Bugün eşimin nişanlıyken başka bi kadına para gönderdiğini ve aynı kadına uçak bileti aldığını gördüm , ne yapmalıyım?

Bugün eşim bi iş için benim telefonumdan mailini girip çıkış yapmıştı daha doğru öyle sanmış ancak çıkış yapmamış , ve mailine bağlı tüm fotolar dosyalar vs hepsi duruyodu bana bilgisayarımı geri verdiğinde. Ben de normalde öyle bi şey yapmam ama girip baktım , eskiye dair de her şey duruyodu. Ve eşimin (buarada biz yeni evliyiz ) eşimin biz nişanlıyken başka bi kadına para gönderdiğini gördüm aynı kadına uçak bileti aldığını gördüm.. Kadın da eski çalıştığı iş yerinden biriydi.. Ve daha önceben bu kadından rahatsız olduğumu söylemiştim ona rağmen para gönderme ve bilet alma fotoğrafları ve dekontları vardı.. Bir de bi kadın arkadaşıyla mesajlaşma sının ekran görüntüsü vardı. Yine benim rahatsız olduğum biriydi. Ve ben şok oldum.. Kalbime ağırlık çöktü. Ne yapmam gerekiyo nasıl davranmalıyıö hiç bilmiyorum. Ona hiç bi şey belli etmedim, evet yaptığım yanlış bi şey özelini izinsiz karıştırmış oldum ama sonuçta onları da hiç görmemiş gibi mi davranmalıyım ne yapmalıyım lütfen cevaplarınızı bekliyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar içimde tutamayıp sakince hesap sormadan güzel dille , " hesabı açık unutmuşsun ve ben de gördüm , biliyorum yaptığım yanlış bi şey utanarak soruyorum ama yine de içime dert oldu biliyosun şuana kadar hiç ni şeyini karıştırmadım ama nedense bunlara baktım ve gördüklerim beni incitti , merak ediyorum alt yapısını"dedim... Ve aldığım cevapla hem içim rahatladı hem de biraz tatsız oldu.
Güncellemeler
+1 yıl
Bnaa telefonunu açıp "bak burada orada hesabın açık olduğu yazıyor. Ben zaten bilerek açık bırakmıştım bakalım ne yapacaksın diye. Ki kendin de diyosun evet sen şuana kadar hiç bi şeyimi karıştırmadın. Bu sfee şaşırttınn beni "dedi.. Sonra tek tek açıkladı.. Gerçekten o paralar borç paraymış ve paraların geri iade dekontlarını da gösterdi Sonra ondan sonra bi daha konuşma olmamış anlattı felan...
Bugün eşimin nişanlıyken başka bi kadına para gönderdiğini ve aynı kadına uçak bileti aldığını gördüm , ne yapmalıyım?