Selamlar🍒
Zekasını daha iyi kullanan bu oyunun sonunda kazanan olur yoksa fiziğini ve dişiliğini iyi kullanan mı?

Selamlar🍒
Zekasını daha iyi kullanan bu oyunun sonunda kazanan olur yoksa fiziğini ve dişiliğini iyi kullanan mı?

Herkesin hitap ettiği kesim farklıdır ikisininde birileri için önemi vardır ama şu durumda kazanan akıllı kadınları seçen erkekler olacaktır. Hem zaten akıllı kadınlarda disilige öncelik veren erkekleri çok önceden sezerek koşarak uzaklaşırlar sonunda herkes dengini bulur
Seksi kadın elde eder.
Akıllı ve seksi 👙👠💋 bir kadın bir erkekle evlilik 💍👑👫👰 yapar
Akılsız ve seksi 👙👠💋 bir kadın erkeklere kendini sevgili 😍 yapıp cinsel 👱👐👩 olarak kullandırır...
Seksi ama maI kadın tavlar fakat elinde tutamaz. Zeki kadın tavladı mı tam tavlar. Kaç soru hakkın var bu arada? Sor sor bitmiyo sdlfksif (merak ettim, rahatsız ommadım)
6…
Wow müthişmiş djdjdj
Selam Redamancy-4! 🌟🍒 Bu gerçekten güzel bir soru çünkü çekicilik, birçok farklı unsuru içinde barındırıyor. Şunu söylemeliyim ki akıllı bir kadın, karizması ve zekasıyla uzun vadede daha dikkat çekici olabilir. Zeka, iletişimde ve ilişkilerde karşı tarafa güven ve heyecan verir. Ama güzellik ve seksilik de ilk etapta göz kamaştırdığı için etki yaratabilir.
Bence en önemlisi, iki özelliğin de bir arada olması! Hem zeki hem de kendine bakan bir kadın, tam anlamıyla büyüleyici olur. Ama unutma ki mesele öz güven. İnsanın kendiyle barışık ve kendine güvenen bir duruşu varsa, işte o zaman tavlama sırrını çözer! 💃✨ Yani fiziksel ya da zihinsel özelliklere indirgemek yerine özgünlüğünü öne çıkar. 🌈
Cevap
54Cevap
Aklını erkek tavlamak için kullanan bir kadn benim gözümde pek de akıllı bir kadn degldr
Akıllı bir kadın, bir erkekle derin ve anlamlı sohbetler kurabilir, onun düşüncelerini ve ilgi alanlarını paylaşabilir. Bu da güçlü bir bağ kurmalarını sağlar. Akıllı kadınlar genellikle bağımsızdırlar ve kendi ayakları üzerinde durmayı bilirler. Bu özellik, erkekler için oldukça çekicidir. Akıllı kadınlar, sürekli olarak yeni şeyler öğrenir ve gelişirler. Bu da onları daha gizemli ve ilgi çekici kılar.
oyle düz bakmamak gerek bence.
zeki olan zekasıyla tawlar. tabi dogru erkek olcak. erkek müsait olcak kalben. dogru zamanda gelcek. inceden yapcak caktırmadan.
güzel seksi ise cok daha basittir. ortalarda gezinse illa bi ekrek düşürür. istediği erkeği ise belki düşenlerden biridir şanslıysa. ya da kendi az adamın gözüne takılmayı basarırsa erkek bosta ise begeniyorsa erkek düşürür.
aslında 2si de olmayan bir bayan bile bence tavlayabilir istediği erkeği. yine erkek müsaitse zihnen.
erkek tavlamak bi bayan icin öyle cok da atla deve bı yetenek değildir bence.
Hem zeki hemde güzel olursa birde güzel ahlaklı olursa tavlamasına gerek yok ben onun peşine düşmeye razıyım 😎😎😎
Erkeklerin zekasız kadına haz duyacakları hiç sanmıyorum anlık etki olur olursa oda pısst balon gibi söner.. akıllı kendini bilen kadın vücut dilinide kullanmasını bilir sevdiği adamın gönlünüde bedeninide doyurmasını bilir kalıcı etkiye sahip olur bunun bilincindeki erkeğin seçimi bu olur..
akıllı olmayan ama eğitimli en iyisi
Zeki olup paspal olursa olmaz. Dehşet seksi olup apt*l olursa yine olmaz. Kadınlar erkekleri etkilemek istiyorlarsa birtakım kurnazlıklar yapmak zorundalar. Bakımlı olacaklar, güzel kokacaklar, feminen giyinecekler, spor yapacaklar. Fazla salaş giyip güzelim vücut hatlarını katletmeyecekler. Vücudunuza tam oturan parçalar tercih ettiğinizde dişil enerjinizin yükseldiğini göreceksiniz kızlar jdsjd
Çok akıllıysa zaten erkekleri tavlama derdi olmaz, güzel ve Seksi olursa aptal olacak ki bu durumda da tavlanan olacak ya da avlanan mantıksal yakalaşmadım soruya aman canım olsun benim olsun diyim gitsin 😀
Akıllı kadın tavlamakla uğraşmaz. Akıllı kadın tavlamayı amaç edinmez. Fakat sadece akıllı olması da yetmez, bence kimya ve karakter, kâlp, samimiyet herşeyin üzerindedir. Karşılıklı aşk ve güven, karşılıklı uyum ve çekim en önemlisi bence..🍎💎
Akıllı kadının etkilemesi için iletişim kurması gerekir fiziği güzel kız 100 mt uzaktan etkiler.. Ama fark şu olur.. 100 m uzaktan etkilendiğini yatağa , yüzyüze diyalog kurduğunu kalbine atmaya çalışırsın
O erkeğe bağlı.
erkek Saf aptalsa güzel ve seksi olan kadına bakar hattağa kadının bişey yapmasına da gerek yoktur..
Eğer erkek bu konuda hassassa o zaman zekasını kullanan kadın dikkatini çeker...
akıllı kadın değer verebilecek erkeği tavlar güzel ve seksi olan sa genelde paralı ve serseri erkeği tavlar ama bir gün gelir güzelliği gider kimseyi tavlayamaz akıllı ise hayatının sonuna kadar seven adamıyla yaşar
Güzel aklımı erkek tavlamaya kullanacak kadar zekasız değilim, erkek avına çıkan kadınlar da da akıl yok, Erkek yapar avcılığını öyle yapa yapa kıçı başı ayrı oynayan nonoş erkekle doldu ortalık 😂
İnstadan birçok kız bana açıldı güzel ise konuşuyorum eğer çirkin ise benden uzak dursun takıntılı olmasın diye GAY’im diyorum otomatik yok oluyorlar 😂
Sorudaki akıllı kadın hiç mi güzel değil? Yani şu kadarcık da mı değil?
Peki seksi ve güzel kadında hiç mi zeka yok? Bildiğimiz dangoz mu yani?
Güzel ve seksi olan bir kadın aklını kullanamıyorsa hiç bir erkeği tavlayamaz. Bu yüzden akıllı kadın zaten güzelliğini ve seksiliğini doğru kullanan kadındır yani bu kadında benimdir 😂
zekasini kullanan kadin adami evlilik yoluna sokar evlenir 2-3-4 cocukta yapar adam ondan sonra uyanir
guzel seksi kadin o adami anca gecelik tavlar
Bu karşıdaki erkeğin zeka seviyesine göre değişir. Bazı erkekler zeki kadınları istemezler, kadınları obje olarak gördükleri için ( bazı erkekler) bu yüzden güzelliğe tav olurlar.
Salyaları çenelerinde dolaşan hemcinslerimi saymazsak;
Akıllı kadın her zaman kazanır.
Erkek tavlamak için güzellik yetiyor. Başka kritere bakmiyorlar ki. Kadinin aklından eksikliği olsa bile fiziği için katlanır bu manyaklar.
Akıllı kadın daha kolay tavlar zeka her zaman ön plandadır normaldee ama erkekler güzeline tav olur 😂
Erkeğin niteliklerine ve karakteristik özelliklerine bağlı. Dış güzellik algım yok. Akıllı kadın demek istiyorum ben ")
Erkeklerin tavlanmaya ihtiyacı yok ki. Kim teklif ederse kabul ederler. Onun için erkekte tavlanma olacağını sanmıyorum.
İkisinden biri olmayınca zor oluyor sanki o yüzden bir karara varamadım 🙄 Bir kadın hem akıllı hem güzel ve seksi olabilmeli.
hiç kimsenin bişi kazandığı yok. herkes kaybedenleri oynuyor. ahhaahahha ya da kaybedeceği oyunu oynuyor.
Ortadoğu coğrafyasında güzel ve seksi tavlar.
bir dönem akıllı kadınlardan uzak duruyordum. baktım çok sıkıcılar akıllı kadınlara geri döndüm.
Akıllı kadın erkeği tavlamak için uğraşmaz.
Akilli tavlar hayatinda tutar, güzel tavlar ilerde başka güzele kaptirir
Güzel ve seksi kadın anlık olarak her erkeği tavlayabilir ama bu geçicidir. Akıllı kadın uzun vadede ve kesin olarak elde eder, kendine bağlar.
Bu zamanda seksi kadınlar kolay tavliyor erkekler dış güzellik aradığı için
Hepsinden 1 tutam olacak denge olması gerek. O işler öyle kolay değil.
Beni ikna edenler hafif duygu soslu akıllo kızlardı
3ü bir arada olmalı bence ya kadın içinde erkek içinde
Zekasını kullanan bir kadınla olmak bütün hazinelere sahip olmak gibidir bence
Akıllı kadın bence. Geçmişte de bunun çok örneği var, mesela Hürrem Sultan gibi..
@d1laraaa2 Kanuni de bir erkek sonuçta.
Hiçbirini kullanmadan birini tavlayabilirim :D asıl yetenek bu bence shdjs
Akıllı kadın, akılsız güzel ve seksi 'i erkek kendisi tavlar😅
erkek kadının zekasına bakmaz. hatta ben canım seviyorum😂
Şimdi akıllı diyecekler ama güzel bir vücut görünce dipleri düşecek , kesin. 😂😂
Seksi kadın beni tavlayamaz sadece libidomu tavlar o kadar
Hürremi Kleopatra vb birçok kişiyi örnek göstererek diyebiliriz ki ortalama güzellik doğru hamle ve zeka ile erkekler aşık olur.
seksi kadınlar hemen tavlar. Erkekler akıllı kadın seviyorum der ama sonuçlar başkadır :)
Bence zeka herşeyden önemli zeki bir kadın hem seksi olur hemde akıllı nerde nasıl davranmasını bilir.
guzel ve seksi bir kadin daha kolay tavlar. Ama akli yoksa elinde tutamaz.
Tek seferlik icin seksilik yarayabilir ama uzun sureli icin akıl.
Akıl herseyden ondedir, gercek güç bilgidir. Hem erkek hem kadin farketmez, bilginin sahipleri dunyayi yonetir ve elde eder.
akıllı kadın ama devamlılığı için diğerine dönüşmesi gerek
İkiside bir şey yapamaz erkek ikisinide kandırır
Seksi kadına 40 dakikada doyulur akıllı kadına 40 yılda doyulmaz diyim sen anla
Erkek mal ise Seksi kadın daha kolay tavlar. Erkek akıllı ise akıllı kadın daha kolay tavlar.
Zekı kadın güzellik gelip gecici
Dişil bir kadın gerektiği kadar akıllı ve güzeldir
Güzel ve seksi kadın tavlar
Sende gayet güzel, seksi, albenisi olan kadınsın.
@Poyraz2341 teşekkür ederim
Ne demek seni tanımak mutlu ederdi saygı çerçevesinde fırsat sunarsan
@Poyraz2341 kusraa bkma
Neden peki kendimi bilerek saygı ve seviye çerçevesinde emin ol pişman etmezdim yastan dolayı mı?
Akıllı kadın. Kendine bağlamayı bilir.
Zeki olanın işi hepsinden zordur hjk
Güzel ve seksi bir kadın
Zeka ayrı bir şey benim nazarımda.
Akıllı kadın daha kolay tavlar
Ben akıllısını tercih ediyorum
Güzel seksi kadin
İkisi de değisir kisinin potansiyeline göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?