- Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır etmem tabi ki de benim için zaten çekicilik fizik ya da güzellik bunlar önemli değil ben sadece kadını et parçası olarak görmüyorum. benim için zeka karakter bunlar daha önemlidir aşk konusunda zaten ben uyuma bakıyorum sevdiğim kadınla iyi anlaşabiliyor muyuz ya da birbirimize gerçekten aşık mıyız beni gerçekten seviyor mu bana güveniyor mu birbirimizi anlıyor muyuz bunlar benim için daha önemli detaylar yoksa bir kadını sırf güzelliği için seçersem zaten sevmemiş olurum ama bu devirde erkeklerde kızlarda zaten dışa bakıp seviyor dışını beğenmediğinin içini merak etmiyorlar
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir erkeği sade ve sadece fiziği için veya zekâsı için veya başka bir nedenle tercih etmem. Nedenini kendime dahi açıklayamadan sevdiğimi hissetmem gerekli, çünkü bu duyguyu muazzam zor hissediyorum. Ben birini sevdikten sonra O'nunla beraber gelen herşeyi de severim, fiziki, zekâsı, ve herşeyi.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Benim ne hissettiğim önemli sırf çekici diye ya da sırf zeki diye gönlümün olmadığı birine tercih etmem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇekici olsun, zeki de olsun. Özellikle konuşmasıyla beni etkileyebilir, hoş sohbetiyle.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇekici olan kadın, zeki olan kadının getir götürünü yapar..
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Çekici kadın zeki olup (çirkin olmasın) :D
210 Yorumla- +1 yıl
Tuzak soru muamelesi yapma djdk
- +1 yıl
Değil ki :D
- +1 yıl
Birazcık tuzak 😬
- +1 yıl
Sıcak dimi? Bence de djkd höööüüfff
- +1 yıl
Tam pişmemişsin 😬
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılHislerim önemli gerisi teferruat...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSoru erkeklere sorulmuş 🙂 ama kendi tarafımdan cevaplarsam, kalbimin içinde onu hissetmeliyim yanımda olması varliği bile yetmeli. Hiii bu nasıl olur? Bunun cevabı muamma bana göre. Bir insanin diğer insanı sevmesi ya da aşik olmasının tıpta, beyinde kimyasal ve vücutta belli biyolojik değişimlerden kaynaklı olduğu açıklansa da bunun kalbi ilgilendiren büyük bir kısmının hala açıklanamadiğini düşünüyorum.
13 Yorumla- +1 yıl
Yok açıklamayı görmediniz sanırım :)
- +1 yıl
Görmemişim 🤗
- +1 yıl
☺️🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBence zeki kadındır çekicilik her zaman fiziki değildir ki kişilikte önemlidir bi insanın mükemmel bi karakteri görselliğine görsellik katar mesela fiziği ne kadar çekici olursa olsun karakteri ve zekiliği yoksa çekiciliği anlıktır bi yerden sonra bi anlam ifade etmez ben olsam zekiliği tercih ederim fiziki çekiciliğe yine bi çare bulunur ama kafası basmayanı zeki yapamazsın 😃
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılHepsinden önce ahlaklı olmalı zeki ve ahlaksızsa ayvayı yedi erkek çekici ve ahlaksızsa ayvayı yedi erkek. tersi de geçerli erkek de ahlaklı olmalı. Ahlak karakter varsa hem zeki hem çekici olmalı niye birini tercih edelim ki İkisi de olmalı bir kadında illaki birinden biri olacaksa da Zeki olmalı ortalama güzellik yeter bu kadınlarla yuva kurulur ama çekici ve canımsın. lıysa onunla Ömür geçmez
10 Yorumla Etmem zeki kadın nerede ne yapabileceğini iyi bilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanın eti de bi zaman sonra sıradan gelir gir çık falan ama zeki kadının hali başka. Ben erkek olsam orada burada sekreterlik yapan ama zeki olmayanı değil doktor olup normal güzelliğe sahip olan kadını seçerim. Zaten zeki kadınlar erkeklere çekici geliyor.(Bu arada ben hem işsizim hem de pek güzel değilim olaya objektif baktım 😄)
15 Yorumla- +1 yıl
Kral çekicilik sadece etle olmuyor aura ile de alakası var
Cevap sahibi+1 yıl@SakinDeliii zeki değilse bi etiketi yoksa sinek kadar değerin olmaz bi zaman sonra
- +1 yıl
Değer alma verme ile oluşur, o ayrı konu
Bize göre değersiz kişiler sadakatsizler ve or. spular..
Cevap sahibi+1 yıl@SakinDeliii sana nefes alsın yeter bence😄
- +1 yıl
Yav he kardeş he ,
Zanımca soruda mantık hatası var..
Zekasını kullanan her kadın zaten bir nevi çekiciliğin dibini de ekmekle sıyırıp, bir güzel ortaya koyar.
İstisnalar kaideyi bozmaz..
14 Yorumla- +1 yıl
Birinden biri olacak.
- +1 yıl
Demedim öyle bir şey. :D ya zeki olacak ya da çekici. Ben ikisi bir arada diye bi seçenecek sunmadım
+1 yılBenim için çekici bir kadın cilveli, karakterli ve zeki olur. O yüzden çekici bir kadın zaten zekayı kapsamış olur. Ancak koca göğüslü, koca dudaklı silikon vadisi ablaları diyorsanız elbette zeki olan kadından yana tercihimi kullanırım.
10 Yorumla
+1 yılEderler net erkeklerin çoğu canım zeki kadinlari kaldıramaz uğraşamazlar
12 Yorumla- +1 yıl
Klavyenin ag canım yerine canım yazmıştım
- +1 yıl
Küfür etmene sistem müsaade etmiyor :D anlasana
- Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılPeki sorunun sahibi yakışıklı erkeği zeki erkeğe tercih eder miydi? 😀
110 Yorumla- +1 yıl
Evet, ben zaten çirkin esmer seviyorum :D zeki olsun
- +1 yıl
Beni anlattı resmen 😂 ama biz kardeşiz.
- +1 yıl
Seni anlattığımı düşünmen ilginç. Tanımadığım bilmediğim birini niye anlatayım 🙄
- +1 yıl
Kıvanç tatlıtuğ gibi tipim yok ama pratik zekalıyım hep itlik serserilik düşünürüm 😃 ikimiz de bu siteye medeniyet getirmeye çalışıyoruz bu yola baş koyduk.
- +1 yıl
Ben bu siteye bir halt getirmeye çalışmıyorum. :) iyi akşamlar
- +1 yıl
Valla ben cinsellik içeren yorumları denk geldikçe şikayet ediyorum. İnsanlar rahatça soru sorabilsin diye.
- +1 yıl
Cinsellik kategorisi olan bir site sonuçta. İnsanlar zaten rahat soru sorabiliyor.
- +1 yıl
Yo ben cevapları kastetmiştim. Sapıkça olanları. Soruyla alakası olmayan cevapları.
- +1 yıl
Bravo örnek üye :D yakında moderatör olursun ne güzel
- +1 yıl
Yok mesai saatlerinde bakamıyorum ya o kadar aktif değilim 🙄 ama elimden geleni yapıyorum. Soru için teşekkürler güzeldi bu arada.
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Niye tercih yapıyoruz ki? Zeki bir erkek ikisini de alır ama caktirmaz 😂
134 Yorumla- +1 yıl
Tercih yap! 😅
- +1 yıl
Yap dedim 😒
- +1 yıl
Birini seç perla 🤨
- +1 yıl
Hayır ya ikisi arasında seçim yapmak zorunda kaşırsan hangisini seçersin demek istiyor bu soru
- +1 yıl
youtube.com/shorts/mfQosQZI7X0?feature=share
Be be beeeeee😂😂😂 - +1 yıl
Zeka olarak kabul ediyoruz 😬
- +1 yıl
sjsj nihayet ya amma dolandırdın lafı 🙄
- +1 yıl
İçiyor musun perla :D geçen alışverişte desperado fıçısı gördüm, aha bu tam perlalık dedim djd
- +1 yıl
Güneş geçmiş :D düşündüm cidden alsam mı diye sonra vazgeçtim
- +1 yıl
www.amazon.de/.../B008QC4S2U
Bundandı :D soğuk soğuk lıkır lıkır jddj - +1 yıl
Ucuz ucuz orada da çok ucuz
- +1 yıl
Bi şişesi ne kadar orada :D
- +1 yıl
Mekanda içme sen de Allah Allah ya :D Sudan ucuz
- +1 yıl
Dünya kadar tl kazanıyorsunuz sus sen bi kere 😃
- +1 yıl
Kumparadaki Euro bile değersiz artık :D kilosuna beş Euro veriyorlar sjdj duyun bunları
- +1 yıl
Değersiz işte :D ağırlığa göre şaapıyorlar burada
- +1 yıl
Düşer o yeniden
- +1 yıl
Ben bağlamadım sen bağladın :D bir anda düşmez zaten
+1 yılZeki olmalı, çekici olmasının bana bir faydası yok..
11 Yorumla- +1 yıl
☺️♥️
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Bana zeka çekici geldiği için cevap belli :D
14 Yorumla- +1 yıl
Nasıl test ediyorsun zekasını sjsj
- +1 yıl
Çöz kız şunu :D mu diyorsun jsjsj
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Zeki kadının görselliği fena değilse çekici kadından öndedir benim için.
16 Yorumla- +1 yıl
Hayır bu durumda sen çekiciliğe bakıyorsun 😃 sus şimdi
- +1 yıl
Öyle oluyor yazdığından bu anlam çıkıyor
- +1 yıl
Anladım 😬
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇekici kadını tercih edeceklerdir çünkü diğer kadın gerçekten zeki olsa hem nasıl daha çekici görüneceğini bilir hem de seçenekler arasında yer almazdı zaten 🤫
20 Yorumla
+1 yılErkekler, zeki kadın sevdiğini dese de çoğu parmağında oynatabilecek olduğu aptal bir kadını tercih eder. O yüzden buradaki erkekler zeki kadın dese de inanmam.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıymet bilen kadın, kıymetini anlasın görsün hissetsin herşeyin mesela domatesi meyve sebze yi iyi seçsin kıyafet kumaşı iyi seçsin hanfendi …
bunlar zeka mı?
güzzel Günler olsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılBen sevdiğim kadını altın kaplama olsa dünyanın engüzeli de olsa değişmem bir kişinin gönlünde 1 kişi olur oda sevipte aldığı
10 Yorumla Zeki olanı tercih ederim. Güzellik/yakışıklılık gelip geçici özellikler. Önemli olan zekasını kullanabilmesi.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Çekici olup normal zekaya sahip olması kâfi. Uber bir beklentim yok zaten. Çekici olup sığır olursa istemem mesela.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Zekasını ne yönde kullandığına göre değişir. Zeki olup tembel olduktan sonra bir işe yaramaz zekilik dkdkkd
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılortalama bir tarzı olan ama zeki olan kadın her daim çekicidir... ne sadece güzellik ne de sadece zeka... 😛
10 Yorumla Ey erkek, çekici kadın ç*künü, zeki kadın beynini tatmin eder. Nadiren ikisi bir arada denk gelirsen. Hiç kaçirma evlen ve kıymetini bil.
10 Yorumla
+1 yılHem iyi görünüp hem de iyi notlar alabilmek için her ikisine de sahip olan bir kadını tercih ederim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılÇekici bir kadınla bir saat, zeki bir kadınla bir ömür geçirebilirsin o yüzden zeki kız 😇
10 Yorumla
+1 yılHerşeyi ile bir bütün olarak kabul edebildiğimde tercihim olur. Çekici, zeki vs vs diye ayıramam.
10 Yorumla
+1 yılAmaç cinsellik ise evet. Amaç iş bitiricilik ise zeki kadın.
10 Yorumla
+1 yılEtmem. Çekicilik bir noktaya kadar, zekilik sınırsızdır.
10 Yorumla
+1 yılÇekicilik güzellik tabi ki dikkat ediyoruz ama geçici yine de. Sevgi olması uyum önemli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılzeki kadınlar zaten çekicidir. aynı durum çekici kadınlar için geçerli değil
10 Yorumla
+1 yılkızların ne isrediği belli p. ç erkek istiyorlar
10 Yorumla
+1 yılZeki kadın ile baş etmek zor olur herhalde 😂 ama elbette zeki kadın tercih ederim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki his önemli ama zekilik beni biraz daha etkiler
10 Yorumla Benim hislerim önemli, çekici zeki farketmez
10 Yorumla
+1 yılOrtalama görünen zeki bir kadını tercih ederim.
11 Yorumla- +1 yıl
Oradaki bire aldanmayın 2 de olur 3 te olur.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılSadece seks için olabilir, ama sürekli ilişki için zeki kadın bir adım öndedir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok zeki olmasına gerek yok, ama aptalsa tahammül edemem.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Kadınlar zeki erkeği , erkeklerse her türlü kadını sever :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani bana çekici gelmesi lazım bir kadının. Beğenmiyorsam ne yapayım zekasını. Hem neye göre, kime göre zeka?
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkek canım olduktan sonra çekici olsa ne benim için zeki erkek her zmn çekicidir
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇekicilik daha önemli ya zeki kadın iyidir de parmağında oynatir bizi 😂
10 Yorumlazekanın verdiği çekiciliğin fiziksel çekicilikten daha büyük olduğunu düşündüğümden zaten benim için çekici olan kişi aslında zeki olandır
10 YorumlaAbi, hatunun iyisi orta güzel, orta zeki olanıdır. Tecrübe konuşuyor, bana güvenin. Çok güzel, çok zekiyse uzak durun.
10 Yorumla
+1 yılEtmem zeki kadin her zaman çekicidir
14 Yorumla- +1 yıl
Kız sen erkek olanından şaapsaydın 😅
- +1 yıl
Sen öyle sappptim say dadtum... soruyu yarım Okuyan ben 😃😂
- +1 yıl
hsjs öyle sayıyorum bebişim 😌
- +1 yıl
🙈🌷🌷🌷
+1 yılZeka iyidir ya. Ben zekayı tercih ederim. Ama asalak zekiler bana göre değil.
Hem zekası hem duruşu olması lazım.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılZeki kadın zaten çekicidir
16 Yorumla- +1 yıl
Yoo değildir :D
- +1 yıl
Evettt
- +1 yıl
Hayır her zeki kadın çekici değildir 🙄
- +1 yıl
Nedir
- +1 yıl
Sadece zekidir 😂
- +1 yıl
Değildir
Hangisiyle kafa yapımız uyuşuyorsa onu tercih ederim.
10 YorumlaNe çekiçi nede zeki huyu güzel kadını tercih ederim
10 YorumlaAsla zeki kadın herzaman bir adım öndedir benim için :)
10 YorumlaÇekiciliğide bir yere kadar aptal oldumuydu o çekicilik gölgede kalıyor, ama zeka fena bir sey
10 Yorumla
+1 yılZeki kadın çekici olur..🤔
13 Yorumla- +1 yıl
Hayır her zaman olmaz
- +1 yıl
Tabikide her zaman olmaz sonuçta bi alımı olmalı. Çekici kadın zeki gelmez ama zeki kadın çekici gelebilir misali
- +1 yıl
Doğrudur 😃
+1 yılZeki bir kadını çekici hale getirebiliriz ama Çekici kadını zeki hale getiremeyiz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa çekici kadın zaten zekidir.
12 Yorumla- +1 yıl
Hayır bu soruda ya çekicidir ya da zeki :D nokta.
Cevap sahibi+1 yılBana göre zeki olmayan kadın asla çekici olamaz. Hadi soruyu aptal ama dış görünüşü seksi anlayalım itici gelir. Zeka çirkini de çekicileştirir.
+1 yılÇekici erkeği tercih ederim
10 Yorumla
+1 yılben erkek olsam zeki kadını tercih ederim
10 YorumlaÇekici olan kadını seçerim
10 Yorumla- Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası