizi çok seviyoruz. Bu süreç boyunca tartıştığımız , kavga ettiğimiz ve hatta ayrılıp tekrar barıştığımız zamanlar oldu. Güven problemi vardı ondan bana karşı fakat ben tekrar kazandım güvenini. Her şeye rağmen beraberiz ve dediğim gibi birbirimizi çok seviyoruz. 1 hafta sonra okul açılacak. İkimizde üniversite 4. sınıf öğrencisiyiz. Pandemi dolayısı ile yaz döneminde 3 ya da 4 kez yüz yüze görüşebildik.
Ben heyecanla onunla görüşeceğimiz günü bekliyorum ama o okulda sık sık yan yana gelmek istemediğini söyledi bana bugün ve yan yana geldiğimizde de (diğer arkadaşlarımız varken) çok samimi olmak istemediğini söyledi.
Neden bunları istedi anlamıyorum , sanki yan yana gelince kötü bir şey yapıyormuşuz gibi hissettim ya da benimle görünmekten sanki utanıyo gibi ama okul kapanmadan önce de biz arkadaşlarımız yanında gayet normaldik şimdi böyle olması kafamı karıştırdı?
Yardımcı olur musunuz? Lütfen ayrıl yazmayın , böyle bir düşüncem yok.
Güncellemeler
+1 yıl
Yani kısaca sorum şu , bir erkek neden uzun süre devam ettirdiği kız arkadaşı ile yan yana gelmek istemez? Neden insan içinde samimi olmak istemez?
Güncellemeler
+1 yıl
Düzeltme! Uzun süre ilişkisini devam ettirdiği kız arkadaşı ile **
Sevgilim neden bu şekilde davranıyor?