Bizim 4 senelik bir ilişkimiz var. İlk 2 sene mesafe ilişkisiydi. Bana buraya gel pişman etmem dedi öyle yaptım etmedi. Çok iyi gidiyorduk. Bu ara askerlik durumu çıkmıştı ve üni sınavına da giricekti 24 yaşında. Askerliğe filan çok kafasını takıyordu kendi işini kurmak istiyor ve bu yüzden çok sabırsız davranıyor. Corona çıkınca iyice bunaldı işler istediği gibi olmadı kendi işini kuramadı askerlik mevzusu çıktı işte.
Neyse ben bunun çok üstüne gittim saçma sapan bir şey için sonra ayrıldı bir anlık sinirle. 2 gün arkadaş olarak konuştuk çünkü bana arkadaş olarak kalalım demişti. Neyse ben buna dedim sevdiğimle arkadaş olmaya dayanamıyorum ben senin üstüne gelmicem söz. Neyse bu barıştı benimle 2 günün sonunda. Barıştığı gün ben buna normalde mutlu olacağı bir haber verdim ama mutlu olmadı sanırım bunalımda olduğu için ve ben yine üstüne gittim istemsizce, çok sinirlendi ayrıldı.
Diyorum sorun ne seviyoruz birbirimizi, diyor ki soğudum. Whatsappta ben ekran kağıdıyım ve bizim bunla grubumuz vardı ondan da çıkmamış. Durmadan çevrimiçi oluyor wp de bana bakıyor diye düşünüyorum. Bunaldım bana zaman ver demişti üstüme gelme iyi değilim demişti tamam demiştim ama ayrılmıştı iştr sinirlenip.
Sizce biz barışırmıyız? Dün ayrıldı işte bu ayrıldı dediğim bu gün geceye kadar yazmadım, gece de yazdım sana her kolaylığı sağlayacam üstüne gelmeyecem düşün yarına kadar dedim. Düşünecek birşey yok dedi sonra tamam düşünücem dedi. Niye böyle yapıyor kendi de mutsuz ben de.. Döner mi sizce ne yapmalıyım?
Neyse ben bunun çok üstüne gittim saçma sapan bir şey için sonra ayrıldı bir anlık sinirle. 2 gün arkadaş olarak konuştuk çünkü bana arkadaş olarak kalalım demişti. Neyse ben buna dedim sevdiğimle arkadaş olmaya dayanamıyorum ben senin üstüne gelmicem söz. Neyse bu barıştı benimle 2 günün sonunda. Barıştığı gün ben buna normalde mutlu olacağı bir haber verdim ama mutlu olmadı sanırım bunalımda olduğu için ve ben yine üstüne gittim istemsizce, çok sinirlendi ayrıldı.
Diyorum sorun ne seviyoruz birbirimizi, diyor ki soğudum. Whatsappta ben ekran kağıdıyım ve bizim bunla grubumuz vardı ondan da çıkmamış. Durmadan çevrimiçi oluyor wp de bana bakıyor diye düşünüyorum. Bunaldım bana zaman ver demişti üstüme gelme iyi değilim demişti tamam demiştim ama ayrılmıştı iştr sinirlenip.
Sizce biz barışırmıyız? Dün ayrıldı işte bu ayrıldı dediğim bu gün geceye kadar yazmadım, gece de yazdım sana her kolaylığı sağlayacam üstüne gelmeyecem düşün yarına kadar dedim. Düşünecek birşey yok dedi sonra tamam düşünücem dedi. Niye böyle yapıyor kendi de mutsuz ben de.. Döner mi sizce ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Donermi donmezmi bilmiyorumda bukadar uzun yazdığına göre gerçekten seviyorsun sen hepsini okuyamadim kusurumuza bakma
Ya kısaca durum şu; biz kavga ettik ve bu zaten bunalımda askerlik üni sınavı filan derken, ben bunun üstüne gittim sinirle ayrıldı sonra arkadaş kalalım seni istemiyorum dedi. 2 gün sonra üstüne gelmicem dedim barıştık. İyiydik akşam bir daha üstüne gittim ben sevineceği bir haber verdim ama demek ki streslendi. Yine üstüne gittim ayrıldı dün. Barıştığımız gün ayrıldık yani. Bugün geceye kadar yazmadım gece de yarına kadar düşün ben seni rahat bırakıcam üstüne gelmicem yeter ki barışalım yazdım. Düşünecek birşey yok dedi ilk ama sonra tamam dedi.
Bana dün ayrılırken soğudum istemiyom filan dedi sinirle ama öyle böyle sinir değil. Bütün stresi benden çıkardı sanırım. E bu adam bitirmiş olsa benim resmimi whatsabının arka planından kaldırır, grubumuzdan da çıkar. Ama yapmadı. Annesi dedi ki durmadan wp de yazışmalarımıza bakmış bugün. Sence dönecek mi bana soğuk atıyor özlemedim filan diyor ama bilemedim..
Valla seni üzmek istemem de seven erkek bunların hiç birini yapmaz kafasında karışık olsa ne bilim ne kadar zor durumda olursa olsun sevdiğini kirebilecegini düşünmüyorum öyle soğudum bitti diyosaki hic değmez
İşte sıkıntı bu sevmiyorum diyemiyor ki sevdiği aşırı belli yani. Bu arada ilk barıştığımızda bana dedi ki şimdi anladın mı değerini bendeki yerini bir daha saçma şeyleri büyütmezsin dedi. Bu çocuğun kafası yerinde değil ya bence benden çıkarıyor. Biraz zamana ihtiyacı var diye düşünüyorum.
Ayrıca yanaklarımı çok seviyo dün barışınca ilk olarak yanak istedi güzel şeyler filan söyledi yani. Yani ben burdan bakınca gerçekten kafası karışık diye düşünüyorum. Sıktım bunalttım biraz zamana ihtiyacı var diye düşünüyorum.
Öyle düşünüyosan öyle olsun
Çok ısrarcı davranıyorsun. Ben okurken bunaldım. Azıcık kendini törpüle.
Cidden değişicem ben de farkındayım. Şey yazma demişsin bir süre. Buna ben yarına kadar düşün demiştim ya o yarın bir cevap vericek ben buna nasıl engel olayım?
Bilemiyorum. Keşke aceleye getirmeseydin. Biraz kafasını toplasaydı. Yarına kadar cevap ver diyerek yine sıkboğaz etmiş olmuşsun
Öyle de şimdi bu 2. Kez reddetmeye korkar. E ben de sözümü geri alamam. Yarın buna cevabın ne diye sormasam bu hiç olmaz çünkü bir kere karizmayı çizdim. Senin dediğini yapmam için yarın olumsuz cevap alıp zamana bırakmam lazım.
Sen bilirsin. Yine de bir özür dile bence üstüne geldiğin için. Özür her zaman yumuşatır. Umarım her şey gönlünce olur
O kafasında bitirmiş gbi
Aşırı sıkmışsın sende dönmez gibi
Bekle. Kafasını toplayıp karar versin.
Yarına kadar düşünücek ya hani. Yarın arayarak söyleticem mesaj olarak değil de. Olumsuz bir cevap verirse arkadaş kalalım derse napim? Bence beni bu beni bırakmaz olarak görüyor çünkü gerçekten öyle ailesiyle bile tanıştım.
Bu bir ölçü ama kimse kimse için vazgeçilmez değildir.
Bitmiş
Neden öyle düşündünüz?
Tecrübe
Ama sevdiğini inkar etmiyor ve seviyor. Bitmiş olsa gruptan çıkar beni de atar niye arkadaş kalalım diyor? Ayrıca bu barışmamızdan önceki ayrılıkta da diyordu soğudum istemiyorum vb. Sonra barıştı ama. Kafası çok karışık sanırım.
Sevse kolayca silmez sadece alışkanlık kalmış
Silmedi ki beni ama. Bence aklı çok karışık. Beni sevdiğini biliyorum ve bir keresinde daha bitti sanmıştım sonra dönmüştü yani dengesiz normal değil.
Ben de aynısını sevgilime yapmıştım. Ailemle sıkıntılarım varken sürekli darlıyordu beni. Ben de ayrıldım. Bir hafta geçmeden yokluğunu hissetmeye başladım. Sonra barıştık. Sen bence bir süre yazma. 4 yıl az değil bir kalemde silinmez. Sakın arkadaş falan da kalma
Döndü mü