başka şehirden gelmişler tramvaya binceklerdi benim kartımda öğrenci kartı 2 kişiye bastım 5 tl falan tutuyo kadın bana 20 tl verdi yanımda bozuk da yoktu kadına geri verdim parayı almadı olmaz dedi dolandırıcı gibi hissediyorum 😔🙏🏻
Güncellemeler
+1 yıl
öğrenci kartı 5 tl zaten 20 çok dedim dinlemedi😔🙏🏻
Kadın fazla para verdi, sizce bir sorun var mı bu durumda?
Dolandırıcı olman için yalan söylemen kazım ve vicdanın olmaması yazdıklarına bakarsak sendd ikiside okdukça fazlasıyla var kendini iyi hisset şimdiki zamanda 15 tl 1 sakızı zorlukla alıyoruz kafana takma
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
nsaııl yani. sen zaten ögrenci bastıktan sonra basarsan tam basıyor. 2 kere basınca 2 tam basıyorsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
kendine bastıktan sonra bastıkların tam sayılıyo yani 22 tl tutmuş olması lazım fazla almamışsın ki
Bu seni kötü yapmaz sonuçta fazla parayı vermişsin o almamış o para Allah'tan sana nasip olarak gelmiş üzülme
kimse dolandırıcılık yapmaz sakız parası için
üzülme canım
içini ferah tut
Vicdanını rahatsız etmene veya suçluluk duymana gerek yok, sen teklif etmişsin omlar da gönüllü olarak istememiş. Bunda bir durum yok
öğrencisin diye ses etmemişlerdir. söylemişsin sonuçta , o da kabul etmiş. rahat ol
Fazla üzülme o kadınının oğluyum bana gönder inan vereyim mi
Bir şey olmaz iyilik yapmış Kadın Allah razı olsun diyip dua et ona)
Çok kafana takıyorsan para üstünle yem al guvercinlere serp. Bir sey al cocuklara dagit. Yaygara cikarma
Dolandırıcı olman için yalan söylemen kazım ve vicdanın olmaması yazdıklarına bakarsak sendd ikiside okdukça fazlasıyla var kendini iyi hisset şimdiki zamanda 15 tl 1 sakızı zorlukla alıyoruz kafana takma
nsaııl yani. sen zaten ögrenci bastıktan sonra basarsan tam basıyor. 2 kere basınca 2 tam basıyorsun.
Ver geri kalan parayi bana mk
Senin kısmetinmis afiyet olsun
Bişey olmaz yaa
kadın iyi yapmış seninde işine gelir hem
Hayır niye sorun olsun
Yoo efendi bir hanimefendiymiş iyi yapmış
Söylemişsin bisey olmaz
Allah sormaz mı reis?
Olur oyle takma kafana cici kız.
Tamam en dürüst sensin :D
İçinden gelmiş sen dile getirmişsin
İçinden gelmiş. İyiliğine karşılık