Zeki kadınlar
Seksi kadınlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kesinlikle zeki kadınlar. İllüzyonist, alaycı, aşk ve ilişki türlerine hakim, kolay teslim olmayan aaaoo bir şey eksik ama ileri görüşlülük. İleri görüşlü olmayan bir kadın ne sekste başarılı olur ne hayatta
Kaç tane bilim kadınının ve kaç tane seksi kadınının takipçisini kıyaslayın. O zaman anlarsınız. Zeki kadınlar da seksi olabilir ama benim kastettiğim sosyal medya da ki fark.
Cevap
14Cevap
Erkeklerden Sapyoseksüel çıkmaz. Seksi kadın alır. Her seksi kadından da zeka fışkırmıyor :D “seksi kadın zaten zekidir” gibi söylemler boş yani. Ama zeki kadınların göze hoş geldiği doğrudur.
Erkeklerde sapyoseksüel Gayet de çıkıyor bilin istedim. Ama zeka göreceli oluyor kimine göre ben bir şeyi 1 defa anlatmayayım olurken kimine göre karşımdaki kişi benim öğrenme açlığımı arttırsın derecesinde oluyor. Zeki kadın bir ilişkiye boş baktığı için seksi kadın erkeği paketliyip götürüyor 😂
@Mustafa440 1000000/1 mi? Evet olabilir tabii, nadir de olsa.
Senin matematiğine göre Türkiye’de 40-41 tane var çevremde vizyonu dar geri kafalı kültürden eksik hiç erkek olmadığına bakılırsa türkiyenin böyle olanlarının yarısıyla arkadaşım 😂
@Mustafa440 daha fazla sıfır atmaya üşendim 😅
Beni almadın beni beni bihterini 😂
Zeki kadınlarin nesillerinin tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu düşünürsek, zeki kadin bir kaç adım öndedir..
Her ikisinin de bulunduğu bir kadın. :d
Benim kadınımdan bahsediyorsun. :d
Erkekler görselliğe önem verdiklerinden seksi kadınları zeki kadınlara tercih ederler.
Hiç kadın.
Ne gerek var beya, adama demezler mi hem fakir hemde penisi kalkıyor diye.
Sıkıntılı ev geçindirmek şimdi.
Kısırlaştırma varsa onu yapalım tertemiz.
Allah ampule zeval vermesin yeter ki;insanlar herşeyden mahrum kalsada olur.
Seksi kadın olmaya gerek yok ki bir kadın eğer zeki ise seksi nasıl olunacağını bilir.
@dertsizkeder peki sen o zeki kadınlar seçeneği içinde mi yer alıyorsun
@Zevkli_Temas ben sadece insanım bir seçenek değil
@Rightist Zeki biri olduğun zaman kendine ve vücuduna nasıl bakacağını bilirsiniz.
Zeki olsa iyi olur ama seksilik daha önemli
Çekicilik derseniz seksi kadın çekici gelir ama uzun ömürlü ilişki olur mu o tartisilir
Sapyolar zeki kadınları, seksüeller seksi kadınları seksi bulur.
Zeki kadını seksi kadına göre ilgi çekmez çoğu kişi seksi kadını seçer ben de seçerim doğrudur
seksi tabii ki
zeki kadın sevmez erkeklerin çoğu baş edemeyecekleri için
Zeki kadın her zaman seksi olmayı bilen kadındır ve her zaman çekicicdir ama çoğu zaman erkekler böyle bir kadın için delirselerde tercih etmezler , erkekler beyin kapasitesi düşük kadın isterler
@Shirin1e sende aşırı eleştiri yapmadın mi biraz
@Shirin1e evet gotunu göğsünü sapıkların dikkat ettigi özelliği ortaya çıkarırsan ona seksi deniliyor yani insanlar seks haya ediyor eskorlara ok
Gerçekler öyle olabilir ama hepsi öyle değil
Zeki kadını yonetemedigi için pek istemez erkeklerin cogusu o yüzden saf olsun isterler ki istediğini yaptirabile
Zeki diyenler kırmızı rujlu kırmızı elbiseli saçları bukleli femma fatale gördüklerinde dipleri düşeceği için hiç samimi gelmedi ,
zeka + puandır ama bizi cezbeden bir özellik değildir
Kendine güvenen erkekzir olan zeki kadın tercih eder. yoklukta olan sexsi kadın tercih eder.😊
Zeki kadın diyen erkeklerin erkekliğinden şüphe ederim. Herkes bilirki seksiler her zaman daha çekici
Bu duruma bagli eğer irliktelik yaşayacaksan sexsi is ve başka bireysel akilli
Bence seksi kadın da zekilikten gelir bu yüzden seçenek yok benim için
Seksi olan da çekici tabi ama zeki birini fark edince tüm odağım o oluyor ya.
zeki kadınlar bir sıfır öndededir çünkü zeki insanlar beni kendine çekiyor
Çoğu zeki kadın sever ama tercih etmez
Zeki kadın eşittir seksi kadın bana göre.
Seksiiiii. Erkekler ne anlar zekadan.
Ben erkek olsam zeki kadınlar bana seksi gelirdi
Erkekler seksi kadın sever.
Zeki ve çekici 2 si bir arada bence 😂
kendi fikrimce zeki olanlar
Zeki kadın her türlü seksidir bence
Seksi daha iyi
#Hükümdar
Seksi kadınlar
Seksi kadınlar
Seksi bence
Zeki kadınlar.