Eşimle 6 yıllık bir ilişkimiz var. 2 yıla yakındır evliyiz. 1 yıllık da nişanlılık sürecimiz oldu. İkimiz de kafeye ya da başka yerlere giden insanlar değiliz. Evimizde çayımızı kahvemizi içeriz genelde. Sadece arada bir waffle yemeye gideriz. Waffle benim yediğim tek tatlı. Başka hiçbir tatlıyı yemem eşimle de bunca yıllık ilişkimizde çok kere birlikte yedik. Ve 6 yıldır hep aynı şekilde waffle yerim. Bitter çikolatalı üstüne de bitter sos ve beyaz sos file badem vs. Eşimden bugün waffle istedim. Sen zaten neli sevdiğimi biliyorsun dedim mesajda. Waffle aldı. Ancak en sevmediğim şekilde almış. Neden böyle aldığını sordum. Senin seveceğin bu olur diye düşündüm diyor. Benim nasıl yediğimi bilmiyor musun dedim. Hayır bilmiyorum dikkat etmemişim dedi. Çok fazla çeşit tatlı yiyen bir insan olsam ya da sürekli kafelerde olan bir insan olsak bilmemesini anlarım. Ancak 6 yıllık ilişkimizde hep aynı çeşit sipariş verdiğim waffle çeşidini bilmemesi bana aşırı değersiz hissettirdi. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Neden eşler birbirinin ilgi alanlarını sevdiği şeyleri bilmez ve bunlara özen göstermez?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHer insanın aklında tuttuğu şeyler farklı olabiliyor.. kimisi tarihler konusunda iyidir kimisi özel konusunda başarılıdır kimisi yediği yemek konusunda kimisi izlediği film konusunda kimisi kıyafet konusunda... bunları büyük bir olaymış gibi yansıtmamak lazım..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Selamlar,
Yani temelde baktığımız zaman en azından ufak tefek şeyleri de olsa bilmesi gerekiyor. Mesela waffle nasıl sevdiğini ve nasıl yediğini bilmesi gerekiyor. Bunlar ufak tefek şeyler sen kendi pencerenden baktığın zaman haklısın ama bunu böyle kafaya takarak kendine dert edersen yarın öbür gün evliliğin ile alakalı başka problemler yaşayabilirsin.
Benim kanaatim şu yönde eşin büyük ihtimalle umursamaz bir insan senin önemli gördüğün şeyleri o kendi penceresinden baktığı zaman fazlasıyla önemsiz görebiliyor onu bu şekilde kabul etmekten başka çaren yok.
Kolay gelsin.
13 Yorumla
Soran+1 yılYorumunuz için çok teşekkür ederim. Bu şekilde kabul etmem ve mutsuz bir hayat yaşamam gerekiyor sanırım maalesef
Soran+1 yıl2 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yangına körükle gitmek istemem ve söylediklerimle iki eş arasında ki huzuru da olumsuz etkilemek istemem tabi ama 6 yıllık beraberlikte senin tek yediğin ve sevdiğin tatlıyı artık bilmemesi gerçekten aşırı ilgisizliğe işaret bu konuda eşinle oturup konuş bence güzel güzel.
13 Yorumla
Soran+1 yılYorumunuz için teşekkür ederim. Benim abarttığımı düşünüyor. Böyle bir sebepten tavır almam normal değilmiş ona göre. Bundan sonra dikkat edecekmiş. Ama henüz dediğiniz gibi mantıklı kafayla oturup konuşamadık.
Soran+1 yılEvet kesinlikle bu olayın bi şekilde çözümlenmesi gerekiyor. Çünkü bir süre sonra o yapmıyor ben de yapmayayım o dikkat etmiyor ben de etmeyeyim gibi bir hale dönüşecek olay ve evlilik çekilmez hâle gelecek.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence sizin ilişkinize farklı dinamikler bozulmuş veya hiç inşa edilmemiş. Evlendim diyorsun bu adam öncelikle zaten siz evlenmeden seni bilmeli ve tanımalı. Yani neleri sevdiğini çoktan bilmeli.
01 Yorumla
Soran+1 yılBir erkek olarak siz de böyle düşünüyorsunuz demek ki. Beni sevdiğini biliyorum ancak evet bilmesi gerekirdi bence de. Ancak o bunu ufak bir sorun olarak görüyor ve bunun için mi konuşmuyoruz diyor
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
28Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenim eşim benim en sevdiğim çikolata çeşidinden tut da en sevdiğim meyve suyu çeşidine kadar hatta tek içtiğim kola markasına kadar hepsini bilir keza ben de aynı şekilde onun her şeyini çok iyi analiz ederim. Hatta geçen iş yerinde kadınların arasında bir ruj muhabbeti olmuş eşine sor falan demiş ablalar orkide anlar rujdan falan o da hemen atlamış abla eşim mac russian red kullanıyor senelerdir falan diye herkes şok geçirmiş düşün 😂
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Eşinin senin hakkında en bilinmesi gereken bir şeyi bile, bilmiyor ve "dikkat etmemişim" bahanesinin arkasına sığınıyorsa bu çok umursamaz biri olduğunu gösteriyordur.
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi gerçekten sizce de? Ben abartmıyorum değil mi? Dünden beri konuşmuyoruz. Ne bağırdım ne bir şey dedim. Sadece kırıldığımı söyledim.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u +1 yılDemekki eşin seni yeterince tanımıyor ya da tanıyıp işine gelmiyor genelde erkekler bunu bilerek yaptiklari oluyor.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Cevabı kendin de biliyorsun aslında, eşin senin sevdiğin şeylere kıymet değer vermiyor!
Başka bir açıklaması olabilir mi! 😅00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.
u +1 yılseni sevmediği içindir
00 Yorumla Bu gerçekten kırıcı bir durum olabilir, özellikle de eşinin küçük ama senin için önemli olan bir detayı unuttuğunda. 6 yıl boyunca aynı şeyi sevdiğini bildiği halde, bu konuda dikkatsiz olması seni haklı olarak hayal kırıklığına uğratmış. İnsanlar, bazen ilişkilerde alışkanlıklara ve rutine öylesine gömülürler ki, partnerlerinin neyi sevip neyi sevmediğine dair dikkatlerini kaybedebilirler. Bu, eşinin seni sevmediği veya umursamadığı anlamına gelmez. Belki de farkında olmadan, ilişki içinde birbirlerine daha fazla dikkat etmeyi ihmal etmişlerdir.
Bu durumu çözmek için, hissettiklerini açıkça ama nazik bir şekilde paylaşmak önemli. Ona, bu küçük ama anlamlı ayrıntıların senin için ne kadar kıymetli olduğunu anlatabilirsin. Bu tür küçük inceliklerin ilişkiyi beslediğini ve zamanla birbirinizin en küçük tercihlerine bile değer vermeniz gerektiğini vurgulamak, daha dikkatli olmasına yardımcı olabilir.
İnsanlar bazen rutinlere takılıp önemli detayları unutabilir, ama ilişkilerde bu tür şeyleri yeniden fark etmek ve birbirine özen göstermek, ilişkinin kalitesini artırabilir. Konuşarak, duygusal ihtiyaçlarını ve beklentilerini net bir şekilde paylaşmak, iletişiminizi güçlendirebilir ve böyle durumların önüne geçebilirsiniz.00 Yorumla
+1 yılYani gerçekten çok ilginç bir durum evliliklerde insanlar eşinin genelde neleri sevip neleri sevmediğini bilmesi lazım yani senin tanımı seni tanıması seni ilgilenmesi ilgi göstermesi lazım Ama genelde biz erkekler böyle evlendikten sonra kendimizi salıyoruz ya, sevgililik döneminde nişanlık döneminde böyle onun sevdiği her şeyi yapıyoruz evlendikten sonra böyle bir rahatlık oluyor nasılsa evlendim yani artık sanki tapuyu aldım der gibi bir şey, Bence sen eşini karşına al güzel bir şekilde konuş ona ilgi göstermediğini söyle ilgi istediğini söyle onu sevdiği şeyleri neden bilmediğini söyle yani aşk bir şekilde şikayetlerini dile getir.
00 Yorumla
+1 yılYani belki dikkat etmemiştir o anda aklına gelmemiştir kötü düşünmek istemiyorum ama bazen evlilik zamanları olduğu zaman yani böyle sevgililik küfür hep zamanlar gibi böyle heyecan zamanları kalmıyor bazen işte ekonomik krizler ondan sonra ev geçindirme derdi tabii sen çok bir şey istiyorsun demiyorum yanlış anlama bazen olabiliyor iş gerginlikleri ve benzeri sebeplerle olabiliyor yani bunlar büyütülecek şeyler değil bir dahakine de daha dikkatli olması gerektiğini güzel bir şekilde anlatırsan yardımcı olacağını düşünüyorum kendini üzme
00 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Belki de eşinizin sevdiğiniz şeyleri bilmemesinin nedeni, onlara bu konuda yeterli bilgi vermemeniz olabilir. İnsanlar birbirini daha iyi tanımak için iletişim kurmalı ve ilgi alanlarını paylaşmalıdır. Eşinizle sevdiğiniz şeyler hakkında konuşmaya ve paylaşmaya çalışmanız ilişkinizi güçlendirebilir. Herkesin ilgi alanları farklı olabilir, bu yüzden eşinizin sizinle ilgili şeyleri öğrenmesine yardımcı olmak önemlidir. 🌸00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞaka yapıyorsun bence gırgır yapma bırak eşini biz kahvede oyun oynarken bile arkadaşlarımız kaç şekerli çay içtiğini bile biliyoruz bunları bilmesi için çok yaşanmışlığa gerek yokki iki günde insan görseli aklın da yine tutar nasıl içtiği ni yediğini veya sevdiğini bilir ki
19 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya sadece 2 kere waffle yemeye gittiğim arkadaşıma sordum daha sonra. O bile nasıl yediğimi ezbere biliyor. Öyle olunca daha da garip geldi eşimin bilmemesi.
Cevap sahibi+1 yılGerçek ise ilginç çünkü ben bir kafeye peş peşe iki kere gideyim örneğin garson şıp diye ezberliyor beni nasıl yiyip içtiğimi yani böyle birçok örnek var
Cevap sahibi+1 yılBunun adı unutkanlık değil ki unutuyor adam diyeyim
Soran+1 yılDeğil mi bence de. bu apaçık ilgisizlik.
Cevap sahibi+1 yılHem ilgisizlik hemde beyinsizlik doğruyu söylemek gerekirse akıl sağlığı pek yerinde görünmüyor
Soran+1 yılİnşaallah düzelir
Cevap sahibi+1 yılİlgisizlik diyemezsin pek çünkü ilgisiz olsa bile senin kırılacağını düşünüp bir iki birşeyi aklında tutması gerekir kırılma gücenme diye adamın beyni bunada çalışmıyor düşün umursamazlık var
Soran+1 yılMaalesef umursamazlık da var 😂 sadece kendi hayatına ve telefonuna odaklı
Cevap sahibi+1 yılKızlar böyle erkekleri çok sever taparlar çok şanslısın kriterlerine uyuyor tümü ile
Klasik türk erkeği işte ne bekliyorsunuz Allah için... bi gün sen salona giriş yaptığında ağzında gülle müzik eşliğinde seni dansa kaldıracağını falan mı... romantizm arıyorsanız ispanyol erkekleri ile evlenin... türk erkeğinden romantizm beklemek burçlara inanmaktan daha mantıksız
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya 😂benimki türk değil bir de Kürt 😂
Soran+1 yılValla Kürt erkekleri odun bence ya
En azından bana odunu düştü.
Biz kızlar olarak bazen o kadar saçmalıyoruz ki kişiden kişiye değişir mesala tabi ki ama bana bu anlattığın çok saçma geldi daha önemli şeyler yok mu sencede? Bende esimin en sevdiği tatlıyı bilmem mesela 😂 ama onu çok seviyorum ve çok değer veriyorum gereksiz detaylarda bogulmayin ilişkinizi ve kendinizi yipratirsiniz
13 Yorumla
Soran+1 yılİşte bir yandan ben de böyle düşünüyorum 😂😂😂 yani onun gözünden bakınca da komik görünüyordur belki. Ama baksana erkekler de bilmesi gerekir demiş. Öyle de bi gaza geliyorum yalan değil 😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılbaya bir ilgisizmiş yani o kadar aynı tatlıyı sipariş edip beraber yemenize rağmen bilmemesi çok tuhaf gerçekten. kafası o kadar başka yerde ki yanında yanında değilmiş hiç
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet kafası sürekli telefonda. Elinde sürekli telefon evde sürekli telefon dışarda sürekli telefon. Bana odaklanmıyor demek ki hiç. Teşekkür ediyorum yorumunuz için.
Sen bunun tatlı meselesi olmadığını bi tavır almadan dile getirirsen daha iyi okur erkekler söylemeden anlamıyor uygulamıyor çünkü otur ve benim sevdiğim şeylere biraz dikkat etmemi bekliyorum bu bana bu şekil hissettirdi diyebilirsin eğer bunu da umursamazsa ozman tavır al yok konuştuktan sonra dikkat ediyorsa sorunda çözülmüş olur boylelikle
04 Yorumla
Soran+1 yılİnşaallah çözülür. Yorumun için teşekkür ederim. Daha önce de rahatsız olduğum şeyleri belirttim ancak devam ediyor. Bu sefer bitirse bu davranışını çok güzel olur
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler ayrıntıyı sevmez bu yüzden dikkat etmemiş. Ama tek yediğin tatlıyı da bilsin arkadaş. Benim eşim kesin olay çıkarırdı
16 Yorumla
Soran+1 yılYorumunuz için teşekkür ederim. Evet maalesef tek yediğim tatlıyı bilmemesi beni üzen de. Çok değersiz hissettirdi bu durum bana kendimi. Şu anda küsüm ancak küslüğü uzatabilen bir insan değilim. Onun daha dikkatli olabilmesi adına biraz uzatmak istiyorum. Ancak ters tepmesinden de korkuyorum.
- +1 yıl
Ters tepecek bir durum yok. Kırılmış sın ve o kalbi tamir etmesi gerekiyor. Ama şunu söyleyim 3 ay sonra yine işte yine aynı hatayı yapacak
Soran+1 yılİnşaallah tamir edebilir. Evet 3 ay meselesine ben de katılıyorum. Bir süre geçtikten sonra tamamen unutuluyor verilen sözler maalesef.
- +1 yıl
Dediğim gibi o waffle yapan adam unutmaz. Ama senin o eşin unutur. Kendisine çeki düzen versin. Ve bu güzel zarif hanımı üzmesin
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum. İnşaallah bir şekilde çözülür.
- +1 yıl
Umarım seni bir daha üzmez
+1 yılBu aşkın heyecanı meyecanı kalmamış evlenince artık seni cepte görüyor oluversin yiyiversin ne olacak canım ne var bunda gibi tavırlara girmiş eşine saygı ve sevgi göstermeyeceksen niye evlendin o zaman kardeşim derler adama. o sana böyle davranmaya devam ettikçe ister istemez sen de aynı özen ve dikkati ona göstermeyecek inatlaşacak ve işin içinden çıkılmaz bir hal alacak. karşına al konuş kendine çeki düzen versin evliliğin gereklerini yerine getirsin aklını başına alsın.
00 YorumlaOlay tamamen sadece bir waffle üzerinden bir değerlendirme yapıyorsan bence önyargılı düşünüyorsun.
00 YorumlaBu seninle ilgili değil tamamen onun karakteriyle alakalı, ne yazık ki var böyle insanlar… muhtemelen sende tam tersi bir insansındır.. sana tavsiyem sende onun isteklerini ve zevklerini görmezden gel.. şaşırsın neden böyle duyarsızlaştığını merak etsin..
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için tavsiyene uyacağım. Ben de umursamaz olayım bakalım nasıl olacak
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖzensizlik ve düşüncesizlik var. 6 yıl demesen erkekler bir kadına hitap etmeyi zamanla öğrenir dicektim. Ama bunu senin yontman lazım. Bildiğin kütük bu
02 Yorumla
Soran+1 yılBildiğin kütük bu dediğiniz yerde istemsiz güldüm 😂 yontulmuyor da işin garibi. Nasıl yontabilirim fikir verebilir misiniz gerçekten belki işe yarar
- +1 yıl
Başta sözlerinle sitem edeceksin. Sonra baktın düzelmiyor, tavırlarınla üzüntünğ belli edecelsin. Sana önem vermeyi, tercihlerini aklına kazımayı öğrenecek. Benok flörtöz bi adam olduğumdan kadınların bu tercihlerini aklımda tutar ve ummadık yerde şaşırtırım onları 😅
+1 yılMümkünatı yok. Erkekler zaten geç olgunlaşıyor, ideali en az 5 6 yaş büyük erkektir.
10 Yorumla
+1 yılSavunacak bir dal bile yok, memur bey sanık sizin alabilirsiniz 🤦
10 Yorumla
+1 yılÜzücü, insanda ince ruh yoksa zordur hanımefendicim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 751 cevap paylaştı. Paylaşımınız az. Dışarıya çıkmamak iyi bir şey değil. Aktivite hobi Gibi şeyler olmalı hayatınızda biraz da sosyal olmalısınız.
13 Yorumla
Soran+1 yılBirlikte çıkıp aktivite yapmaktan bahsediyorsunuz değil mi
Soran+1 yılTavsiyenizi dikkate alacağım. Çok teşekkür ederim
+1 yılYani evlenmekte acele etmişsiniz ya da birbirinizi tam tanımadan evlenmişsiniz
12 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıl sevgili olduk 1 yıl nişanlılık 2 yıldır da evlilik. Aslında zaman bakımından acele etmedik ama dediğiniz gibi tanıma konusunda problem olmuş.
- +1 yıl
Aynen tanıma kısmında maalesef insan gerçek yüzlerini göremiyor ya da çok iyi saklıyorlar karakterlerini
Dünyada ölüm var senin takıldığın şeye bak işine bak Allah aşkına.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvli değilsin belli ki. Ölüm var evet ölenle ölünmüyor ancak. Bir evliliğin varsa hayatı bir kişiyle birlikte yaşıyorsan eğer seni üzen kıran şeyler olması normal bir şey.
- +1 yıl
Olay şu eşinin gözüyle anlatayım sana;
Sen: Neden böyle aldın?
Eşin: Sorun mu var?
Sen: Ben böyle yemiyorum bilmiyor musun, tek yediğim tatlı bu bunu da alırken nasıl yediğimi hala bilmeden almışsın.
Eşin: Kusura bakma dikkat ederim.
(Eşinin kafasında geçenler şu; senin için zahmet edip waffle almış keza almak zorunda değil çünkü eşin olduğu için kölen değil kendin de alabilirsin, diğer bir konu eşin ne yani yanlış aldım diye teşekkür yerine bu mu karşılığı trip mi? Ben olsam yer sorun etmezdim canı sağ olsun, kırılmasın.
Soran+1 yılErkeklerin böyle düşünmesi bir tık üzücü maalesef. Ancak dediğin doğru olabilir eşimin gözünden bu şekilde görünüyor olabilir. Maalesef ki benim için kırıcı bir durum bu. Yorumun için teşekkür ederim.
Sen de 6 senedir eşinin böyle şeyleri unuttuğunu ya da önemsiz gördüğü şeyleri hatırlamadığını öğrenememişsin. Öğrenseydin genele yayıp kendini boş yere “değersiz” hissetmezdin. Bir waffle için.
01 Yorumla
Soran+1 yılYine de üzülüyor insan ne zamandır olursa olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBilemedim. Başka konularda sana özen gösteriyorsa çok ta takma
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsadece waffle mı bilmediği. zannetiyorum. açsın, aç.
02 Yorumla
Soran+1 yılTam olarak anlayamadım ne demek istediğinizi
Cevap sahibi+1 yılanladın. anla ozaman.. seni doyuramayan bi adamla evlisin. waffle bahane.
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Eşin sevdiğin şeyleri nasıl olurda bilmez
16 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle aynı fikirdeyim.
Soran+1 yılVermiyor sanırım. Çünkü değer veren insan bilir dikkat eder bence ya.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu bize değil de eşine sorman daha iyi gibi sanki.
00 YorumlaBence ortada hiçbisey yok durduk yere kendi kendine problem yaratmışsın
010 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi? Normal mi sizce bilmemesi dikkat etmemesi
Soran+1 yılHayır kendisi söyledi dikkat etmemişim hiç dedi. Nasıl sevdiğini bilmiyorum dedi.
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarım düzelir 😊
Soran+1 yılİyi geceler
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilmesi lazım öğrenmesi lazımdı şimdiye kadar çoktan
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSenin kadar bazı şeylere değer ve önem vermiyor olabilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İşi ağır olabilir biraz anlayış fena olmaz di
01 Yorumla
Soran+1 yılİkimiz de avukatız. Yani anlayış gerekiyorsa bana da anlayış gerekir bence
1 yılYanlış eş seciminin sonucu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılDemekki seni yeteri kadar önemsemiyor
00 Yorumla
+1 yılSenle ilgilenmiyor..
00 YorumlaGörücü usulü evlenmenmeseydin Binnaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılO senin eşine has bir durum
03 Yorumla
Soran+1 yılDiğer erkekler böyle değil mi gerçekten acaba?
- +1 yıl
Vardır elbette diğer erkeklerde de aynı durum ama çok olduğunu düşünmüyorum ben kendi adıma öyle değilim en azindan
- +1 yıl
Evli değilim ama dikkat ederim bu tarz konularda
+1 yıldaha fazla vakit geçir
02 Yorumla
Soran+1 yılBunun için çok fazla uğraşıyorum ben. Ancak kendisi birlikte film izlemenin vakit geçirmek olduğuna inanıyor. Ben ise piknik yapalım yürüyüş yapalım oyun oynayalım sohbet edelim istiyorum ancak nafile. Film haricindeki zamanlarda telefon sürekli elinde.
- +1 yıl
belki de önemsemiyordur. üzüldüm
+1 yılSen söyleyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılPeki ya sekste
00 Yorumla
+1 yılSeninki eşek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜzücü
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAvukat mısın
00 Yorumla