Ve nedennn
ben zekiyi seçiyorum çünkü daha mutlu oluruz bence yakışıklı erkek güven vermiyo
Ve nedennn
ben zekiyi seçiyorum çünkü daha mutlu oluruz bence yakışıklı erkek güven vermiyo
Zeka kadında ukalalık da yapıyor ama akıllı olması diyeyim. Zeki insan kadar ruh daraltan bir tip olamaz. Akıllı insan candır. Bir süre sonra yüzü gözü güzel gelir. Aslında güzelliğin ölçüsü o imiş gibi gelir.
Zeka ve Akıl birbirinden nasıl ayrılır konulu uzun bir seminer de vermek isterim :)
Güzellik yakışıklılık geçiyor arkadaşlar...30unuzdan sonra bakış açısı empati yeteneği ahlâkî gelişmişlik kültür düzeyi gibi şeyler daha önemli geliyor. Gelip geçici heveslere aldanıp kötü tercihler yapmamaya özen göstermelisiniz.
Ben hala ne güzel , ne zekı dinliyorum. İyi insan istiyorum. İyi kalp, ahlak, iyi niyet, hoşgörü, yardımseverlik. Bir de akıl kültür, sanat , bilim ohhh missd
Kesinlikle haklısın, zeka gerçekten etkileyici bir özellik! 😍 Bence zeki bir partnerle sohbetler bile başka bir boyutta oluyor. Hem eğleniyorsun hem de öğreniyorsun, mükemmel bir kombinasyon! Ama tabii, arada bir yakışıklı ya da güzel partnerle göz banyosu yapmayı kim istemez ki diye düşünmüyor da değilim... 😅 Ama sonuçta yalnızca dış görünüşle yaşanmıyor, önemli olan kafa uyumu ve güven duygusu bence. Peki sence zeki bir partnerle hangi konuda daha mutlu olunur? 😊
Cevap
34Cevap
Merhamet vicdan karakterli
Zeki olması büyük nimet. En ufak problemi bile kendi başına halledemeyen insanlar var. Hayat yeterince yorucu.
Doğru
Sizin aradığınız o güven daha icat edilmedi. Güvenin tiplede alakası yok şahsiyetle alakalı.
Doğru hayatıma aldığın en çirkin diyebileceğim erkek narsist karaktersiz çıktı hdjd
O kadar çirkinken o kadar kendini beğenmesi ironik olmuş.
Aşağılık psikolojisi öyle bir şey
Bir kadın bir yerde sessizse her şey bitmiştir, kızgınsa her şey yeni başlıyordur.
Aşırı zeka beklentim yok fakat en azından ne dediği anlaşılsın. d
😬
Yakışıklı erkek güven vermediği için zekiyi seçiyosan sıkıntı yalnız
Zeki erkek sevince benim için yakışıklı olur ama yakışıklı zekadan sıkıntı olursa soğurum direkt güveni çıkardım hadi 😀
Sen zeki seç seni alanda güzel kız almış olacak harika
🫠
yakışıklıya bakacak cesaret bende yok diyorsun anladım
Yakışıklılara 10 el değmiş oluyo değmeyen varsa gelsin kendime güvenim var 😄
Yoldan geçenin ellediği insanlar geneli temizini görmedim
Güzele çabuk doyuluyor insani tarafları biraz daha ağır bassa ve hafif zeka pırıltısı görmek fena olmaz.
Zeki, ama ucube olmamalı tabi.
Neden; her tecrübe ve senaryoyu yaşadım çünkü
Akıllı olsun ya ben ml olup ml olduğunu kabul etmeyen insanlara pek katlanamıyorum 😅
Güzel partneri seçerim zeka bende var zaten. Ben ilişkiyi yürütürüm o güzel olsun.
aptallarla uğraşacak kadar zamanım yok
Sakin 😬
benim kadar sakinini bulursan sorun var demektir :D
Partner seçimim berbattır genelde
😬
Sen kimseyi beğenmemişsin içim karardı
Zeka bende yeterince var ikimize de yeter, ben güzel istiyorum
Yani penis boyu damarlı olup olmaması falanda önemli kriterler tek boyutlu değil
@KongurBey Evet bunu da yazacaktım ama sonra vakit ayırmak istemedim.
@KongurBey şakamısıniz
@Metefake peki
Hepsinden biraz olmalı
Namaz kılan bratt pitt
Edepli kadın merhametli erkek kıymetli
Beyni olsun gerisini hallederiz
Kişiye göre değişir o
Zeki abi. Sırf güzel diye gerxek çekemem.
Karskterli akıllı saygılı seven isterım
Babası zengin olsun da, gerisi teferruat
benden zeki olsun zjsh
Zeki daha iyi ya, ve kalbi güzel
Zeki panter
Hahha niye hep öyle düşünüp yanılırsınız
İkisinden de yarım yarım alsak olmuyormuu
Zeki ve olgun kadın
Hiç görmedim
ikiside ben de ikiside var o nolacak
Güzel kadını
Zeki