Eski sevgilim neden böyle yapıyor döner mi?

eski sevgilimle ayrıl barış yapıyorduk sürekli. en son ben ilgisizliği vs dolayı ayrıldım ve onun da hataları vardı benim de. bu sefer asla barışmicam dedi. bi kaç gün sonra ben barışmak istedim kendi hatalarım için özür diledim çok ağladım ama yine de vicdanını rahatlatmaya çalıştı ve artık sevmediğini söyledi sonra ben üzülünce seviyorum barışmamak için öyle dedim gibi şeyler söyledi anlamadım. o gece ona kapatırken çok kırıldığımı ve eğer bugün barışmazsak önüme dünyaları serse de bidaha onunla asla barışmayacağımı söyledim. beni her yerden çıkarmıştı ilk defa tüm sosyal medya hesaplarından ayrılır ayrılmaz. ayrılalı bi hafta oluyor. ben o görsün diye whatsapa durum attım konserdeyken. normalde wp den durum atmam. dün de o gittiğim yerdeki başka bi konsere gidip o da wp durum atmış sadece bana açmış. sizce neden böyle yapıyo ve sizce geri döner mi yazar mı?
Güncellemeler
+1 yıl
yani öyle çok yoktu yine biraz vardı ama olay o değildi. ayrılmamızın sebebi o yalnız kalmak istedi ama bu süreyi 1 haftaya kadar uzattığı gibi bana aşırı soğuk yapmaya başladı yok aşkım demicem bundan sonra böyle işine gelirse falan diyodu ben de en son dayanamadım sebepsiz yere böyle yapmasına ayrıldım
Eski sevgilim neden böyle yapıyor döner mi?