Kendi bana seçenek sundu ya bitsin ya da artık herkes duysun iş ciddiye binsin dedi. Haklı olarak bitsin dedim çünkü tehlikeli bi insan ve bu fırsatı çoktan bekliyordum. Telefonu, küfredip suratıma kapattı sonra bi kaç defa arayıp tekrar küfretti, sen görceksin çok mutlu olcam, ablanlardan bir tanesiyle birlikte çok güzel vakit geçircem (haydaa sanki onlar seni bekliyodu da...) hatta sana kahve içmeye bile gelicez mutlu olduğumu sensizde hayat devam ettiğini göstercem sana bilmem ne. Ben çok kötüymüşüm onun duygularıyla oynamışım Allah benim belamı versinmiş ve daha bir sürü saçmalık. Ben sessiz kalmayı tercih ettim ama doğru mu yaptım? Ne yapsaydım bilmiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 864 cevap paylaştı. Çok uğraşırsa polisi arayabilirsin. Çirkinleşmeye gerek yok kızmış olabilir ama bunu yapması saçmalık. Ama daha fazla uğraşacağını sanmıyorum insansa, eğer değilse polisi ara. Polis olmazsa mahalle abilerini topla, bir şekilde korumanı oluştur. Neden tehlikeli birisi ile sevgili olur bir insan anlamıyorum. Haklarının seni koruduğu derecede savunmanı yap ne olur ne olmaz. Ne saçma bir intikam cümlesi, troldür umarım. Ya kurgu yeteneğin çok kötü ya da saçma kişilerle uğraşmak gibi iğrenç bir huyun var.
01 Yorumla
Soran+1 yılKimin ney ve nasıl olduğu ilk görüşte anlaşılsaydı çoğu insan çektiğini çekmezdi.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAblaların ne alaka ya? Yüz veriyorlarmiydi hoşlandı falan mı var ablalarında sevgiline karşı bir şey mi hissediyorlar bu ne cesaret öyle bisey de olsa kıskandırmak için elinden geleni yapardı ablanın elini tutardı yaklaşırdı gözünün önünde aynı tv filmleri gibi 😃😃
03 Yorumla
Soran+1 yılAblamların onla hiç alakası yok. Kendince beni üzcek işte... komik duruma düşürdü kendini
Cevap sahibi+1 yılSaçma sapan bisey bu ya zaten sen bırakmışsın üzülürmüsün ki
Cevap sahibi+1 yılAman boşver desin umursama hiç
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
37Cevap
Ya şu detaydakileri yazan aşağılık kompleksi olan terbiyesiz biriyle daha ne kadar muhattap olabilirsin ki. Yokmuş gibi davran, engelle.
131 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın valla
Arkadaşın kuyruğuna basmışsın canı açıyor , acıdıkça havlıyor mama Verde sussun 😀
İyi yapmışsın çok doğru yerinde bir karar olmuş , seni rahatsız ederse numaranı falan değiştir hayatına bak , yine rahatsız ederse korkmadan çekinmeden yardım iste , zaten kadın ölümleri bu yüzden oluyor hiç korkmadan yardım iste ailenden veya polisten veya arkadaşlarından , yardıma ihtiyacın olursa bende elimden geleni yaparım 😊21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılKişiliğini oturmamış düşüncenin sağlık kısmı ile hiç tanışmamış ruhsal deformasyon geciren bir gereksizin sozleri bunlar kusura bakmayın. Ayrılık söz konusu olduğunda içlerinde bulunan pisliği böyle dışa vuruyorlar bence tekrar edrse bu tacizler şikayet edeceğinizi söylemelisiniz.
10 Yorumla:D oo öylesine demiş nasılsa ayrılmaz diye sen bitti diyince şoka girmiştir hsjfdskfa tehlikeli mi o zaman en iyisni yapmışsın direk engelle mesaj felanda atamasın kafanda ağrımasın güzel güzel konuşmayı da bilmiyo ne demek ablanla olcam da kahve içccem de heee rüyanda belki görürsün o kadar kolaydı bunu anlamıyorum sevgiliyken aşkım bebeğim bitanem ayrılınca Allah belanı kötü insan bilmem ne kardeşim sen o kızı sevdin nasıl drsin bunları
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı. mis gibi kurtulmuşsun, bence hiiç kurcalama. istediğini desin, kendi kendine uğraşsın
62 Yorumla
Soran+1 yılDur bakalım kurtulup kurtulmadığım önümüzdeki günlerde belli olcak
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılKorkarım yapabilir adı lazım değil de bana şey demişti duygularımla oynadın bana umut verdin tehdit etti işletti vs arkadaş olmucak insanla evli çocuğu var
28 Yorumla
Soran+1 yılPeki onun evli olması seni rahatsız ediyor mu? Ben şahsen onunla birlikte olacak kadına üzülürüm
- +1 yıl
Ben onlara acıyorum
- +1 yıl
Allah'a çok şükür ettim
- +1 yıl
Bana resim yolladı kıskandırdı vs ben şükrettim Allaha
- +1 yıl
Yalanla dolanla yuva kurmak istemem açıkçası
- +1 yıl
Zaten ben onu sevmedim evet o ara çok saftım derdim arkadaşım istemiyor ama değer verdiğimden ama artık rahatım aileyi sorunları gündeme getiriyorum
Soran+1 yılKendilerini rezil edip onları unutmamızı sağlıyolar oysa 😜
- +1 yıl
Ya sorun şu bu ben küçüktüm oda küçüktü 18 17 face'de çok iyi hatırlarım istek atmış o ara o kızla resim var derken işte istedi ben istemedim arkadaşım istemiyor dedim sonra peşimden koşarken dedim arkadaşa benim peşimi bırakmıyor sonra numarası almaz mı? konuşmaz mı? sonra çocuk demez mi ben arkadaşından hoşlanıyorum sonra bunlar ilişkiye başladı ben onu uyardım beni dinlemedi sonra ayrıldı benden değil aileyi bahane etti sonra o çocuk beni tehdit etti ben onu engellemişken kız açmış engeli derken sen bizi ayırdın hayatını kötü edecem gibi birşey yazdı sonra arkadaşlar zaten olmayan o ilişki bozuldu oda hemen evlendi çocuğu oldu bana da isteme günü dalga geçtiler işlettiler kıskandırdılar belkide herşeyi ben bildiğim için uyarıydı sakın deme yalan dicez milleti kandırıcaz korkutmaya çalıştılar
+1 yılİyi yaptnız karşılık vermeyerek böyle dengesiz insanlın sizden sonra mutlu olması ne kadar koyar ki size, kendisini bulunmaz hiç kumaşı sanıyor terbiyeden yoksun erkekle ilişki mi yürütülür?
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen kendini öve öve bitiremedi zaten... öfkesi olmasa çok güzel seven biri ama işte...
- +1 yıl
Size küfür eden insanın sevgisini napacaksınız?
+1 yılEziklik kompleksi yaşıyor şu an o yolundan dönme ez onu.. Pislik ezik herif birde ablalarına laf ediyor hepiniz ucuzsunuz onun gözünde.. Afedersin ileri gittiysem engelle o hayvanı hayatından
50 YorumlaSessiz kal.
Söyledikleri mide bulandırıcı. Kafasının dikine gidersen daha çok üzerine oynar. Bırak ne hali varsa görsün.11 Yorumla
Soran+1 yılHer zaman sessiz kaldım onu da sinir eden bu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe biçim insanlar bunlar, ayrılmayla orangutan’a dönüşüyorlar? Buna laf anlatmaya değmez, yorma kendini.
11 Yorumla
Soran+1 yılHem değmez hemde zaten anlamıyor
Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Sessizlik her zaman iyidir. Havlayan köpek ısırmaz derler. Bırak afkursun da madem sevmiyordun niye bekledin ki daha önce söyleseydin.
16 Yorumla
Soran+1 yılSeviyodum ama artık sevgimi bastıran güvensizlik ve korku duygusu var. Normal bi insan değilki hemen ayrılayım... denedim ama annesine beni arattı ağladı sızladı çöktü bildiğin...
Soran+1 yılÇeyrek sene diyim 😅😅
- +1 yıl
Az önce tahmin ettim kısa bir süre olduğunu ve yorum yazdım sonra sildim genede bir sorayım dedim önce. 3 ay gibi kısa bir sürede böyle ileri gidebilmesi bence senin hatan. Insanlar bunu günümüzde çok yapıyor, tanımadan, öğrenmeden, denemeden çabuk samimiyet kurup fazlaca taviz veriyorlar. Sonra da lâçkalaşıyor ilişki. Bende bu söylediğim hataları yaptım daha önce. Umarım çok gürültü kopmadan kurtulursun ve yeni ilişkinde çizgiyi geçmesine müsade etmezsin. Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılÇok haklısın. Duygusal boşlukta olmam beni bu duruma düşürdü.
- +1 yıl
Bu tecrübe oldu sana umarım bir daha yaşamazsın. Ben 4 önce eşimden boşandım ve hiç bu kadar uzun süre boşlukta kalmadım. şu an o kadar çok ihtiyacım var bir ilişkiye ve 11 senelik bir arkadaşım bana karşı uzun zamandır bir şeyler hissettiğini söyledi ama genede yalnız kalmayı tercih ettim. Eğer birşeyler olacaksa boşlukta olduğum için olmasın istedim.
+1 yılaşırı agresif biriyle hayat geçmez iyi yapmışın benimde öfke kontrolüm yok ve çok ciddi zarar verebiliyorum en iyisi böyle insanlardan uzak durmak
14 Yorumla
Soran+1 yılSenin bunun farkında olman çok iyi. Çoğu ben normalim diyor
- +1 yıl
bazı insanlar bi anda sinirlenmez yavaş yavaş dolar ve fena bi duygu patlaması yaşar o an herşeyi içinde tuttuğu için içinde hırs oluşur bütün öfkesini karşı tarafa kötü bi yönde gösterdiğinde kendini haklı görür sorunun karşı tarafta olduğunu düşünür
Soran+1 yılPeki o sinir gidince? Dün telefonda farkettim kalbimi kıracak şeyler söyledikçe daha sakinleşiyordu sanki ve hatta ağlayacak gibiydi.
- +1 yıl
eğer hâlâ haklı olduğunu düşünürse pişman olmaz belki bi kaç gün düşündükten sonra olur, amacı sadece içini boşaltmaksa pişman olacağını bile bile kalbini kırar zarar verir sonrası mağlum sinirden ağlama xd
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılBöule agrasif kişilerle hayat süremessin kadınlara zarar veren tipler bunlar zamanls öfkesi diner takma ayrılmakla en iyisini yapmışsın ondan uzakdur kızgınlıgı gecince srssada umursama bakma teline konuşma şu an sinirini kusuyor
10 Yorumla
+1 yılNasıl bir ruh hastasıdır bu adamla neden sevgili oldun?
11 Yorumla
Soran+1 yılSevince bambaşka bi insan. Ağzından bal damlıyor sarılınca kemiklerim kırılacak sanıyodum. Ama öfkesi yıktı her şeyi
- Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılBişey desen dahada iğrençleşebilirdi boşver bi şükür namazı kıl kurtuldun
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yemin ederim kılcam
- +1 yıl
🤣🤣🤣
Ablanlara anlat durumu görmezden gelsinler, sende yok say naparsa yapsin görmezden gel bi süre sonra karsilik bulamadigi icin pes edicektir
Gercekten tehlikeli bi erkek sakin geri dönme kurtul ondan aklini kullan, ettigi laflar cok kühtahca10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılAyrildiktan sonra karaktersizlesen erkek problemi. Rezillik.
44 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötü bişey gerçekten. Senin dediğine benzer bişey deyince ona, sen benim duygularımla oynarsan bana da böyle konuşma hakkı doğar dedi.
- +1 yıl
Tamam direkt sg hayatimdan de heryerden engelle
Soran+1 yılAynen inşallah rahat bırakır
- +1 yıl
Rahat birakmazsa polise kadar gitmelisin. Cok sikintili bir durum. Haberdar et beni
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Resmen kudurmuş :D Bence sessizliğini koru. Laftan anlayacak durumları çoktan geçmiş o kişi.
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ayrilinca ablanlara sicrayacak bi adami bi sure sonra affetme gercek yuzunu gormussun evlensen bile tek sorunda seni aldatir
10 YorumlaBoşver ya senin sessiz kalmana daha da çıldırmıştır ki bu iyi bişey 😁. Senin daha fazla umursamağını görünce oturur kıçının üzerine.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Telefon numaranı değiştir ve onunla tüm etkileşimi sıfıra indir. Ne yaparsa yapsın bir kelime dahi etme.
10 Yorumla
+1 yılBu zamana kadar ayrılmadığın hata. Tehlikeli biri demişsin çok sıkıntı çıkarırsa polise git yoksa neler oluyor görüyoruz.
10 Yorumla
+1 yılÖyle insanları görmeye tahammül edemiyorum nasıl olur da sevgili olup kendinizi harcarsınız anlamıyorum
10 Yorumlasen doğrusunu yapmışsın kafayı yemiş o ayrıldığına ego tatmini yapıyor bırak onu gel bir sohbet edelim tınlama onu
10 Yorumla
+1 yılTerbiyesi haysiyetsiz. Iyi kurtuulmussun.. Insan en cokta kotu zamanda ve ayrilikta belli edermis kendini. Ablanlarla guzel gun geciricem ne demek lan 😬
02 Yorumla
Soran+1 yılOho daha neler neler. Kıskanacağımı düşündü halbuki benden gittikten sonra isterse önümde sevişsin tınlamam.
- +1 yıl
Tartismaya girersen iyice kendini bi halt zandedip iyice musallat olur. Dikkat et 🤗
+1 yılErkek adamlığını red edilince ve terkedilince gösterir.. O da adam değilmiş.
20 Yorumla
+1 yılBu tehlikeli adamlara hiç bulaşmamak gerek, bulaşıncada ayrılsan bile belâ.
10 YorumlaKarşılık verme bence. Tepkisiz hâline bile bu kadar hırçınsa tartışmaya kalksan kim bilir nasıl delirir.
11 Yorumla
Soran+1 yılHiç denemedim ona sesimi dahi yükseltmeyi.
+1 yılEn doğrusunu yapmışsın. Muhattap olunmayacak seviyede bir insan olduğu belli, hayatına bak.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSize detaydaki şeyleri söyleyen, yenilgiyi kabul edemeyen bir beyinsizden ayrıldığınız için mutlu olmalısınız. Kaldı ki abla falan ne alaka? Düşük şey.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuyruk acısı öyle adamlae polisten korkarlar birdaha küfür edersen uzaklaştırma talep etcem de beni rahatsız etmeye hakkın yok bu ülkede adalet var de
Gerçekten ısıracak köpek dişini göstermez bende zamanında birinden korktuğum için ayrılamadım adam her terkedişimde çıldırıyodu polis ile çıkıyorum artık dedim öyle peşimi bıraktı10 YorumlaIyi yapnissin oyle bir sizofrenle omur geciremezdin.
20 Yorumla
+1 yılŞerefsizin biriymiş zaten senide becerip atmak için istemiş yapamayınca bozulmuş şerefsiz ben bi görsem kötü döverdim
04 Yorumla
Soran+1 yılİlişki yaşadık
- +1 yıl
Gerçekten mi hiç iyi yapmamışsın ama yapacak bişey yok
- +1 yıl
Senin adına üzüldüm canım sıkıldı
- +1 yıl
Yaşında baya var hiç evlilik yaptınız mı
Gizli Üye(25-29)+1 yılvalla telefonla aradı derken çok korktum okurken seni öldürürüm tarzı tehdit ettiyse diye tehlikeliyse tabii iyi yapmışsın Allah korusun uzak durun ya
32 Yorumla
Soran+1 yılYa ben? Sesindeki o değişikliği duyunca ellerim titredi resmen. Allah hepimizi korusun
Cevap sahibi+1 yılAmin çok amin
+1 yılsakince bekle tepki verme muaattab olma eşşekkk gibi alışacak bu duruma
12 Yorumla
Soran+1 yılBen soğukkanlılığımı korudum zaten. O da bu huyumdan nefret ediyor ama sakinleşti sonradan
- +1 yıl
👍🏿👍🏿👍🏿
Gizli Üye(18-24)+1 yılözür dilerim ama bunda katil potansiyeli var. ilerde kadın cinayetlerine kurban gitmek istemıyosan. engelle. bitir. bu arada bu aptal senin evini falan bilio mu?
13 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor evet ama onun siniri çabuk geçiyor engeli kaldırmış az önce gördüm.
Cevap sahibi+1 yıldaha fazla bakmamaya çalış mutlu ol onu düşünme o sana zararlı anlaşılan.
Soran+1 yılBen iyiyim zaten onun bana iyi geldiği yok artık
+1 yılAdam ciddiyse bi adım attın insanlar okadarda kötü olmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılBana çok büyük bi yanlışı oldu
- +1 yıl
O şekil. konustuysa çok yanlış bırak gitsin hiç bi şey yapamaz
+1 yılNasıl bir beyin var arkadaşta acaba
42 Yorumla
Soran+1 yılBende çözemedim. Sevince ciddi anlamda çok sahiplenen her sözünden bal akan biri. Ama kızınca hep aynı tablo.
- +1 yıl
Bir insanın gerçek yüzünü ayrılınca görürsünüz
Tehlike erkek lere bayılıyorsun6z saplantolılı döven kıran şiddet megilli alkol madde bagımlısı erkek tutkunuz. Bize neler dendi yapıldı tamam eyvallah dedik birdaha aramadık
00 Yorumla
+1 yılBu herifin burcunu merak ettim doğrusu
217 Yorumla
Soran+1 yılHhahaahha 😃😃 aslan burcu
- +1 yıl
seninki ney? 🤣🤣 Aslanlar psikopat olmazdı ama bu ne yaşamış acaba, Blöff yapıyordur. Ayrılığı Hazm edememiştir.
- +1 yıl
- +1 yıl
@7_Kocali_Hürmüz bir şey yapmıycam da bunun burç ile ne alakası var anlamadım adam psikopat işte altında bir şey aramaya gerek yok
- +1 yıl
Soran+1 yılÇocuklaaaar yapmayın
- +1 yıl
@Le0nardo Sormadın sen direk yargıya geçtin amacını bilmeden. Görçöktön mörök öttöğön bömö, ödöm pösköpöt. Nedir bunlar? Bizde biliyoruz Psikopat diye belki başka bir amaçla sordum, evet burası açık bir platform herkes görüşünü yazabilir sorusunu sorabilir, soruyu tıkamak başkasının ne haddine.. Değil mi?
- +1 yıl
@7_Kocali_Hürmüz sadece sakin olup yazdığım ilk şeye bak gülmüşüm bir de yani seni yargılama gibi bı amacım yok haddime de değil
Yanlız söylediğimi çarptırman ve dalga geçer gibi görçöktön MÖ gibi yazdığın şeyleri kınıyorum - +1 yıl
- +1 yıl
@7_Kocali_Hürmüz seviyeni belli ettiğin için sağol uğraşmama gerek kalmadı sanada iyi günler
- +1 yıl
- +1 yıl
@7_Kocali_Hürmüz hayır üslup her şeydir bazen
Ve ergen diyorsun ama nereden çıkardın söyleyecek lafın yoksa alakasız şeyler söyleme bari - +1 yıl
küfür etmemiş ve saçma bir söylemi kullanmamış olsaydı, onun değeri orada anşaşılırdı. Kendi kendini yakmış müptezel
20 YorumlaUğraşmana degicek bir kişi değil bence engelini bas bak yolunaaa birazcıkkk kudurmuş yedirememiş yakın da alışır
10 Yorumla
+1 yılBöyle biriyle neden sevgili kaldın ki gizli?
11 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmayı denedim ama öfkesinden çekindim hep
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCok rahatsizsan birilerine soyle ya da polise git bence.
04 Yorumla- +1 yıl
Kanunlarda şu an biraz daha iyi oldu şikayet ederse sonuç alir
Soran+1 yılNe polise ne de başka birine söyleyebilirim. Yurt dışındayız zaten ve detayda belirtmek istemediğim şeyler var polisle yola gelecek bi tip değil.
Cevap sahibi+1 yıl@yalnizliklimani577 bencede
- +1 yıl
Kimse kimseyi istemediği şeye zorlayamaz yaşarken. nasil saygı duyuyorsan bitirince de saygılı bitirecen insan olmanın tabiatı bu
Su düşünceye bak yazık olurdu sana en güzelini yapmissin
10 Yorumla
+1 yılNe yaparsan yap de. bu söylemlerinle doğru bir karar verdiğimi kanıtladin
10 YorumlaMillet kafayı yemiş bu dünyaya çocuk getirmek hiç mantıklı değil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ne tuhaf, sıkıntılı insanlar var. Iyi yapmışsın.
30 YorumlaAblan onlarla durumu ne? Sen en iyisi polise haber ver ülkenin durumu ortada kadın yönünden görüyorsun
10 Yorumla
+1 yılSakinleşmesi için alttan al belli ki manyak biri.
20 YorumlaSikine takma köpeğin olsun eğer erkek olsaydı o seni terk eder sikine takmazdı onun yerine erkek ol git mutlu ol
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılKararının arkasında dur.
10 Yorumla
+1 yılHiç kendini yorma uzaklaş, hayatına devam et
14 Yorumla- +1 yıl
@Conductor Peki, problem nedir?
- +1 yıl
@Conductor Peki
- Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılAynı benim eski sevgiliymiş sallaaa
10 Yorumla
+1 yılsaçmalamış bırak hiçbir şey yapamaz.
10 YorumlaBaşından sav boşver ne işin var böyle dangalak ile
10 Yorumla
+1 yılKendini bildikten sonra kim ne derse desin takma
10 Yorumla
+1 yılSen bir şey hissetmiyosun dimi
28 Yorumla
Soran+1 yılHayır sadece böyle düşünmesine üzüldüm. Ben onunla oyun oynamadım hatta tüm yanlışlarına rağmen gitmedim.
- +1 yıl
Bu sana karşı takıntılı sevdiğini düşünüp vicdan azabı çekme seven insan böyle laflar etmez ablan bilmem ne şu an ondan ayrıldığın için gururuna yediremiyor ama dikkat etmeni öneririm bu tarz insanlardan her şey beklenir polise gidebilirsin yani daha fazla rahatsız ederse
Soran+1 yılAynen takıntılı bence de. Seven sevdiğinin mutluluğunu ister ve gerekirse o kişinin mutluluğu için ondan uzaklaşır. Bu adam benle kafayı bozmuş vaziyette ki ben hep soğuk kanlılığımı korudum onu kırmadım zaten onu çileden çıkaran da bu. Sessiz kalıyor olmam
- +1 yıl
Kaç yaşındasın sen ve o
Soran+1 yılBen 33 o 41
- +1 yıl
Anladım gayette olgun biriymiş ama psikopat işte
Soran+1 yılKafası küçük çocuk gibi. İnşallah beni rahatsız etmez
- +1 yıl
Rahatsız ederse gideceğin yer belli uzaklaştırma kararı çıkartırlar
Erkekler değişmez cicegim uzak dur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Biraz sıkıntılı bir arkadaşımış demek ki
30 Yorumla- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem