26 yaşındayım çevrem çok fazla yok. Senelerdir yalnızımda.
Allem bırı ıle tanıştırmak istiyor çocuk amerika da yaşıyormuş evlenirsem oraya gitmem gerekıcek
Sizce aşık olmayı beklemelımıyım yoksa mantık evlılıgı yapmalı mı belkıde severimde
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 26 yaşındayım çevrem çok fazla yok. Senelerdir yalnızımda.
Allem bırı ıle tanıştırmak istiyor çocuk amerika da yaşıyormuş evlenirsem oraya gitmem gerekıcek
Sizce aşık olmayı beklemelımıyım yoksa mantık evlılıgı yapmalı mı belkıde severimde
Merhaba
Evlilik denen şey basite alınacak mevzu değildir ayrıca ailen sana Amerikadan birini nasıl buluyor ayrıca Amerikaya gitmek kolay değildir Türkiyede alıştıysan buradan evlen ayrıca saçma olan ailen senden kurtulmak mı istiyorda Amerikandan birini buluyor bence kendin bulmalısın
Akrabamızın tanıdığı guvenılır durum yanı. Ben evlencek gıbı durmuyorum çevrem yok ailemde aracı olmak istedi bende rica ettım zaten size guvenıyorum dedim
Ben senin yerinde olsam gitmezdim gurbette yaşamak zordur ama sen bilirsin
Sen ne istiyorsun
Cevap
7Cevap
Evet saçma bence
aşık olmak güzel şey ama milyonda ibr olan şey.. tıpkı benim bundan 2-3 ay önce minibüste görüpte o anda hissettiklerimi hayatımda asla bana hissettirmeyen kız gibi... nadir ve cok zor
Amerika'dan bedava bilet almışsın daha ne bekliyorsun?
Evet ama bilemedim sonuçta
Aşka gerek yok ama içinin ısınması lazım ve sana değer veren biri olması lazım iyi tanımaya calis
Bence bi şans vermelisin hem dediğin gibi seversin belki denemekten zarar çıkmaz ;)
Ben normalde böyle şeylere takılmam evlilik meraklısıda degılım ama ınanın hıç çevrem yok. Zaten hıç aşık olmadımda. Belki böyle daha ıyı olur dıyorum ama uzak yer sonuçta
Amerika da yaşamak Türkiye de yaşamaktan kat kat daha iyi bence mesafeyi sorun etme
Bir birinizi iyi tanımanız lazım.
İşin icinde Amerika varsa bi tanis bence 😂
Tanış sonra karar ver
Mantık daha iyi aşk yok knk
Amerikaya git hayatini kurtar ya
Saçma
Aşık ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?