Güncellemeler
+1 yıl
Update
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
O zaman 30 yaşında hayatına veda et ne biçim düşünce bu. Bir insan cinsellikten ibaret mi? Hayat kuracagin kişi ruh ikizini oluyor seni konuşmadan anlıyor. Iste o kişiyi bulduktan sonra harcadığın para da dokunmaz geçirdiğin vakit de.
Başkaları sefasını sürerken ben neden cefasını çekeyim düşünsene bir kişi ile sohbet ediyorsun yaşadığı cinsel ilişkiyi sana anlatıyor ardından o kişi de eşin çıkıyor yerin dibine geçer direk insan veya görüyor eşini ve diyor ben bunla zamanında falan diyor buna kulak misafiri oluyorsun duyuyorsun bunları kafayı yememek elde değil yani
Ben bir kızın önceki ilişkisini bildiğim şahit olduğum için o kızla sevgili bile olmadım iğrendim çünkü o dudaklara başka bir erkeğin dudağı demişti öpmeye kalksam o aklıma gelecekti her seferinde ah düşünemiyorum bile mide bulandırıcı
Iyi de iyi bir insan çıkmayacağı ne malum? İlla sevdiğin kişi pis çıkacak diye bir kanun mu var? Biri laf atsa bile yok öyle şey diyip üstünü kapatmasını adamlığını yapmasını da bileceksin. Tabiki 15 kişiyle ilişkisi olmuş biriyle beraber ol demiyorum. Temiz ister herkes mutlaka. Bir hatası varsa da üstünü kapatacaksın adamlık zaten bu korumak. He ve şöyle birsey de var. Bazı adamlar elde edemedikleri kadınlar hakkında böyle pis konuşuyor kadının günahını alıyor oysa kadın tertemiz. Yani iyi düşün negatif düşünme hep
Çevrem geniş baya etrafımda öyle şeyler duyuyorum ki kimseye güvenim kalmadı maalesef çünkü kapalı kapılar ardında neler döndüğünü biliyorum o yüzden kimseyle ciddi düşünmüyorum çünkü eğlenmek benim de hakkım
İftira konusuna gelirsek evet doğrudur böyle bir durum da var ama zaten bizzat adamlar bana delil göstererek ispat ediyorlar yani ondan sorun yok
Eğlen ges toz yine aynı yere varacaksın. Hayatı bir kişiyle paylaşmaktan daha iyisi yok.
Ayrıca öküz değilim dışarda görüyoruz az çok kim nerde ne yapıyor diye anlaşılıyor
Hayır aynı yere varmayacam yaşadım diyebileceğim birileri eğlenirken ben izlemeyecem ben enayi değilim
Anlaşılmıyor hayır. Benim arkamdan konuşan çok kişi oldu bu da red ettiğim için. Bakımlı güzel kadınım Allah var şimdi gören yapmıştır der ama öyle değil kimseyle ilişkiye girmediğim halde o laflar arkamdan döndü. Misal veriyorum sana şimdi kendimden. O yüzden her denilen lafa inanmayacaksın
Genel olarak konuşuyorum zaten bireysel konuşmuyorum ve açıkçası yapılmak isteneni çok iyi biliyorum ve ben bu oyunun bir parçası olmak istemiyorum sırf bunları bildiğim için Evlenmek istemiyorum zaten
Ne oyunu? Pek anlamış değilim
Yapılmak istenen neymiş diye merak ediyorsan çok basit Kırmızı Hap görüşünü destekliyorum kısaca Alfa Erkek ile eğlenip takılmak ve Beta Erkek ile Evlenmek istemek
Ayrıca sadece Beta olmak yetmiyor tabi Para Statüde olmak zorunda
Cok var öyle düşünen kadınlar. Köle haline getirmek isteyenler. Karşıyım. Erkek eşini koruyor ise kadın da eşini kendine tutması gerekiyor. Hemfikir olabilmek gerekiyor. Erkek kadın zaten farklı cinsiyet aynı olamaz. Neyse senin kararın ama kesin zamanla doğru kişi gelince demek istediklerimi anlarsın
REDPİLL'i destekliyorum ben Psikologları falanda dinledim zaten onlarda bunu doğruluyor ve bu görüşümden asla vazgeçmem hayat toz pembe tablolardan oluşmuyor ayrıca doğru kişi dediğin kişi sadece dizilerde filmlerde olur gerçek hayatta asla öyle bir şey olmaz. Olabilir belki ama çok istisnai durumlar ve bunlarda genel kaideyi asla bozmaz
Ayrıca bunu daha İlkokulda anladım çalışkan iken kızlar benimle ilgilenirken tembel duruma düşünce yüzüme bile bakmadılar hayalet gibi kabul ettiler işte o gün gerçeği anladım neyin sahte neyin gerçek olduğunu anladım ve gerçekliği kabul ettim
Öyle gerçek bu. Çalışkan kişiyi herkes isterken tembeli kimse zapta edemez.
Bu devirde mantıksız bencede