Ben çok zeki erkek istemezdim açıkçası.
2 ay
Partnerinizin zeki olup olmaması sizin için önemli mi?

Ben çok zeki erkek istemezdim açıkçası.
Doğru ya doğru kadında artık zeka aramıyorum. Eskiden zeki olmasını isterdim, çünkü her ne kadar göstermiyor olsam bile yüksek derecede bir zekaya sahibim, tescilli. Artık güzellik de aramıyorum, birlikte oluyorum geçiyorum. Kadınsız kalmayayım yeter, aynı anda 4-5 tanesiyle konuşuyorum, buluşuyorum, yiyişiyorum.
Tescilli yüksek derece zeka iyimis djdjd kendisini zeki görmeyen farklı görmeyen yok zaten aslında da bu kadar iddialo söyleyen de ne bilim
Görüş
42Görüş
Herkes zekidir hayal kurmayı bildikten sonra ama iş onları hayal etmek değil yapamadıktan sonra hayal olarak kalıyor.
Bana yakın olsun çok saf olursa başta iyi gibi görünsene onunla hayat geçmez canını alır laf anlatmaya çalıştıkça.
senin gibi güzel olsun ama
Benden daha zeki olmasi daha çok hoşuma gidiyor ben mesela bişey yaptigim zaman sevgilimin fikrini almayi çok seviyorum daha zekice ve daha mantikli cevaplar aldigim zamanda bir hoş oluyorum
Yorumuna %100 katılıyorum. Çok zeki bir kız.. Çok da gerekmiyor.
Zeki ve çalışkan olması önemli zeki ve tembel olması bir şey ifade etmiyor.
Sapyoseksüel birisi için bu sorunun cevabı bellidir 😅
Kafa uyumu ve zeka, akıl, saygılı olmak hepsi çok değerli
Önemli tabi. Zeki insan söylediğin şeyi bir kere de anlar ikinciye söyletmez. d
Önemli değil. Güzel kızlarım çoğu zeki değilmiş bilgisi verim size
Çok zeki olmasına gerek yok ama kafası çalışıyor olmalı tabi ki
Embesildense zeki tercih ederim, gerci embesil olanlarla denk gelmiyorum bile
Hiçbirimiz Einstein değiliz sonuçta ama az da olsa zeka iyidir ya
iki zeki insan birbirini istemez aynştayn dahi okulda en sessiz ama en sorunlu çocukmuş yani bela çekermiş
Mizahıma denk zekası olsun fazlasına gerek yok
Beni anlasın kafi… Arada fark olunca çırpınıyor insan anlaşılmak için:))
Herkes zeki olsun ister, aptal birini ne yapayim ki
Zeki olsun aptal kızlardan nefret ediyorum sadece memesi olduğu için değer görüyorlar
Evet önemlidir
canım olmasın yeter
Evet, erkeğin düşük zekalısı çekilmiyor.
En İyi Görüş