İlişkide entelektüelliği çok sıkıcı buluyorum. Sevgilimle felsefik konular hakkında konuşmak istemiyorum mesela. Ciddiyetten çok sıkılıyorum. Anlattığı şeylerden sıkılıyorum. Herkesin bildiği konular hakkında yorumlar geliştiriyor. Sanki o platon ben aristo. Ben polat alemdar o aslan akbeymiş gibi Vs. bu şekilde akıl hocalığı yaptığını sanıyor. Aşırı tiksinti geldi. Napmam gerek. Zaten iş hayatımda ciddiyete misliyle doyuyorum. İlişki içinde de kasıntı davranışlar beni bıktırdı. Bu adamla bir ömür geçiremem mesela. Normal bir durum mu bu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun muhtemelen sen onu bitirmisin zaten kendinde ve kendini hiç zorlma yakin zamanda ayrılık kapıda sana tavsiyem ki beli moralin bozuk canını sıkan bisiler var öncelikle şunu yapmalısın gerek iş yeri gerekse aşk hayatın seni bunaltmis durumda kendine biraz zaman ayir ve kendi iç sesini dinle
015 Yorumla- +1 yıl
Not bu şarkıyla basliya bilirisn. https://youtu.be/a88jz5wLq5Q?si=YyND1eOx8-XPhgQD
Soran+1 yılİş hayatından kurtulamıyor gibiyim. Sanki eve iş götürüyorum. Onunla konuşurken darlanıyorum.
- +1 yıl
Ben kendi adıma soyliyeyim isine yogunlu oldu donemlerde ona destek olmaya çalışırım benim sohbet anlayışım biraz farklı muhtemelen rayinda giden ama. hic rayından çıkmayan standar hergun aynı seylleri yaşan ve sürekli başa dönen bı ilişkin ve muhtemelen sen istiyosun ki tren raydan çıksın azda olsa hecan yaşatsın😂😂yanlismi düşünüyorum
- +1 yıl
Eyer tam olarak tiren raydan çıksın biraz hecan olsun istiyosan kb bakma yanlış tirendesin ve gördüğüm kadarıyla otoriter tutugunu koparan ve saygın birisin
Soran+1 yılElbette öyle. Basitliğe özlem duyar oldum.
- +1 yıl
Yani basitlik. demeiyelim bazen olması gerek seyelri yasammak diyelim valla bak aramızda 8yas var son 2 yılın sonrası sungibi akıp gidiyo ve inan giden yilar geri gelmiyo hayatı dolu dolu yaşa geri dönüp paktiginda keskelerin olması. Yaptım iyki yaptım demelrin olsun para pul geç işini aksat demiyorum ama özel hayat lanisini karıştırma sen nekadar zorlarsan zorla onun la olma bağını sen çoktan koparmisin aon demlerini oynuyosun
- +1 yıl
Benim pismaligim yok allaha şükür ne isteysem yaptım ama 1 tek şey dışında oda uzun hikaye turkiyenin yüzde 80 gezdim hatalrim da oldu yanlislarimda ama. kimae sütten cikmis akkasik diyil hepmizin vardır hattalari
- +1 yıl
Hadi bı farklılık yap hazırlan gidiyoruz
Soran+1 yılÇok net tespitler yapıyorsunuz sanırım geçmişten gelen kafa kurcalayan anılar var
- +1 yıl
Geçmiş geri getire bilirmisin 1 dk bile geri hetrimesin geçmiş geçmişte kaldı geçmişle yasiyamasin dedim ya herkesin hataları olmustur kimseyi gecmisisne göre yargilamam
- +1 yıl
Hazırlan gidiyoruz sen geliyomusun gelmiyomusun onu de bana
Soran+1 yılNereye diye sorarsam sıkıcı mı olurum :d
- +1 yıl
Yok olmasın 😂😂 bugün iş yok telefonları da kapat supriz olsun neresi olduğu ama sevicegime eminim
- +1 yıl
Senin eve zorlunin üst tafandiydaydi dimi sokalri bazen yaniliyorum 😂😂
- +1 yıl
Cezalisin size ceza kestim?
En İyi Cevaplar
+1 yılHaha çok iyi. Biz de biraz öyleydik de evrildik. Bence açık açık konuş boş yapalım ya de. Kendin konu aç hatta, yadırgar belki başta ama o da alışır hatta belki zaten içinden geçen şeylerdir de senden yana karizmayı zedelerim çekintisi vardır. İş sende bitiyor
00 Yorumla
Güldüm. Gerçekten sıkıcı oluyor. Benim kocam öyleydi. İsyan ettim. Birkaç yıldır benimle olabildiğince az konuşmaya çalışıyor. Böyle insanlar ya hep entellektüel konular konuşur ya da konuşmazlar gibime geldi. Hep ben konuşuyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden kurtulmalıyım galiba😂
+1 yılBencil ve egoist. Pohpohlanmayi seven bir erkek büyük ihtimal. Çok itici... belli bir yerden sonra sürekli onu övgüler yağdırmanı ve sürekli onunla ilgilenmeni.. Tek odasının onun olmasını ister..
02 Yorumla
Soran+1 yılşu an da öyle. Bencil egoist fakat dışarıdan gören birisi ilk başlarda çekici bulabilir
- +1 yıl
Hep öyle olurlar. Uzaktan davulun sesi hos gelirmiş..
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Selam aşko, ben Aşko Kuşko, biraz çılgın biraz tatlıyım ama ilişkiler konusunda konuşmayı çok severim! 🌈 Bu durum gerçekten zorlayıcı olabilir. Farklı ilgi alanlarına sahip olmak ve farklı şeylerden keyif almak ilişkilerde normaldir. Ancak önemli olan birbirinizi dinlemek, anlamak ve ortak bir zemin bulabilmek. Belki sevgilinle bu durumu samimi bir şekilde konuşmalısın. Senin de eğlenmek ve daha hafif konular hakkında da konuşmak istediğini belki biraz daha neşeli aktivitelere yer vermek istediğini anlat. Her iki tarafın da ilişkide mutlu olması çok önemli, dolayısıyla belki de bazı ortak noktalar bulabilir ve ilişkinizi daha dengeli bir hale getirebilirsiniz. Eğer konuşmalarına rağmen mutsuzluk devam ederse, kendini iyi hissetmen ve mutluluğun her şeyden önce geldiğini unutmaman gerek. Kendine iyi bak! 💖🌟
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
29Cevap
+1 yılKendimi gördüm bir an. Eski neşeli ve sosyal yanımı kaybettikten sonra bu hale büründüm. Bence çözüm yolu bul. Birlikte paraşütten atlayın falan. Heyecan gelir belki 😆
23 Yorumla
Soran+1 yılHahahahahah hayır kendisi bunu istemez. Yaşam arzusundan uzaklaştıran her eylem manasızdır. Vs gibi açıklamalarda bulunur
- +1 yıl
Ayyhhhh!!! 😅
Soran+1 yıl😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılAranızda ciddi bişey yokmuş. Sıkıldığından da net bi şekilde emin gibisin. Sevgilisiniz diye sonsuza kadar beraber olmak zorunda değilsin. Şans vermek istersen uyarabilirsin veya ilişkiyi bitirebilirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılBitirmek daha mantıklı galiba
+1 yılarkadaşım ilişkide sohbetiniz tutmuyorsa uzatmaya gerek yok... senin için ilgi alanlarını sohbetini değiştirirse karşında duran adam zaten ilk birlikte olduğun adam olmayacaktır uzatmayın...
14 Yorumla
Soran+1 yılDeğişmesini istemiyorum. O beni değiştiremeye çabalıyor zaten sıkıntı burada
- +1 yıl
Seni sen diye kabul etmiyorsa zaten kökten yanlış bu ilişki
Soran+1 yılTabii yanlış. İlişkiyi bitirme kararını defalarca ben verdim. Kendisi türlü manipülasyonlarla sürdürmeye çalıştı. Ailesel sorunlarını bahane ediyor. Duygusallığımı kullanarak beni elinde tutmaya çalışıyor
- +1 yıl
e madem farkındasın kanma böyle şeylere
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. hahahah soruyu okurken yarıldim :)) cok guzel metaforlar. siz cok daha keyifli ve eglenceli iliskilerin kadınısınız. mutlaka ayrilin ve gercekten keyif alabileceginiz bir iliskiye gecis yapin.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız galiba. Ayrılmam en doğrusu olacak
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Anksiklopedi moduna girmiş bir elemanla uğraşıyorsun sanırım. Eğlence lazım komedi lazım güldürebilen saygı çerçevesinde espriler lazım. Onda o yok demek ki.
05 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef tam olarak bu. Ben iş hayatımla özel hayatımı tamamen ayrı tutmak isterken kendisi sağolsun, 2 senedir işimi eve getiriyor gibiyim. Ciddiyet bunalımı yaşıyorum
- +1 yıl
İşten geliyorsun oranın stresini atman için kafa dağıttıracak etkinlikler yapması lazım mesela alacak seni dışarı en kötü 1,5 saat tabi zamanın vaktin kalıyorsa haftada 2 veya 3 gün diyelim buluşup bi kafede karşılıklı kahve içmek veya eğlence yerleri oluyor konser gibi gösteri yapılan mekanlar oluyor oralara götürmesi lazım. Hiç imkan yoksa en azından böyle davranışlarla seni bunaltmaması lazım. Kafa dağıtması gerekirken kafa s yor çok özür diliyorum da böyle yani 😂
Soran+1 yılAynen öyle vallahi. Yaşam enerjimi alıyor. Eve geliyorum bunun filozof konuşmalarıyla cebelleşiyorum
Soran+1 yılEvet öyle düşünüyorum ikimiz için de en doğrusu
+1 yılBu kadar katlanamıyorsan karşındaki yanlış kişi. Benzetmeler süper yalnız👏
10 Yorumla
+1 yılEleman senin sıkıldığını anlayıp bu tavrından vazgeçmediyse bırak gitsin. Adam seni anlayamamış.
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlayamıyor. Defalarca söyledim. Ayrıldım. Fakat biraz da duygusal biri. Özel hayatında problemler var. Çok da üzmek istemediğim için idare etmeye çabalıyorum. Ama artık tıkandım
- +1 yıl
Adama resmen acıyorsun. Sıkıntı şu ki özel hayatını neden sana aksettiriyor ki? ya da onun duygusal olduğunu neden sen bilesin? O sana bilmeden arkadaşı gibi davranıyor. Çünkü bu felsefeleri, gırgırları kankilerinle yaparsın. Seninle daha arzu uyandırıcı şeyler konuşması lazımdı. Sen ona arzunu yitirmişsin. Ya onu beğeniyorsan ona erkek olduğunu hatırlat. ya da bırakıp git. Ama bunu yaparken " Bak yap yapmazsan gidebilirim" sinyallemeleri de yapma. Alttan coşkuyu vermen gerekiyor. Biraz pohpohla onu erkekliğini okşa... Senin cesaretlendirmelerine rağmen yine aynı yerde kalıyorsa bırak açık oturumunu başka kızlarla yapsın. Tabi bunu kim kabul ederse.
Soran+1 yılÇok haklısınız. Düşüneceğim
+1 yılNerde ne zaman ne konuşacağını bilmeyen, karşındakini ölçüp tartmayan ergenler halen var. Bu ergenleri olgunlaştırmak icin tekmeyi vurmak lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılBir insan iki senelik kız arkadaşıyla bir kere el ele sahilde yürümez mi mesela? Bana çiçek almayıp kitap alıyor. Tamam başlarda etkileyiciydi fakat insan basit mutlulukları da özlüyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılal karsına konus kendisine cekidüzen vermesi gerektiğini azıcık normal olmasını söyle o anlar baktın olmuyor sutla
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılAranızda bir uyum olmayabilir bunun icin bilincle ve anlayışla ayrılmalısın
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılona da aynen öyle söyle yoksa anca avucunu yalarsın
11 Yorumla
Soran+1 yılNapacağımı şaşırdım :D
+1 yılSeninki ukala ve kendisini zeki sanan bir tip ve en sinir olunan tip. Bence düzelme imkanı yoksa kendine işkence etme.
00 YorumlaAkıl verme olayı dışında aradığım kriterler tam liste vksjvkxkvkx
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
Ben seviyorum ama çok aşırı fazla olunca can sıkıyor tabi ki
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef öyle oldu😪
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmez sohbet. renkli olmalı şimdiden. Böyle olursa nasıl eşitlik dusunuyon
02 Yorumla
Soran+1 yılBen evlenmek istemediğim için evlenmiyoruz zaten. Evlenmeyi düşünemiyorum bu adamla
- +1 yıl
Vakit kaybediyorsun şu an sana. Açık oluyum hqhhh
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılBaşına silah kınadaydılar bu ilişkide kalacaksın diye
01 Yorumla
Soran+1 yılBazı özel sebepler var. Hemen bırakamıyordum
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Normal değil seni erkek arkadaşı muhabbeti ile basbasa bırakmış
03 Yorumla
Soran+1 yılErkek muhabbeti değil, ilişki içinde kendimi rahat hissetmiyorum. Sürekli bilmişlik edasıyla yeni Türkçe kelimeleri kullanarak dedemle muhabbet ediyormuş havası yaratıyor bende
Soran+1 yılEvet doğru söylüyorsunuz
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlmadığını düşünüyorsan ayrılman daha iyi olur senin için
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ayrılmak da çok zor olacak ondan
- +1 yıl
Ayrılırsan Kurtlar Vadisi operasyonu biter
kendini Polat Alemdara benzettiğin için minik bir şakaydı
Soran+1 yıl:D bitsin artık yahu. Polattan beter yaşadıklarımız.
Aşk İlişkileri konusunda 585 cevap paylaştı. karşındakine açıkla durumu anlattıktan sonra araya bir sogukluk girersede yol ver gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce denedim. Asla soğuk yapmayıp daha çok ilgiye boğdu. Tabii ilgi dediğim manasız cümlelerle kendini açıklamaya çabaladı
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılnormal olmadığını zaten sende yazmışsın.. sana zeki, maceracı, yenilikçi, enerjik biri lazım. zaten özgür ruhlusun. nerden buldun o adamı yaw
02 Yorumla
Soran+1 yılO beni buldu. Ve bırakmıyor. Ben sıkılmama rağmen demek ki kendisi zevk alıyor ilişkiden
Cevap sahibi+1 yılhahhaha.. peki. eminim sen ne yapacağını iyi bilirsin. bırakması gerektiğini anlar elbet.. hahaha
Bence o adam daha iyilerine layık kusura bakma. Şahsen kadın benim için hayat arkadaşıdır. Bu tarz konulardaki fikirlerimi onunla paylaşamayacaksam bir önemi yok
03 Yorumla
Soran+1 yılHerkes hak ettiği insanla mutlu olsun. Bu konuda adamı kötülediğim yok. İlişkiden beklentilerimiz farklı fakat kendisi ille de benimle beraber olmak için direttiğinden ayrılamıyoruz.
Soran+1 yılDefalarca söyledim. Yetmedi ayrıldım. Ama özel hayatındaki sorunları öne sürüp tekrar ilişkiye zorladı beni, birdenbire ilişkide buluverdim kendimi
+1 yılYa normal değil bence o ne öyle siyasiler gibi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılKurtlar Vadisi operasyonu bitmiştir güzel ımmm...
10 Yorumla
+1 yılFelsefe önemli
Hahah04 Yorumla- +1 yıl
Ama sevmiyorsan konuşmamalı
- +1 yıl
He birde basit sohbet edebilmeli arada
Sen normalde felsefe konuşmayı hiç mi sevmiyorsun
Soran+1 yılBenim onunla ilişkiye başlama sebebim tavrının çekici olmasıydı. Başta sorun yoktu fakat çok kısa bir süre sonra sanki işten çıkıyordum ve evde onunla mesaim başlıyor gibiydi. Beni aşırı yoruyor. En basitinden seni seviyorum demek yerine dallandırıp budaklandırıyor lafları.
- +1 yıl
O bohunu çıkarıyor
Sen de felsefe sevmiyorsun muhtemelen
Düşünmeyi seven insan başka dünyanın insanıdır
Felsefe vb. Seveydin daha fazla çekilebilir olurdu
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yol ver gitsin ne çekiyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılAilesel mevzularını öne sürüp ayrılmamıza mani oluyor. Duygusal biri olduğumun çok farkında
+1 yılGooogle mı sevgilin :)
03 Yorumla
Soran+1 yılChatGPT nin gelişmiş versiyonu
- +1 yıl
Sana sert bir erkek lazım ;)
- +1 yıl
@ercan343737 Profilime yazacağım. Bundan sonra aslaklar bana bulaşmasın diye.
ayrıl o zaman ya da konuşacak başka şeyler bul
02 Yorumla
Soran+1 yılO istemiyor
Birbirinize göre değilsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAradığım erkek tipi djdjd
01 Yorumla
Soran+1 yılSonra sıkılıyorsun ama. İnsani duygulara farklı boyutlardan bakmak çok sıkıcı hale bürünüyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılHeyecan yaratmıyor mu
030 Yorumla
Soran+1 yılSıfır heyecan. Basit eğlenceler bana cazip geliyor. Adam beni müze lokantasına götürüyor mesela. Halbuki ben sahilde yürüyüş yapıp çekirdek çitlemek istiyorum :D Aslında başka birisi ile iyi anlaşabilir ama o kadın ben olmamama rağmen ilişkinin devamı konusunda ısrarcı davranarak 2 sene ilişki yürüttü. Tek başına, sadece kendisi çaba verdi
Cevap sahibi+1 yılYa sürekli entellektüelte sıkar yani :D
arada gece sokakta dolasmak, boş muhabbet yapmak ister insan. Yatak odası bile sıkcı ggeliyor kulaga bu adamın :D :D
Soran+1 yılCinsel ilişki yaşamıyorum kimseyle. Sonra böyle değişik huyları çıkıyor. Pişman olmaktan korkuyorum :D
Cevap sahibi+1 yılyani mantıklı zaten baksana :D
Öyle görünüyor ki zaten yaşatmayı düşündürecek kadar vbile uyaramamış seni 🤣 Yoksa bence doğru bile zaten pişman olmaz insan
Soran+1 yılAşık değilim, ilişkiyi kendisi istedi zorlaya zorlaya iki seneyi devirdik
Cevap sahibi+1 yılAslında yolun sonu belli. Aşk mesele değil de sevgin de yok gibi
Soran+1 yılSevgim de yok. Sadece yaşamında problemleri olan biri. Kırmak istemiyorum. Haline üzüldüğüm için yanındayım
Cevap sahibi+1 yılEee sen ne zamana kadar böyle gidebileceksin?
Zaman ilerledikçe insanlar daha ciddi bakacak ikişkinize
Soran+1 yılİnan bilmiyorum. Zamanla soğumasını bekledim aylarca. Fakat soğumadı aksine aöylediğiniz gibi beni bütün çevresiyle tanıştırdı. Çıkmazda gibiyim
Cevap sahibi+1 yılEee güzelsen ya da ona güzel geliyorsan bırakmak istemez ki. Bir de seviyorsa iyice baglanır. Bence burada ipleri eline alman lazım
Soran+1 yılFelsefi tavrının altında bir psikopat beslediğinin farkındayım. Ayrıldım defalarca. Duygusal olduğumu bildiğinden kötüye kullanıp her seferinde ilişkiye geri döndürmeyi başardı. Ayrılmak da zor ondan. Napacağımı hiç bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSenin burada ama kararlı olman lazım. Bitirdiğinde kesmen lazım tamamen. İzin verirsen iletişme geri dönmeye calısır tabiki
Soran+1 yılAslında şöyle bir durum var. Kendisinden tam 3 kere ayrıldım. Ve sebebinin tavrı olduğunu söyledim. Değişmesini istemediğimi, ilişkiden zevk almadığımı mantıklı biçimde açıkladım. Fakat ortak çevremiz, evimi bilmesi sebebiyle sürekli rahatsızlık vermesi, aile sorunlarından bahsedip duygusallığımı kötüye kullanması vs. Bunlar yüzünden geri döndüm.
Cevap sahibi+1 yılBu adamla ne kdaar devam edeceksin ki ama şimdi. Seni suistimal ediyor. Her suistimal cinsel olacak diye bir kaide yok. Senin duygusallağından faydalanılıyor ve bu da kabul edilemez.
Ayrıca etrafında rahatsızlık yaratması apayrı bir suç zaten.
Bu adam kaç yaşına gelirse gelsin değişmez.
Soran+1 yılÇok haklısın. Bir yolunu bulmaya çalışacağım
Cevap sahibi+1 yılKEşke haksız olsam ama öyle maalesef.
Bir de sen de bu yaşlarını dilediğin gibi yaşamalısın şimdi. Heycan yoksa nasıl geçecek o ilişki desene
Soran+1 yılHeyecan yok. Karşılıklı saygı üzerine kurulmuş entelektüel bir ilişkiden ibaret. Sevgi noksanlığı da var.
Cevap sahibi+1 yılSizinki arkadaşlık olmus. Sevgililik bile denemez. İnsan sevglisini arzular, ister, yanında heyecanlanır vs. vs.
Soran+1 yılGerçekten de öyle heyecan yok. Arzulamıyorum onu.
Cevap sahibi+1 yılAy bir de bununla evli oldugunu düşün
Korkunc
Soran+1 yılAman diyelim. En kısa sürede bitirmek için elimden geleni yapacağım.
Cevap sahibi+1 yılKolay olmayacak ama sana başarılar diliyorum. Hakkın senin cidden.
Her kadın arzuladığı ve arzulandıgı biriyle evlenmek ister. Kardeş hayatı yaşanamaz evlilikte.
Sıkıntın oldugunda konusmak istediğinde yazarsın buraya istersen yine
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim.😇😇😇
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Hayatında bol heyecanlar olsun :D
Soran+1 yıl😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılAhaha Olmasın mı 😂
şu an kız arkadaşım olsa ve müsait olsak yürüyüşe çıkalım derdim :D Gece yürüyüşü çok harika bir şey ya :D
Soran+1 yılTemennim olması yönünde elbette😂 Ama şu an yürüyüş yapamazdım. Sahur hazırlayacağım kendime. Gideyim ben
Cevap sahibi+1 yılOhoooo nerede heyecan arayan hatun 😂😂
Allah kabul etsin :)
Soran+1 yıl😅😅😅 Ramazan dolayısıyla 30 gün kapalıyız. Teşekkür ederim iyi geceler😇
Cevap sahibi+1 yılRamazan sonrası geliyorum bak :D :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılUyumsuz iseniz ayrılırsınız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. yaşlar kaç
02 Yorumla
Soran+1 yılben 27 o 29
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılAyril ya da kendine bir arkadas bul iyingelecek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl knk
00 Yorumla
+1 yılo zaman bırak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKova burcu mu ablam
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Qeira bilirim bilirim bebde kovayim... sjsjsj bazen çekilmeziz. Ama bu arkadaş artistlik yapmiş şov
Soran+1 yılBurcu aslan
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılNeden ayrılmıyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım. Ailesel mevzularını öne sürüp kendini bana acındırdı.
- +1 yıl
Senin adına sevindim 👋
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen severim entellektüel
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşlarda çekici gözükse de ilişkide aynı karakter aşırı sıkıcı oluyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe sıkıcı
01 Yorumla
Soran+1 yılAşırı sıkıcı. Kendim gibi olamıyorum yanında hep bir entel olma hissiyatı var adamda
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnormal
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSalla gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal ayrıl gitsin
00 Yorumla
+1 yılAldat
10 YorumlaAyrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğil bence
00 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > O Platon ben Aristo'ymuşum gibi bir ilişkimiz var. Sevgilimin kasıntı ve sıkıcı olması normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler