1 yıllık evliyiz ve üzülerek söylüyorum ki eşim çok müsrif. Benim gelirim ortalama bir insandan yüksek Allah'a şükür namazında niyazında bir insanım ama eşim çok müsrif olur olmadık şeyler alıyor kremler bilmem nelere geçen ay 1200 lira verdi. Bir şey söyleyince de senin parana bilmem ne yapayım diye kızıp sinirleniyor benimle konuşmuyor. Eşimin işi yok bende ona paranın ağzını yapıp ondan esirgediğimi düşünmesin diye ses çıkaramıyorum ama Allah'tanda çok korkuyorum çünkü karım çok israf yapıyor bir şeyden 3-4 tane alıyor. Bir çantaya 3000 tl gibi yüksek bir miktarda para veriyor. Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Hocam neden evlenirsin ki işi olmayan biriyle. Geliri ortalamanın üstünde bir insanla evlenip kültür düzeyi 0 olan elinden hiçbir iş gelmeyen kadınlar evlenip sözde prenses oluyorlar. Bence boşan derim seni sadece kullanıyor ve bir daha aklın varsa işi olmayanla evlenme. Nerde ikamet edersin bilmiyorum ama Konyalı kadınlar aklıma geldi senin yazdıklarını okuyunca. Kapalı kızların ailesi zengin olur baba evinden çıkmaz okumaz okusa da meslek sahibi olmaz zengin biriyle evlenip prenses sanarlar kendini dünyaları kurtarıyor sanırsın. Tek görevi evin işlerini yapıp sana eşlik vazifesini yerine getirmek. Sevgi saygı yoksa bırak gitsin ki pek de sevgi göremiyorum ben ortada seni alenen cüzdan olarak gören birisi var karşında. Böyle kadınlar üzülerek söylüyorum erkeklerin kendilerine cinsel olarak muhtaç olduğunu düşünüp her istediklerini yaptırmayı seviyorlar. Erkek kadına ne için ihtiyaç duyar temelde tabiki cinsel arzuları için yoksa onların yaptığı her şeyi tek başına da yapabilirsin fazlasıyla ama yataktaki arzular kadınların erkeklere naz geçirmelerini sağlıyor. Bırak gitsin kullandırma kendini. Nasılsa yenisini bulur ona da aynı muameleyi yapar hayatın sadece seksten ibaret olduğunu düşünüyor galiba hanım ablamız. Kusura bakma biraz ileri gitmiş olabilirim ama bunlar yaradılışımızın temelinde var erkek ve kadın birbirini tamamlamak için yaratıldı sonuçta. Aksi takdirde onlara hiçbir alanda ihtiyacımız yok.
04 Yorumla- +1 yıl
kadınlar illaki çalışmak yüksek bir gelir almak mı zorunda?
- +1 yıl
@yellowlove değiller fakat benim hayat görüşüme göre ben eğitim alıp bir yerlere geldiysem eşimin de en azından o eğitimi almasını isterim. İş bulamaz o ayrı konu ama elinde mesleği varsa çalışmaması için engel olmak bana göre saçmalık. Statü meselesi yani, sen hiç gördün mü eşine göre daha alt düzey bir meslekte çalışan erkek? İnşaat işçisiyle evlenen öğretmen kadın mesela. Örneği olmayan varsa da çok nadir şeyler. Kadın için statü önemliyken erkek için önemli olmuyor mu?
- +1 yıl
bir arkadaşımın ablası var kendisi matematik öğretmeni eşi ise minibüs şöförü 2 tane çocukları var ve gayet de mutlular 😂
- +1 yıl
@yellowlove Tebrik ediyorum insanları. Geçek sevgiyi saygıyı yaşıyorlar :D
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Müsrif ve saygısız..
Ses çıkarmamak çözüm değil sorun yaratır. Konuşmak ilgilenmek , bir uzmanla görüşmek gerek. Bunların hiç biri zerre işe yaramıyorsa, ona para nasıl kazanılır, emek nedir, öğretmek gerek. Gerçi hala bunları öğrenmediyse, zor bir iş..40 Yorumla
Uyar bence. Hayır bir çantaya da 3000 tl ne bileyim hadi onu geçtim kreme 1200. Bence fazla ses çıkarmamazlık etmişsin. Senin parana bilmem ne yapayım dediğine göre senden tek beklentisi para olmuş bunun bana göre. Kısıtla biraz. Belli bir miktarın üstüne çıkmasın. Kardeşim bunun için sana surat yapıyosa da yapsın yani dert etme.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDemekki eşin sonradan görmenin teki kendi ailesinde görmediği şeyleri sende para olunca gormemislik yapıyor bence sen bundan sakin çocuk yapma sonra kriz vurdu de nakiti kes biraz az miktar ver biriktirmeyi tasarrufu öğrensin seni de Allah kurtarsın yardımcın olsun bu tipler Ocak sonduruyor
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
124
Cevap
104Cevap
+1 yılEşinle konuş adam akıllı dinlemiyorsa kendin kazanarak istediğini al de biraz çalışırsa belki düzelir eğer duzelmiyorsa para verme eğer verirsen bu onun değil senin kabahatindir kadın milletine nekadar verirsen ver nereden geldi nasıl kazanıldı bilmez okadar harcar yani verme para istediğini sen al götür kardeş ben günlük 80 TL'ye çalışıyorum şantiyede taş taşıyorum toplam 2200 felan denk geliyor eksiksiz gidersen tabi şimdi 3000 TLye çanta almak için 1.5 ay çalışmam lazım yazık degilmi banada sanada yani çanta sonuçta organ değil yiyecek değil yatırım değil yani satılacak birşey olsa satarım para geri gelir dersin ama oda olmaz içine bir parfüm bir peçete cüzdan telefon koyulacak yazık kardeş Allah yardımcın olsun ama eşinle konuş gerisi sana kalmış nurdan sana birşey söylemek ya da eşin hakkında yorum yapmam manasız kalır yapamamda Allah korusun kimsenin vebalini almak istemem
10 Yorumla
+1 yılisraf haramdır israf edene yataklıkta haramdır. sana öbür dünyada Allah dese ki ben sana rızık verdim sen ise onu karına israf etsin diye verdin. dünyada çok fakir var ve insan sorumluluk sahibi olup o kişilere yardım etmeli. ahirette biri sana dese ben fakirdim tek servetim 1 ekmek idi, çocuğum ise açlıktan öldü. siz israf etmeseniz biz ölmezdik dese ne cevap vereceksin? sana ahirette sırf karının israfı yüzünden hem Allah hem melekler hemde fakir insanlar hesap soracaklar. o karınla konuş akıllı olsun! onun israf ettiği para ile bir yetimi öksüzü okutup hayata kazandırsan ne kadar büyük sevap. benim karım böyle olsa gider boşardım.
10 Yorumla
+1 yılÇok yazık ya. ALLAH yardımcınız olsun. 1500 lirayla geçinen aileler var. Afrika'da aç kalan çocuklar insanlar var. Ben geçenlerde bir bardak Türk kahvesine 5 TL verdim. İçim acıdı 😊 Bir çantaya 3000 lira verilir mi? Benim eşim birde bana müsrif der, benden daha beterleride varmış. Ben abur cubur alıyorum daha çok. Bizim mutfak masrafimiz 1000 lira. Oda benim müsrifligimden kaynaklanıyor. İsraf haramdır. Benim yaptığımda doğru değil. Eşinin yaptığı hiç doğru değil. Onunla güzel güzel konuşmalısın. Dunyada aclik çeken insanların dramını izletmelisin ona. Allah korusun bir gün parasız kalsaniz nasıl başa çıkacak bununla?
10 Yorumla
+1 yılSevdiğinden para kızınan bir insan değilim, öyle olunmaması da taraftarıyım. Ancak bahsettiğin durum (söylediği söze ithafen) çok farklı. Kadın hem lüzumsuz masraf peşinde hem kaba hem de o sözü diyebilecek kadar da nankör. Böyle bir insanla ömür mü geçer? Güzelce konuş. Defalarca anlat. Anlamıyorsa da boşa yahu kendine garezin mi var?
20 YorumlaBir çantaya 3000 verilmez. Etmez ki... Ama heves ediyorlar işte. Eziklik tamamen başka şey değil.
Yani... Oturur konuşursun, o parayla beraber nasıl mutlu olabileceğinizi anlatırsın, tatillere gidebileceğinizi söylersin, olmadı psikolojik terapiye götürürsün (3000 den fazla tutar bu ha) ama olmuyorsa da olmuyordur.
Mutluluğu parada arıyan biri ise seninle mutlu olamaz. Çok uzatmamak gerek öyle bir ilişkiyi. Uzadıkça sıkıntı çıkar. Gitsin çok zengin bir koca bulsun kendine...10 Yorumla
+1 yılne diyeblirsin ki. paradan kissan pinti diyecek.
bence her ay esine belirli br miktar ver kendi harcamalarini kontrol etsin. ondan artanida mesela daha faydali bir is icin birikim amacli kullanacaginizi söyle. günahini anlat diyecem bu Kadar sefalet varken bir cantaya okadar vermek nekadar mantikli kendisi düsünmeli..00 YorumlaBence şöyle yapabilirsin. Aylık kişisel harcamaların için sana belirlediğim bütçe bu dersin. Ne kadar maaş alıyorsan ona göre bir fiyat belirle. Paranın kontrolü sizde olsun. Haklısınız musriflik kötü bir durum. Peki eşinizle severek mi görücü usulü mu oldu? Bekarkende aynı miydi?
00 YorumlaBöyle şeyler söylenmez ama ibretlik olsun diye söylüyorum
Aile şirketimizin ortaklarından biriydim evlendikten eşimle ortak kararla hissemi alıp ayrılıp kendi işimi kurdum esimde senin eşine benzer durumdaydı 4 ev 2 hatırı sayılır araba sattim o yüzden iş işten geçtikten sonra kısıtlama getirdim insan yanlis yapmadan yaptigi yanlışın farkında olamaz inşallah böyle bir tecrübe yaşamazsınız00 Yorumla
+1 yılYapilabilecek bir sey gozukmuyor sonucta alismis olan kudurmusdan beterdir derler buyuklerimiz nasil alistirirsa oyle gitmektedir. Tamam sen belki dogru olani yapmaktasin ama her dogru her yerde yapilmaz ve soylenmez oldugunuda unutmaman lazim sonucta ortada senin emegin var bu emegide direk esinin bosa cikarmasi dusuncesizligini ortaya koymaktadir belli ki seviyorsunda birsey demiyorsun ya muslugun suyunu kesicen ya da baska yollara gitmek zorunda birakacak esiniz sizi
00 YorumlaAylık belli bir miktar bütçe ayır eşine. "Bu ayki paran bu senin. İster hepsini bir defada harca, ister kuruşuna bile dokunma" de. Her itiraz ettiğinde de; "Sana aylık ayırdığım bütçeden 30 lira kesecem" de. Bu yöntem biraz huzurunu kaçırabilir ama zamanla alışmaya başlar. Ayrıca eşinin babası çok mu zengin? Baba evinde bir eli yağda bir eli balda mı yaşıyordu?
00 YorumlaKardesim sen hic bir bok yapamazsin alismissin seni keriz yerine koyuyo sende razi geliyorsun ulan erkek deilmisin konussana bagir cagir parayi kes az ver para az zora geldiginde farkina varacak durumun birde namazindaymissin kardesim dinimizce israf haram deilmi zaten eee sirf bu yüzden ayrilma noktasina gelirse o kaybeder sen değil hem ayrilmayi göze alamaz o rahat ol
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen anlatirken ben sinirlendim be ! Agzimi bozcam nerdeyse nefret ediyorum koca parasina bu kadar yuklenen insanlardan. Kendisi calisamiyor mu? Benim de babamin durumu iyi ama annem ustune basina hicbisey almaz herseyden 1 tane vardir en fazla musriflik sevmez sadece yemege para harcanir. 3 bin bir cantaya vermek nedir ? Ben mango zaradan aliyorum maksimum 200 tlye ve harikalar. Birde utanmadan sövuyor saygisizlik ediyor boyle insanla cidden hayat gecmez. Allah sana sabir versin.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılBence direk boşan böyle kadından hayır gelmez hani o parayla altın alsa yatırım dersin ilerde Allah göstermesin ihtiyaç olur hastalık olur onun için harcarsınız ya da çocukların eğitimi için kenara koyarsınız ama bir çantaya 3 bin vermek ne ya zihniyete bak
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılanlattıklarında tutarsızlık var bence. araya namaz niyaz kattın. ortalamadan yüksek kazanıyorsun. karının çalışmayanını bulan sensin lüks yaşamını görmüşsündür ssonuçta. evlenmeden önce takunya giymiyordu dimi bu kadın. bellidir aşağı yukarı ne giydiği ne kullandığı. sen ortaya karakterini koyamamışsın. herşeye olur diyen kişi karaktersizdir. herşeye evet diyen kişi nazik değil duruşu olmayan insandır.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu tarz şeyleri dine yoruyor olmazsan daha farklı bir bakış açısıyla değerlendirmen gerekir. Ona birikim yapmanız gerektiğini ve aylık belirli bir oranda harçlık gibi bir para vereceğinizi ve onunla kişisel ihtiyaçlarını bir ay süreyle idareli olması gerektiğine alıştırmalısınız. Bu esirgemek değil tasarruf edip gelecek için birikim yapmaktır.
00 Yorumla
+1 yılEmbesil kadının teki sadece sömürmek için evlenmiş.. Derhaş boşan bu ayıp değil ve bunu herkes öğrensin ki başkasının başını yakmasın gençken dön bu yoldan kardeşim
40 Yorumla
+1 yılev al taksite gir taksit ödüyoruz paramız yok de kıs. taksit bitene kadar az harcamayı öğrensin. en azından hem az harcatırsın hemde elinde malın olur...
20 YorumlaHay maşallah. Bir çantaya 3000 lira verecek kadını çok aradın mı abicim? Yapacak bir şey yok, sınır koyacaksın. Yoksa bu harcamalarla senin sittin sene belin doğrulmaz.
20 Yorumla
+1 yılBu bir hastalıktır. zBu tarz hastalar sürekli savurarak, alışveriş ve harcama yaparlar ve böylece rahatlarlar. Yasaklardan çok karşılıklı konuşmalı daha kullanışlı ve harika ve uyg çantalar bulabilir, tavsiye edebilirsiniz aslında...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenim karım çalışmayıp bu kadar para harcarsa ve de üstüne senin paranın diye saysa ona bir kuruş bile vermem çok istiyorsa gidip çalışsın. Kusura bakmasın kimse ööyle durumda da lafını ederim. Şimdi önünü almazsan bu iş daha da fazla büyür.
00 Yorumla
+1 yılBu sizin paranız eminim ki çok para diye almadığınız çok şeyi esiniz düşünmeden harcıyor. Limit koyacaksınız veya çalışmasını talep edeceksiniz aksi taktirde konusmazsa konuşmasın bulunmaz hint kumaşı değil açıkçası evde oturup para yiyecek biri
00 Yorumla
+1 yılEn baştan tutacaktın ipi bu saatten sonra seni yer bitirir ondan sonra tekmeyi atar ha yine yapacan yapacağını sözünü dinletmeyi bilcen yoksa bu gidişle paranın kıymetini bilmez üstüne kötü olan sen olursun
00 Yorumla
+1 yılöyle alıştırmamalısın bırak bağırsın konuşsun zaten kadının işi yıokmuş senin eline bakıyor, kadın dediğin tutumlu olmalı
30 Yorumlasadece müsriflikte değil bence konu, sanada mı acımıyo o parayı kolay mı kazanıyosun. 3000 liralık çanta nedir görmemişlikten başka birşey değil kusura bakmayın.
10 Yorumla
+1 yılİşlerinin kötü olduğunu bu yüzden artık harcamalarınıza dikkat etmeniz gerektiğini söyle bir süre yaşadığınız hayatın altında bir hayat sürün paranın değerini anlar en azından
10 YorumlaKardeşim madem senin eve getirdiğin rızka nankörlük ediyor, madem çoğaltacağı yerde azaltıyor o zaman büsbütün sorunla karşı karşıyasın, ilgili ol evin varlığını daha çok hissettir olmadı psikoloğa gidin, şayet çözüm olmazsa anlaşarak ayrılın mümkünse, kadın darlıkta erkek varlıkta belli olur, yarın öbür gün işini kaybeder parasız kalırsan eşinin alacağı tavırları hesaba kat, akıllı düşün, seni rezil de edecek kadınlar var vezir de...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEmeksiz bugünlere gelmiş kişileri başınızda taşıyın siz hakediyorsunuz!
Hiç bir şeyin değerini bilmeyen senin kıymetini bilir bekle kendini avut dur sen60 Yorumla
+1 yılValla abicim o kadar tepene çıkarmasaydin.. Allah sana sabır versin! senin bu kadınla iki yakan zor bir araya gelir...
30 Yorumla
+1 yılBir çantaya o kadar para vermesine değil de, "Senin parana bilmem ne yapayım" demesine üzülün bence. Sizinle böyle çirkin ifadelerle konuştuğu için...
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılYiyici karı almışsın o seni sömürmeden bırakmaz. Paran bitince hop başkasının kucağına.
Bu tipler hep böyle. Kendi parasını kazanmayıp başkasının parasını bu kadar rahat harcayan insana güvenmem10 Yorumla
+1 yılyavv ne var sankii karina mutlu etsen ne olmus yani aldiysaaa sen boyle yaparsan daha cokk alirr belkii cokk begeniyoruz almak istiyotuz icimizde mi kalsin
00 Yorumla
+1 yılUyarsan da bişey olacagını sanmıyorum benim annem de fuzuli yere çok para harcıyor babam sürekli uyarıyor bu sefer de gizli alıyor 😂😂Uyar diyenlere kulak asma demiyorum yine de bir dene
00 Yorumla
+1 yılKendini kullandırtma. İflas etmiş gibi göster bak nasıl bırakıyor seni. Sende onun müsrif olmasına izin vermeden yardım kuruluşlarına az miktar ver. Ona bırakma.
00 Yorumla
+1 yılBak güzel dille uyar inşallah yapmaz olmadı aldığın paranın çeyreğini al ve aylık bu kadar de yani battık vs oyunu oyna inşallah düzelir erkek varlıkta kadın yoklukta belli olur
01 Yorumla- +1 yıl
Senin parana bilmem ne yapayım demeside normal değil kısıtla karını
+1 yılTatlı dille anlatmaya çalış aralara onu cok sevdiğini vs sıkıştırıp. İyice anlat sebebini, zor durumda olan o paralarla kirasını vs ödeyen insanları anlat.
00 YorumlaBence hemen ayrıl sen daha iyilerine layıksın mesela ben 😕
45 Yorumla- +1 yıl
@okyanus_d trolden anlayanin hali de başka oluyor canim 😄 😍 başkaları anca eksilesin
- +1 yıl
@okyanus_d aynen Güldür Güldür Show'dan farksız müthiş oynuyorlar 😄😃😎
+1 yılYa anlamıyorum bu kapalilari israf haram derler israfın alasini yaparlar. yakin çevremde kilerden biliyorum, ikaz et paranın akışı kes ya katlanır ya isyan eder yolunu ayirir
00 Yorumla
+1 yılKendi işine girsin para kazanmanın ne demek olduğunu öğrensin anasının evine yolla ya da sana 500 lira para yaşa bununla de her şeyin kredi kartlarının falan şifresini değiştir verme
00 Yorumla
+1 yılBir çantaya o kadar para vermek ne demektir yahu? Direk tavrını koy ortaya. Alttan aldıkça veya susmaya devam ettikçe bu gereksiz harcamalara devam edecektir...
00 YorumlaSenin parana bilmem ne yaparım diyen kadını kadın dşye evimde barındırmam.. Ben erkek olsaydım..
50 YorumlaKendi calismadigi icin, para kolay kazaniliyor gibi bir düsüncesi olabilir.
Esin acilen ise baslamali.
Kendi parasini yemeli..20 YorumlaE konuş o zaman 3 bine de çanta alınmaz şimdi 150 lira olan çantaların nesi varmış
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 599 cevap paylaştı.
+1 yılAz önce de bir bayan '3000 Tl ye ayakkabı aldım eşim çok kızıyor' diye soru sormuştu burdan , acaba evli olabilir misiniz :O
10 Yorumla
+1 yılKadin seninle evlenmemis ki hacit sömürge kralligi kurmus 😂
Calisma para ye, uyari alinca yaygarayi bas, bunun adi evlilik degil kullaniliyorsun.10 YorumlaZengin koca buldu diye kendini bisi saniyo birak verme para mara simartma iyice hala devam ederse bosan gitsin
10 Yorumla
+1 yılBatik diyip kandır hesaplar kilitlendi para çekemiyorum de
20 Yorumla
+1 yılSorunu kendi aranızda düzeltmeye çalışın. Ona da israfın nelere vebal olduğunu anlat. Eğer halen devam edecekse verdiğin parayı kısıtla.
00 YorumlaBen olsam tebrik ederim. 3000 tlye çanta bulmak kolay değil. Yarın bir gün paranız olmazsa gider ekmek de bulur eşiniz. Çok şanslısınız.
00 YorumlaEğer babasının evinde öyle alışmışsa vazgeçmesi zor 😒 makul dille zamanla belki hani anlatabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılOna göre uyaricaksin karını sende dayı habire verirsen olmaz ne verirsen onu harcar alistirmissin rahata
00 Yorumla
+1 yılDikkatimi çekti de bunları yatakta o iş esnasında aldırmıyormuş, istemiyormuş. Bazıları bunu yapacak kadar bile zalim işte...
01 Yorumla
+1 yılYuh annesiyle konuş bence biraz da o anlatsın ya da paranın bir kısmını birikim yapmak istediğini söyle ve paranın bir kısmını her ay bankaya at
00 Yorumla
+1 yılKendi çalışmayan kadının erkeğin parasını çar çur etmesini anlamiyorum
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKoca parası yemek bana saçma geliyor, kendi geliri olan ayaklarının üstünde duran kadınlara bayılıyorum. Sen tavrını koymalısın, hatasını anlasın.
30 YorumlaKarşına al ve güzelce konuş bence. Beni yanlış anlama ama bu yaptığın yanlış de hatrım için biraz daha dikkatli davranmani senden rica ediyorum de
00 Yorumla
+1 yıl3 bin liraya çanta alsam birlikte uyurum 😅 maddiyata çok düşkün olmayın bunlar hep israf
10 Yorumla
+1 yıl"Senin parana bilmem ne yaparım" cümlesini sana karşı kullanan birine kadın mı diyorsun sen?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO sevgisiz hissettiği için öyle yapıyor, o aldıklarıyla mutlu olurum sanıyor. Beraber bir aile psikoloğuna gidin. İyileşme göstermezse o zaman ayrılmayı talep edebilirsiniz. Çok geçmiş olsun.
10 Yorumlaallah sana tez zamanda bir trafik kazası versin ya onu yasni alsın valla cekilcek dert değil. üzüldüm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin maaşını güvenerek alıyorki olmasa imkan almaz herhalde borça gir borç ödeyin yoksa onun hakkından gelemezsin biraz da görgüsüz herhalde sondan görmemi
10 Yorumla- Devamını Gör (168)
Devamını Gör(213)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Karımın müsrifliğinden bıktım. Bir çantaya 3 bin TL veriyor. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler