Arkadaşlar bence mantıksız hem o kadar para harca hem de 30 yaşından sonra hayattan tad alamadan Evlen yani zaten o saatten sonra Cinsellik bile zevk vermez artık her şey gençlikte güzel
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
O zaman 30 yaşında hayatına veda et ne biçim düşünce bu. Bir insan cinsellikten ibaret mi? Hayat kuracagin kişi ruh ikizini oluyor seni konuşmadan anlıyor. Iste o kişiyi bulduktan sonra harcadığın para da dokunmaz geçirdiğin vakit de.
0
17 Yorumla
Soran
+1 yıl
Başkaları sefasını sürerken ben neden cefasını çekeyim düşünsene bir kişi ile sohbet ediyorsun yaşadığı cinsel ilişkiyi sana anlatıyor ardından o kişi de eşin çıkıyor yerin dibine geçer direk insan veya görüyor eşini ve diyor ben bunla zamanında falan diyor buna kulak misafiri oluyorsun duyuyorsun bunları kafayı yememek elde değil yani
Ben bir kızın önceki ilişkisini bildiğim şahit olduğum için o kızla sevgili bile olmadım iğrendim çünkü o dudaklara başka bir erkeğin dudağı demişti öpmeye kalksam o aklıma gelecekti her seferinde ah düşünemiyorum bile mide bulandırıcı
Iyi de iyi bir insan çıkmayacağı ne malum? İlla sevdiğin kişi pis çıkacak diye bir kanun mu var? Biri laf atsa bile yok öyle şey diyip üstünü kapatmasını adamlığını yapmasını da bileceksin. Tabiki 15 kişiyle ilişkisi olmuş biriyle beraber ol demiyorum. Temiz ister herkes mutlaka. Bir hatası varsa da üstünü kapatacaksın adamlık zaten bu korumak. He ve şöyle birsey de var. Bazı adamlar elde edemedikleri kadınlar hakkında böyle pis konuşuyor kadının günahını alıyor oysa kadın tertemiz. Yani iyi düşün negatif düşünme hep
Çevrem geniş baya etrafımda öyle şeyler duyuyorum ki kimseye güvenim kalmadı maalesef çünkü kapalı kapılar ardında neler döndüğünü biliyorum o yüzden kimseyle ciddi düşünmüyorum çünkü eğlenmek benim de hakkım
Anlaşılmıyor hayır. Benim arkamdan konuşan çok kişi oldu bu da red ettiğim için. Bakımlı güzel kadınım Allah var şimdi gören yapmıştır der ama öyle değil kimseyle ilişkiye girmediğim halde o laflar arkamdan döndü. Misal veriyorum sana şimdi kendimden. O yüzden her denilen lafa inanmayacaksın
Genel olarak konuşuyorum zaten bireysel konuşmuyorum ve açıkçası yapılmak isteneni çok iyi biliyorum ve ben bu oyunun bir parçası olmak istemiyorum sırf bunları bildiğim için Evlenmek istemiyorum zaten
Yapılmak istenen neymiş diye merak ediyorsan çok basit Kırmızı Hap görüşünü destekliyorum kısaca Alfa Erkek ile eğlenip takılmak ve Beta Erkek ile Evlenmek istemek
Cok var öyle düşünen kadınlar. Köle haline getirmek isteyenler. Karşıyım. Erkek eşini koruyor ise kadın da eşini kendine tutması gerekiyor. Hemfikir olabilmek gerekiyor. Erkek kadın zaten farklı cinsiyet aynı olamaz. Neyse senin kararın ama kesin zamanla doğru kişi gelince demek istediklerimi anlarsın
REDPİLL'i destekliyorum ben Psikologları falanda dinledim zaten onlarda bunu doğruluyor ve bu görüşümden asla vazgeçmem hayat toz pembe tablolardan oluşmuyor ayrıca doğru kişi dediğin kişi sadece dizilerde filmlerde olur gerçek hayatta asla öyle bir şey olmaz. Olabilir belki ama çok istisnai durumlar ve bunlarda genel kaideyi asla bozmaz
Ayrıca bunu daha İlkokulda anladım çalışkan iken kızlar benimle ilgilenirken tembel duruma düşünce yüzüme bile bakmadılar hayalet gibi kabul ettiler işte o gün gerçeği anladım neyin sahte neyin gerçek olduğunu anladım ve gerçekliği kabul ettim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
O zaman 30 yaşında hayatına veda et ne biçim düşünce bu. Bir insan cinsellikten ibaret mi? Hayat kuracagin kişi ruh ikizini oluyor seni konuşmadan anlıyor. Iste o kişiyi bulduktan sonra harcadığın para da dokunmaz geçirdiğin vakit de.
Başkaları sefasını sürerken ben neden cefasını çekeyim düşünsene bir kişi ile sohbet ediyorsun yaşadığı cinsel ilişkiyi sana anlatıyor ardından o kişi de eşin çıkıyor yerin dibine geçer direk insan veya görüyor eşini ve diyor ben bunla zamanında falan diyor buna kulak misafiri oluyorsun duyuyorsun bunları kafayı yememek elde değil yani
Ben bir kızın önceki ilişkisini bildiğim şahit olduğum için o kızla sevgili bile olmadım iğrendim çünkü o dudaklara başka bir erkeğin dudağı demişti öpmeye kalksam o aklıma gelecekti her seferinde ah düşünemiyorum bile mide bulandırıcı
Iyi de iyi bir insan çıkmayacağı ne malum? İlla sevdiğin kişi pis çıkacak diye bir kanun mu var? Biri laf atsa bile yok öyle şey diyip üstünü kapatmasını adamlığını yapmasını da bileceksin. Tabiki 15 kişiyle ilişkisi olmuş biriyle beraber ol demiyorum. Temiz ister herkes mutlaka. Bir hatası varsa da üstünü kapatacaksın adamlık zaten bu korumak. He ve şöyle birsey de var. Bazı adamlar elde edemedikleri kadınlar hakkında böyle pis konuşuyor kadının günahını alıyor oysa kadın tertemiz. Yani iyi düşün negatif düşünme hep
Çevrem geniş baya etrafımda öyle şeyler duyuyorum ki kimseye güvenim kalmadı maalesef çünkü kapalı kapılar ardında neler döndüğünü biliyorum o yüzden kimseyle ciddi düşünmüyorum çünkü eğlenmek benim de hakkım
İftira konusuna gelirsek evet doğrudur böyle bir durum da var ama zaten bizzat adamlar bana delil göstererek ispat ediyorlar yani ondan sorun yok
Eğlen ges toz yine aynı yere varacaksın. Hayatı bir kişiyle paylaşmaktan daha iyisi yok.
Ayrıca öküz değilim dışarda görüyoruz az çok kim nerde ne yapıyor diye anlaşılıyor
Hayır aynı yere varmayacam yaşadım diyebileceğim birileri eğlenirken ben izlemeyecem ben enayi değilim
Anlaşılmıyor hayır. Benim arkamdan konuşan çok kişi oldu bu da red ettiğim için. Bakımlı güzel kadınım Allah var şimdi gören yapmıştır der ama öyle değil kimseyle ilişkiye girmediğim halde o laflar arkamdan döndü. Misal veriyorum sana şimdi kendimden. O yüzden her denilen lafa inanmayacaksın
Genel olarak konuşuyorum zaten bireysel konuşmuyorum ve açıkçası yapılmak isteneni çok iyi biliyorum ve ben bu oyunun bir parçası olmak istemiyorum sırf bunları bildiğim için Evlenmek istemiyorum zaten
Ne oyunu? Pek anlamış değilim
Yapılmak istenen neymiş diye merak ediyorsan çok basit Kırmızı Hap görüşünü destekliyorum kısaca Alfa Erkek ile eğlenip takılmak ve Beta Erkek ile Evlenmek istemek
Ayrıca sadece Beta olmak yetmiyor tabi Para Statüde olmak zorunda
Cok var öyle düşünen kadınlar. Köle haline getirmek isteyenler. Karşıyım. Erkek eşini koruyor ise kadın da eşini kendine tutması gerekiyor. Hemfikir olabilmek gerekiyor. Erkek kadın zaten farklı cinsiyet aynı olamaz. Neyse senin kararın ama kesin zamanla doğru kişi gelince demek istediklerimi anlarsın
REDPİLL'i destekliyorum ben Psikologları falanda dinledim zaten onlarda bunu doğruluyor ve bu görüşümden asla vazgeçmem hayat toz pembe tablolardan oluşmuyor ayrıca doğru kişi dediğin kişi sadece dizilerde filmlerde olur gerçek hayatta asla öyle bir şey olmaz. Olabilir belki ama çok istisnai durumlar ve bunlarda genel kaideyi asla bozmaz
Ayrıca bunu daha İlkokulda anladım çalışkan iken kızlar benimle ilgilenirken tembel duruma düşünce yüzüme bile bakmadılar hayalet gibi kabul ettiler işte o gün gerçeği anladım neyin sahte neyin gerçek olduğunu anladım ve gerçekliği kabul ettim
Öyle gerçek bu. Çalışkan kişiyi herkes isterken tembeli kimse zapta edemez.
Bu devirde mantıksız bencede