Yani arkadaşlar ben +18 mevzular hariç kendi kendine yeten biriyim her işimi kendim hallederim çok şükür, yalnız başıma takılırım vs ama +18 mevzularda tek başıma bir şey yapamıyorum o yüzden günaha girerim diye evlenmeyi düşünüyorum. Saçma mı
Niyetin temizse En iyisine saihp olursun merak etme kardeşim. Düzgün birini bulup evlenirsin her şeyin iyi olur ama önce Allahın rızası ve peygamberimizin sünneti olmalı öncelik. Ve kendi kriterlerine göre bir eş bul onu sev iyi geçin üzme ince davran empati yap kavga etme sineye çek yaptıklarını o zaman mutlu bir yuvan olur işte.
Hayır hakaret etmedin, ettin de demedim. Ama bir dine mensup insanın Hristiyan Müslüman Yahudi farketmezsizin 'dinin uydurma, yok yalan, yok şu..' denmesi emin ol şahsa hakaretten daha ağır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Niyetin temiz ve Allahın rızasını kazanmak olmalı diğer şeyler amaç değil araç olmalı.
Doğru
Niyetin temizse En iyisine saihp olursun merak etme kardeşim. Düzgün birini bulup evlenirsin her şeyin iyi olur ama önce Allahın rızası ve peygamberimizin sünneti olmalı öncelik. Ve kendi kriterlerine göre bir eş bul onu sev iyi geçin üzme ince davran empati yap kavga etme sineye çek yaptıklarını o zaman mutlu bir yuvan olur işte.
Gunahlardan korunmak icin erken evlilik demisler. Mantigin dogru
Erken olsa daha iyi ama okul vs derken erken evlilik olmuyor ki
Hayır aksine iyi bişey ama sırf +18 ihtiyacını giderebilmek içinde evlenme sev hoşlan 🙂
Hoslanmadan sadece evlenilmez o kadar da değil mağarada yaşamıyorum
Yanii 😂
Maddi manevi hazır hissediyorsan ve doğru kişiyi bulduğunda evlen hiç bekleme şeytan çok uğraşıyor bu yaşlarda
Evet maalesef
Saçma değil, aynı durumu yaşayan kızlar da var
Yani biraz saçma evet
evet saçma sırf cinsellik için evlenilir mi🤧
Kanka boş yere kasiyosun dinler tamamen uydurma
Arkadaşım neden saygı duymuyorsunuz.
Çocuk temiz niyetle bir şey sormuş. Dinimi eleştirin dememiş.
Hakaret mi ettim bu nasıl bir zeka bu nasıl bir düşünce
şu an sen benim görüşüme saygı duymuyorsun
Hayır hakaret etmedin, ettin de demedim. Ama bir dine mensup insanın Hristiyan Müslüman Yahudi farketmezsizin 'dinin uydurma, yok yalan, yok şu..' denmesi emin ol şahsa hakaretten daha ağır.
Sadece senin adına söylemiyorum ben bunu çok yaşıyorum. Bana küfür et, şahsıma küfür et, ama mensup olduğum inanca değil.
Bana küfür et diyorsun , inancıma etme diyorsun aynı zamanda hakaret etmedin diyorsun senin tam olarak derdin ne?
Bu senin inancın olabilir ama ben onun uydurma olduğunu düşünüyorum bana inandığınız Allah'ın adına konuşmayın kendiniz olun
Neden örneklere çok fazla takılıp alaycı davranıyorsun? Zaten bana küfür etmedin ya, senli benli örnek kuruyorum sadece..
Sen neden burda dinine hakaret edilmediği halde hemen savunmaya geçiyorsun
Hepimiz istediğimize inanırız istediğimize inanmayız ve ben uydurma olduğunu düşünüyorum ve kasmamasını söyledim
Herkes sizin gibi inanmak zorunda değil
Peki özür dilerim... Ben nazikçe söylemek istediğimi söyledim. Anlarsın ya da anlamazsın. Uzatmayacağım.
Sorun değil
ahaha avdasın karşim
Yaş kaç
24
Hiç yasadinmi s*x?
Hayır yaşamadım daha bekarım