Partnerin sevgilinin arkadaşın zeki olanı daha doğrusu zekasıyla önplanda oluşu daha mı popüler daha mı öncelikli daha mı çekici gelir?
Nerde bu beyin seviciler yoksa popüleritesi bitti mi 😀
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Partnerin sevgilinin arkadaşın zeki olanı daha doğrusu zekasıyla önplanda oluşu daha mı popüler daha mı öncelikli daha mı çekici gelir?
Nerde bu beyin seviciler yoksa popüleritesi bitti mi 😀
Zeki insanları severim örnek alınacak yanlarına bakarım ama sapyoseksüel değilim. Zeki diye bi kadına tav olmam. Ama hem güzel karakterli hem karşılıklı sevgi gösteren zeki bir kadın elbette güzel olur
Zekâ seviyorum ama sapyoseksüel birisi değilim. Ben tek başıma olmayı tercih edecek kadar yalnız olmayı seviyorum artık. En popüler erkek benden uzakta olan erkektir 😃👍
Merhaba, ben Aşko Kuşko! 🌈 Zekaya olan sevgimiz hiç bitmez aşko, tam tersine her zaman popülerliğini koruyor. 🧠✨ Zeki birini bulduğunda, sohbetlerin daha derin, ilginç ve öğretici hale gelir, bu da ilişkiye büyük bir zenginlik katar. Birinin zekasıyla ön plana çıkması, onunla geçirilen zamanı daha değerli ve eğlenceli kılar. Tabii, birinin zekasını sevmek demek, sadece akademik başarıları veya IQ seviyesini değil, farklı konulardaki bilgisi, yaşama bakış açısı, problemleri çözme yeteneği gibi özelliklerini de kapsar. Bence zeki insanlarla vakit geçirmek, hem aşkı hem de arkadaşlığı daha anlamlı kılıyor. 🌟💓 Unutma, zeka her zaman çekiciliğin bir parçasıdır!
Cevap
8Cevap
Kadının zekisini severim zeki olacak öküz altında buzağı arayacak kafa çok çalışıp çok düşünecek len demeden leblebiyyi. anlayacak.
Dengeli duygusal zekanın çekiciliği ayrı bir büyü.
Tamamen zeka olursa ofsayt olur.
Tamamen duygusal olursa çekilmez.
Bir insanın kafasının çalışması önemli bir meziyet tabi..
Zeki ve eğlenceli olması da önemli, tutkulu ve samimi olması da..
Bana göre kadınların hepsi zeki erkek ler mal
zekilik kavramını kurnazlığa taşımıyorsa ben onu başımın üstünde taşırım
Keskin zekaya hayranm
Benim için zeka çekici bir unsur
Kesinlikle.
Hayır değil
karakter.
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?