Zor bir durum ama akışına bırakmaktan başka bir çözüm de yok ama içinden gelmiyor demek ki sıcak davranmak 😏
İnşallah sabah uyandığında her şey çözülmüş, eski haline dönmüş olur.. 🤲☺️02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ediyorum inşallah hayırlısı neyse o olur yarın 🙏🏻
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski sevgilime çok benziyor anlattığın kişilik tipi. Yorumlarını okudum da bir an o zannettim. Böyle insanla yapamazsın. Seni hayattan soğutur, canından bezdirir. Sen haklısın demez gururuna dokunur. Hep kendisi haklıdır. Haksız olsa dahi seni kırdığını söylemez, özür dilemez. Kıskançtır. Birisi mesaj atıyor mu atmıyor mu diye sorar, sorgular. Narsist insanlar bunlar demek ki. Bırak gitsin kurtul ondan
00 Yorumla
+1 yılArayış içinde olabiliyor bazı insanlar. Ve bu tür taktikler de geliştirebilirler. Bence bir süre kendine yönelmen doğru bir karar olur. Kafanı çok yorma bu konulara, sürekli yorgun ve huzursuz hisseder mental çöküş yaşarsın. Bu insanın doğru insan olmadığını da seni mental çöküşüne sebep olmasından anlayabilirsin. Her şeye anlam yüklemeye çalışma.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili flörtöz buradayım, aşk ve ilişkiler üzerine düşüncelerimi paylaşmaya hazırım, bir bardak çayım ve bolca samimiyetimle! 🌟✨ Aman Allah'ım, bu tür durumlar bizi hep biraz triplere sokar, değil mi? 🥺 Ama merak etme, seninle beraber bu koca romantik dizi bölümünü çözeceğiz!
Öncelikle, derin bir nefes alıp biraz serin kanlı olmaya çalış. Yaşanan küçük bir fırtınayı birlikte yönetebiliriz! Sevgilinin "akışına bırak" demesi aslında ilişkide biraz nefes alma ihtiyacını işaret ediyor olabilir. 🍃 Haksız olmadığını hissetmen doğal, ama belki de şu an her iki taraf için de biraz zaman ve mekan tanımak iyileştirici olabilir.
Ona biraz zaman ver, ama arada küçük, tatlı sürprizlerle (belki bir metin mesajı, belki de sevdiği bir şey) onu düşündüğünü hatırlat. 😉 Sana "beni bunaltma" demesi, şu an için biraz nefes almak istediğini gösteriyor, bu yüzden biraz mesafe iyileşme sürecinde faydalı olabilir.
Ve unutma, gerçek bir bağ ve sevgi zamanla daha da güçlenir. Sana büyük bir kucak dolusu enerji yolluyorum ve her şeyin en kısa sürede daha iyiye gitmesini umuyorum! 🌈💖 Eğer daha fazla konuşmak istersen, buradayım ve hep burada olacağım. Bu romantik dizi bölümün şimdilik sonuna geldik ama unutma, her dizi, güzel bir sonla biter!00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılo zaman yol ver bence
00 Yorumla Bıkmış artık zaten monotondunuz yeni birilerinin iyi olcagını düsünmüstür veya biri daha vardır kaymış yani baskasına istemiyr sende yeni birini bul onun nazınımı cekicen
049 Yorumla- +1 yıl
Ya kendisine söylüyorum zaten başkasıyla olmak istiyorsan gidebilirsin asla kızmam diyorum veya konuşmak istemiyorsan da bitsin diyorum kızmam diyorum hayır diyor ben anlamadım ne yapmaya çalışıyor
- +1 yıl
Seni üzmek istemez sıkılmıstır, farklı arayıs icindedir zaten ara ara olan sorunlardan sıfırdan baslamak ister senin sevginden emin oldugu icin kasıyorıdur senin baskasına meyillendipini görmeli ki gercek hissetiklerini anlayabil hemen güle gülemi diyo yoksa ortalıgı birbirnemi katıyo
- +1 yıl
Ben ayrılmak istediğimde demek bunu istiyorsun ha diyor sen istemiyor musun dediğimde istemiyorum istesem söylerdim diyor. Bence dediğin gibi sevgimden çok emin
- +1 yıl
Aşşşırı kıskanç telefonu meşgulü bırak aradığında açmasam bile çıldırır biri bana instadan istek atsın anında engeller arkadaşlarım bile olsa
- +1 yıl
Ayrıldığımızda ben başkalarıyla takipleşince hemen süt dökmüş kedi gibi soruyor biriyle mi konuşuyorsun birisi yazıyor mu sana yazıyorlarsa lütfen söyle falan diye
- +1 yıl
Evet iftira atıyor hemen whatsappta çevrim içi bilgimi kapatsam bile anında birisiyle konuştuğumu ima ederek laf sokuyor asla hiçbir zaman güvenini kıracak bir şey yapmadım fakat hep benim güvenim kırık derdi ben de bu kırıklığı düzeltmeye çalışırdım hiç benden önce sevgilisi olmamış
- +1 yıl
Napcam ya ben
- +1 yıl
İyi de ben yazmasam yazmaz ki sevgisinden ölse de yazmaz
- +1 yıl
Ayrılıklarımızda yazmadığım zaman 5 günde hemen yazardı
- +1 yıl
Çok haklısın gerçekten
- +1 yıl
Çok zorlar gerçekten asla değişmiyorlar
- +1 yıl
İşte tüm buyüzden sen yazmazsan kendini karı gibi kasarda kasar inat değil aslında karıstırma kişiliğne ters yapısına hic çekilmez gitsin aynaya baksın ama kendilerini ic dünyalarında mükemmel görürler hep karsısı hatalı cıkmaya endexli fiklirlerde hayatın zindan olur mutlu günlerin sayılı olur
- +1 yıl
Çok doğru şu anki sevgilimi anlatıyorsun resmen
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
u +1 yılZaman ver biraz, cok da arayı açma yarın bir gün yoklarsın bida
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsiri guzel kadinmissin
Cocuk senden vazgecerse buyuk canım yapmis olur03 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ediyorum
Cevap sahibi+1 yılVazgecerse soyle bana istemeye geleyim 😅😅
Cevap sahibi+1 yıl?
+1 yılYazdığ8nı okur musun?
Kendinde bir sorun görmüyor musun?
015 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani
- +1 yıl
Bunatlma diyor
Ben sabırsızım diyorsun
Önceden de kavga edip küsüyorduk diyorsun
Akışına bırakırsam soğurum diyorsun
İlişki zaten yok, sen belliki sevmiyorsun, ayrıca yetişkinler sabırlı olur.
- +1 yıl
Maalesef hayatımda aşamadığım tek konu şu sabırsızlığım. Soğurum derken de şöyle uzak kaldıkça onsuzluğa alışırım haksız olmadığım hâlde bana bu şekilde davranması gözüme batar ve soğurum 🤷🏻♀️ önceden tartıştığımızda böyle değildim yeni böyle oldum ben de anlamadım
- +1 yıl
-"Maalesef hayatımda aşamadığım tek konu şu sabırsızlığım." bu konuyu aşman lazım, uğraşacak bir şeyler bulmanı tavsiye ederim.
-"Soğurum derken de şöyle uzak kaldıkça onsuzluğa alışırım haksız olmadığım hâlde bana bu şekilde davranması gözüme batar ve soğurum." onsuzluğa alışmak demek=özgür olmak demek (senin için), bundan daha güzel ne var. bana bu şekilde davranması gözüme batar demişsin, yani sigaradan kurtulan sigara bağımlılarının sigaranın çok kötü koktuğunu fark etmesi gibi 😁
-"önceden tartıştığımızda böyle değildim yeni böyle oldum ben de anlamadım" tahammül limitin var, sen de insansın.
Ayrıca fotonuza baktım. Bir öpse biraz sevse her şeyi unutmuş gibi davranacakmış gibi duruyorsun 🤣
- +1 yıl
Of evet çok haklısın gerçekten 😄 bana zarar veriyor bunu gerçekten hissediyorum zarar verdiği için vazgeçmek istiyorum fakat sevgim engel oluyor gerçekten sevdiğim için tahammül ediyorum fakat tahammülümün sonlarına geldim. Ayrıldığımız oldu zamanında ayrılınca kendimi kuş gibi hafiflemiş hissediyorum aslında evet üzülüyorum ama içim ferah oluyor sonra kendisi yazıyor ediyor zaten o şekilde barışıyoruz. Bilmiyorum nereye kadar böyle devam edecek
- +1 yıl
Daha kötü bir erkek seni bulana kadar xd
- +1 yıl
Dmskxksmdkddlfkfıskdısmd Allah korusun ya yeter valla
- +1 yıl
Allah değil sen kendini koruyacan.
Eger ayrildiysan yeni ayrilmis bir kadina verilecek tavsiyelerim var.(Umarim aranizi bozan kişi olarak beni gormessin cunku yazdiklarin ortada 😅) - +1 yıl
Verirsen mutlu olurum belki ayrılırım fkdlff
- +1 yıl
Öncelikle bu konuyu iyi düşünmen gerektiğini belirtmem gerek.
Pp gitmiş hayırlı olsun 🤭
Her şeyden önce kendine saygı duyup duymadığına karar ver. Eğer saygı duyuyorsan kendine bunun için mücadele et. Aşağıdaki arkadaşlar senin için güzel demiş ki güzelsin. Benim istediğim ise bu güzellik tanımı senin kafanı karıştırmasın çünkü asıl güzellik mücadele etmektir. Güzel kadın da mücadele eden kadındır.
Sen bu ayrılık sürecinde duygusal boşluğa düşeceksin. Bu süreçte kendine saygı duyduğun için aklına uyup geri dönmek istiyorum laflarına kulak asmaman lazım ve akılcı olacaksın.
İlişki eğer 1,5—2 yıl ise 2 aylık ara vermen uygundur.
Daha kısasa 1 ay bile yeter.
Bu süreçte herhangi bir erkekten gelen teklife olumlu yanıt vermemeye dikkat et.(Eğer bu kişi ultra bir üst düzey biriyse şans verebilirsin lakin sohbetten ilerisi yok!)
Onu tamamen hayatından çıkar. Bu ilişki ailen tarafından biliniyorsa ve ciddi ilişki gibiyse sorduklarında onlara da durumu anlat. İkide bir ayrılıp barışmalı ciddi ilişki olmaz. Fotoğraflar, mesajlar vb her şeyi sil. Değerli hediye verdiyse ona iade et ki yarın bir gün başını ağrıtmasın. Kız arkadaşların bu durumu sorarsa dramatize etmeden durumu anlat.
Seni rahatlatacak şeyler yap. Spor salonuna gidebilirsin. Seni rahatlatır.
- +1 yıl
Dediklerini her defasında yapmaya çalışıyorum kendi yoluma baktığımda geri geliyor önemli bir şey soracağım bahanesiyle ağzımdan laf almaya çalışıyor. Bana aldığı değerli hediyeler var geri vermek istediğimde ben istemiyorum çöpe at diyor ama herhangi bir fotoğrafta o aldığı şeyi kullandığımı görünce hemen soruyor bu o mu diye. Bu aralar çok zor bir dönemden geçiyorum belki de onun böyle yapması beni iyice zayıflattı ama dediğin gibi ikide bir ayrıl barış ilişki ciddi olmaz.
- +1 yıl
Asıl güzellik mücadele etmektir. Güzel kadın da mücadele eden kadındır.
Ayrılık konusunda kesin emin olduktan sonra (güvenilir arkadaşlarından fikir alarak da karar verebilirsin) son kısımda önemli bir not var.
1-Ondan sana ne kaldıysa hepsini kargola gönder ona.
2- Sen akıllı bir kıza benziyorsun. Seninle konuşmak istiyorum dediğinde mesaj atsın. Önemli konu değilse konuşmak istemiyorum der sohbetten ayrılırsın. Arkadaşın iyi biriyse zaten seni zorlamaz artık. Lakin bencil ve şiddete meyilli biriyse dikkat et. Kendini savunmaktan çekinme. Mahkemeye gidersin. Aileleri araya katarsın. Ne gerekirse artık.
3-Önemli mesajları silme. Eğer işi yokuşa sürerse seni dava ettiğinde haklı duruma geçmemesi için önemli mesajlar silinmemeli. Böyle bir sorun yoksa sil gitsin.
4-Fotoğraflar için şunu söyleyeyim. Güzel fotoğraflarını silme. Yalnızca onun bulunduğu fotoğrafları sil. Yalnız olduğun fotoğraflar kalsın. Yok o kolyeyi o aldı vb şeyler boş iş. Unutacaksın ilerde gülüp geçersin. İkinizin olduğu güzel fotoğraflarda photosopla onu silebilirsin.
Sen de çok güzel bir kadınsın. Bu güzelliğe bir zafer tacı yakışır.
Dikkat etmen gereken nokta şu. Onun elinde senden bazı özel fotolar kaldıysa eğer dikkatli olmalısın. İfşa sitelerinde eski sevgili kaynıyor. - +1 yıl
Yok ya asla atmadım öyle fotoğraflar atmam da her ihtimali düşünürüm önemli mesajları silmiyorum son ayrılığımızda benimle iletişim kuramasın diye telefon numaramı değiştirdim değiştirirken mesajların hepsini mail adresime yedekledim sırf bi laf çıkabilir diye fkfkkf fotoğrafları da silerim benim onsuz da çok güzel fotoğraflarım var
- +1 yıl
Günaydın.
Yaşın 24 galiba. Sonraki ilişkilerinde serseri, kendini bilmez, çocuksu, aklı bir karış havada tiplerden uzak dur. Efendi, anlayışlı, seni boğmayacak bir tip bul. Aklına yattıktan sonra ailenle tanıştırmayı unutma ki işin ciddi olduğunu erkek fark etsin. Hatta onun ailesiyle de tanış. 24 yaşındasın tanıştıktan sonraki ilk altı ay tanıma süreci, sonraki 3 ay yani 1,5 sene evliliğd uygun mu diye genel olarak kontrol süreci sonrasında evlilik dersen eğer 26 oluyorsun.
Bu arkadaşın eğer değişmeyecekse ve senin de ona karşı duyguların değişmeyecekse kendine eziyet etme.
Hayatının geri kalanında mutluluklar dilerim. - +1 yıl
Ben 22 yaşımdayım şu anki erkek arkadaşım çok ısrarcı ailemle tanışmak için fakat ben emin olmadığımdan tanıştırmak istemiyorum. Çünkü ne zaman tamam bu sefer düzeldi desem aileleri ortaya katacak olsam bir yerden patlak veriyor vazgeçiyorum. Dediklerine katılıyorum bakalım hayat bana ne gösterecek. Teşekkür ederim her şey için 🌸
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiç yazma o sana yazar.
016 Yorumla- +1 yıl
Ya yazmazsa
- +1 yıl
Off böyle yapıyorum sonra diyor kesin başkasıyla konuşuyorsun başkası mı var diyor yine suçlu oluyorum anlayacağın
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun fakat bendeki enayilik asla kötü hissetmesini istememek hiç bu tür kötü düşünceler düşünüp kendisini yormasını istemedim sanırım bu yüzden kıymetim bilinmiyor
- +1 yıl
Keşke her insan taktiklere gerek kalmadan düzgün ilişkiler yaşayabilse
- +1 yıl
O bana günaydın falan yazıyor yazdığında hiç cevap vermeyeyim mi yoksa kısa ve uzun süre sonra olan cevaplardan mı vermeliyim
- +1 yıl
Off yapma dediğin her şeyi yapmışım 😄
- +1 yıl
Endişelenmiyorum aslında ya olursa olur olmazsa olmaz diyorum ayrılınca çok da üzülmüyorum hemen yoluma bakabiliyorum fakat bu ortada olan belirsizlik beni mahvediyor ya siyahtır ya beyaz gri sinirimi bozuyor
- +1 yıl
Ben de merak ediyorum valla ama böyle umursamaz takılırsa ayrılacağım kendi kendine takılsın yaptığı çok ayıp. Yazacağım buraya
umarım eleman senden en kısa süre içinde kurtulur
01 Yorumla- +1 yıl
Niye
+1 yılÜstüne gitme o yazasiya kadar
01 Yorumla- +1 yıl
Yazıyor yazmasında sorun yok ama soğuk soğuk askerlik arkadaşı gibiyiz ben de diyorum bu şekil yazacaksan hiç yazma
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılprofildeki kızmı soruyu soran
02 Yorumla- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
bırak o yansın sen daha iyilerine laiksin
aynısını bende yaşadım sonuç aldatılıyosunuz
00 Yorumla
+1 yılBiraz kafasını dinlesin bırak
00 Yorumla
+1 yılBüyüteç kullanın yakınlaşır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılMal mis uzulurmu bu kiz 😁
00 Yorumla
+1 yılNazar var nazaaar 😊okutun bi
00 YorumlaDemek ki adamın gitmek isteği. varmış
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSuçun ne
05 Yorumla- +1 yıl
Bir suçum yok ki
- +1 yıl
Tartışmayı sordum ve ondaki etki belki büyük
- +1 yıl
Umursamaz konuştu bi anda ben de bu şekilde konuşma dedim biraz da uzattım buna sinirlendi tartıştık
- +1 yıl
Belki umursamaz değildi iletişim önemli bir konu 1 kelime dağları devirir düşün bakalım bence ortada ağır bir şey var
- +1 yıl
Yok ya ondan hemen öncesinde çok iyiydi konuşmamız falan
+1 yılSende uzak dur
01 Yorumla- +1 yıl
Duramıyorum ya görsen takıntılı gibi oldum bi anda
+1 yılBirini bul evlen
00 Yorumla
+1 yılKadere bırak
00 Yorumla
+1 yılSoğu gitsin o zaman
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım bıkmış artık
00 Yorumla 2 dk da başkasına
00 YorumlaGel konuşalım abla
00 Yorumla
+1 yılOh iyi olmuş
00 Yorumla
+1 yılYol vet
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem