Sevgilim niye böyle davranıyor?

Arkadaşlar yaşım 20 onunda 23 , maddi açıdan çok zor bir dönemde olduğumu biliyor, geçen gün annesi ablası halası ile kahve içmeye çıktık işte biz kahveleri alicaz annesi kartını verdi bununla al diye herneyse orada bana da o kart ile kahve aldı anca ailesi ile buluşunca o ödüyor onun dışında biz tek bulusunca alman hesabı ödüyoruz başta bunu ben rica ettim hatta bazen içinden geliyor kendisi alıyordu bazen oda ama maddi açıdan zorlandigimi bildiği halde ödemesi gerekmez mi yemek de yemiyorum sadece kahve , artı yol ücreti de veriyorum 3 vesayit gidiyorum kendisi de biliyor , parası var bu arada geçen gün arabada aldığı sweati gösterdi 800 TL vermiş bir sweate istediği her şeyi dakkasinda alabilicek bir maddi durumu var. Dün ara vermek istediğimi söyledim çok bozuldu üzüldü bilmemne beni ikna etti işte bende tamam dedim şu an konuşuyoruz ama ara verme sebebim bu değil zor zamanımda destek istedim. sadece ama o bile bunun farkında değil geçen gün onlara gidicektim rica ettim yol parası atarmisin diye oyle attı bir daha gittiğimde atmadı mesela kendimi çok kötü hssettim

Sevgilim niye böyle davranıyor?