Ciddi anlamda düşünüyorum da, belirli olgunluğa erdikten sonra kesinlikle insanın sıcak bakmadığı bir olgu, o nedenle erken yaşta oldu mu oluyor, yoksa nanay 😂
Doğru kişiyle kalan hayatını birleştirmek delilik değil bence, çünkü sevdiğin zaman özlem duyarsın, hep yanında olsun istersin, onun sesiyle kokusuyla uyumak, güne onunla merhaba demek , birlikte gezip eğlenmek ve aynı yastıkta uykuya dalmak çok harika olsa gerek.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Birbirine değer veren iki insan o değere uygun şekilde hayatını birleştirmek isterken en uygun ve münasip kurum olan evlilik müessesi oluşur. Evlilik delilik değil. Birbirine gerçekten değer vermenin herşeye yansıdığı gibi hayatı birleştirme yoluna da yansıyan bir durum.
Ama
Tüm evli arkadaşlarım sakın evlenme dünyayı gez dünya turu tam senlik diyor
Belli bir yaştan sonra göze alamıyorsun Gençken daha mantık dışı kararlar alabiliyorsun. Yaş ilerleyince oturup düşünüyorsun her yönünü evliliğin. Cocuk yapmak için bile düşünemediğim bir kurum oldu evlilik
Evet haklısın sonra evlenenlerde acaba ben nasıl kurtulurum diyor evlilikten. Çünkü ayrılınca aile baskısı toplum baskısı çocuklar ne olcak bide alışkanlık evlilik devam ediyor yoksa boşanacak çok var bide eşlerden biri köle oluyor yola devam işte durum
Ben erken yaşta evlenmenin taraftarıyım. Erken dediğim kadınlar için 22-25, erkekler için 25-30... Sonrasında zor oluyor evlenmek. İnsan yaş aldıkca istemiyor. Bana göre evet delilik ve büyük risk. Ama risk almak da çok güzel
Gereksiz sorumluluk. Mutlu oluyorsun vs ama ilk seneler belki. Sonrasında amaç ekonomik birlikteliğe dönüyor. Hiç düşünmedim sevgili evlilik vs. Halen de düşünmüyorum.
Bana göre tam tersi bir durum. Tamamen kendi ailene yoğunlaşacaksın. İki bedenin tek beden haline gelmesi. Hayatın zorluklarına mutluluklarına karşı beraber tepki vermek felan bana göre hoş bir tablo
Bence bu devirde evlilik zor sürüyor. Fakat evliliğe sıcak baktırtacak, onsuz yatamayacağın ve onsuz duramayacağın his gelirse, başka üst mertebe de bir kurum olsa uçarak yaparsın 😅😇
Kişinin yaşadıklarına bağlı evlilik ve öncesi yaşadığım tecrübeye göre evli iken bekâr bekâr iken evli olmayı istiyorsun insan oğlu herşeyi kaybedince istiyor