Felsefe hocamin romantik davranislari (ya da ben mi abartiyorum) ?

anketi oylarsaniz cok sevinirim + gorus de yazin lutfen cok acil kafam karisik. dershanedeki felsefe hocam benden 5 yas buyuk. gecen sali numarami istedi verdim hemen. bana nisanli oldugunu ama gorucu usulu nisanlandigini, kendisinin bunu istemedigini anlatti. kiz da istekliyöis ama biraz konussa halledermis kiza baskasini ayarlarmis. mutsuzmus. beni bi ogrenci olarak gormedigini soyledi ama baska bir sey soylemedi. neyse iste derste filozoflarin hayatindan bahsederken sevgilisi olmayan adamlara sevgili uydurup anlatiyo gozumun icine bakarak. bazen konudan alakasizken ask siirleri okuyor yine gozumun icine bakiyor hic ayirmiyor gozunu. sonra bi an icimden geldi diyor derse devam ediyor. bizim dershanede her turlu kiyafey serbest. v yaka kazak giydim dun, burasi guzellik salonu degil okul burasi burada erkeklerin aklini karistiracak sekilde giyinemezisniz diye bagirdi sinifta. ama yan siniftaki kiz mini etek giymisti ayni gun dersi de vardi sordum yan sinifa hicbir sey soylememis. bi de soru sorarken ben ona anlatmaya basladiginda hemen koluma dokunuyor birakmiyor kolumu. baska kiz ogrencilere asla dokunmuyor cok dikkat ediyor bu konuya. ben de ondan cok etkileniyorum ama hocam sonucta aileme nasi acikliycam. asil sorun ailem de degil beni kandiriyor olabilme ihtimalini dusunuyorum asil. sizce beni kandiriyor mu yoksa o da asik mi. (cok guzel bakiyor bana)
hocan da sana asik
kandiriyo
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Felsefe hocamin romantik davranislari (ya da ben mi abartiyorum) ?