Sevgilim benden ayrıldı çok kızgındı ve bunalımda?

Bizim 4 senelik bir ilişkimiz var. İlk 2 sene mesafe ilişkisiydi. Bana buraya gel pişman etmem dedi öyle yaptım etmedi. Çok iyi gidiyorduk. Bu ara askerlik durumu çıkmıştı ve üni sınavına da giricekti 24 yaşında. Askerliğe filan çok kafasını takıyordu kendi işini kurmak istiyor ve bu yüzden çok sabırsız davranıyor. Corona çıkınca iyice bunaldı işler istediği gibi olmadı kendi işini kuramadı askerlik mevzusu çıktı işte.

Neyse ben bunun çok üstüne gittim saçma sapan bir şey için sonra ayrıldı bir anlık sinirle. 2 gün arkadaş olarak konuştuk çünkü bana arkadaş olarak kalalım demişti. Neyse ben buna dedim sevdiğimle arkadaş olmaya dayanamıyorum ben senin üstüne gelmicem söz. Neyse bu barıştı benimle 2 günün sonunda. Barıştığı gün ben buna normalde mutlu olacağı bir haber verdim ama mutlu olmadı sanırım bunalımda olduğu için ve ben yine üstüne gittim istemsizce, çok sinirlendi ayrıldı.

Diyorum sorun ne seviyoruz birbirimizi, diyor ki soğudum. Whatsappta ben ekran kağıdıyım ve bizim bunla grubumuz vardı ondan da çıkmamış. Durmadan çevrimiçi oluyor wp de bana bakıyor diye düşünüyorum. Bunaldım bana zaman ver demişti üstüme gelme iyi değilim demişti tamam demiştim ama ayrılmıştı iştr sinirlenip.

Sizce biz barışırmıyız? Dün ayrıldı işte bu ayrıldı dediğim bu gün geceye kadar yazmadım, gece de yazdım sana her kolaylığı sağlayacam üstüne gelmeyecem düşün yarına kadar dedim. Düşünecek birşey yok dedi sonra tamam düşünücem dedi. Niye böyle yapıyor kendi de mutsuz ben de.. Döner mi sizce ne yapmalıyım?
Sevgilim benden ayrıldı çok kızgındı ve bunalımda?