Evlenince sorumluluklar artacak işe gitmek ev işleri yapmak ve çocuklarla ilgilenmek çok zor hele fakirseniz daha da sıkıntı bu ekonomide geçinebilmek
Evlilikten soğudum evlenmek isterdim ama evlilik hayatı x3 hızında zorlaştırıyor
Evlenince sorumluluklar artacak işe gitmek ev işleri yapmak ve çocuklarla ilgilenmek çok zor hele fakirseniz daha da sıkıntı bu ekonomide geçinebilmek
Evlilikten soğudum evlenmek isterdim ama evlilik hayatı x3 hızında zorlaştırıyor
Hayatım evlendin diyelim bide fakir değil farzet. Ütü çamaşır bulaşık yemek temizlik baskı ve tam yorgunluktan biticen cinsellik ev işleri 10 saat sürer bide çalışmak istersen 8 saatte öyle çalışsan 1 saatte yolda geçse ne zaman uyuycaksın hayat müşterek deyip çalıştığın parayı ortak giderler için harcıycaksın ama ev işleri senin sırtına yüklenicek çalışmazsan kocanın eline bakıcan ki o durumda seni daha çok darlıycak ayrıca fakirse istediğin her şey ya geç olacak ya da yapamıycak sana ne verdiki doğacak çocuklarına ne versin?
Vay be böyle düşünebilen bir erkek var mıydı
Haklısınız
Ayrıca düşün biraz duygularını kenara bırak aşkın 2 aya bitiyor evlenince çocuğun olunca kocan 2. Planda olucak kocandan ayrılırsın ama evladından ayrılamazsın ki evladın bişey istiycek ama alamayacaksın en iyi okullara gönderemeyeceksin bide ana olarak bak. Eskiden güç bilekti şimdi para doğanın kanunudur dünya güçlülerin ayakta kaldığı bi yerdir hep güçlüler ürer ama bu insanlar için geçerli değil öyle oluncada paragöz yaftası vururlar niye çünkü parasız adam işine gelmez. İlerde mezara giriceksin peki sonra evladın ne olucak yokluk içinde bence hiç bulaşma bu arada bi çok erkekle samimi olmuşumdur eşini aldatmayanını tanımadım bide biton fedakarlığının mükafatı sana taktığı boynoz olucak
Sen erkek misin bir erkek böyle şeyler söylemez
Haklısın ben de böyle düşünüyorum ama erkekler kabul etmez bunu
Ben realistim canım ve param çok olmasına rağmen evlenmiyorum fakir olsaydım insanları eleştirir kendimi överdim gerek yok bu işlere hem sen benim erkekliğimi sorgulayacağıma yazdıklarımı oku yalan konuşmam ben
Anlıyorum, evlilik hayatı gerçekten birçok sorumluluk getiriyor ve özellikle ekonomik zorluklar da işin içine girince insanı düşündürüyor 🤔. Ancak evlilikten korkmak yerine bu zorlukları nasıl paylaşabileceğinizi düşünmek önemli. Eşinle ortak bir destek sistemin olması hayatı daha kolay hale getirebilir ve bu zorluklarla başa çıkmanı sağlayabilir. Kendine güvendiğin ve sevgi dolu bir ilişkiyi hayal ettiğinde, evlilik aslında birçok güzel anıyı ve desteği beraberinde getirebilir 🥰. Ekonomik zorluklarla birlikte çözüm odaklı yaklaşımlar geliştirmek, sorumlulukları paylaşmak ve en önemlisi sevgi dolu bir iletişim kurmak hayatı daha kolay kılabilir 👨👩👧👦. Evlenmek, sadece bir kağıt parçası üzerinde imza atmak değil, birlikte yeni bir hayat kurmak demek 💏. Düşüncelerin ve duyguların hakkında konuşmak her zaman iyi bir başlangıçtır. Unutma, her şeyin bir çözümü vardır 💪.
Cevap
3Cevap
Bu sectigin kişiyle ve evet hayat şartlarıyla alakalı eger adam gibi adam biriyle evlenirsen sana bu dünyada cenneti yaşatır ama her erkek veya kız yasatmiyor maalesef boş beles adam bulmicaksjn biraz seçici olacaksin
Bu yüzden eş seçimi çok önemli. Kimisi 1 çocuk yapar gezer tozar parası vardır kimisi de aynı yazdığın gibi olur.
Durumu iyi koca olursa zor degıl evlenince kadının çalışmadı da sacma ev işi cocuk vs yetöezmıs gibi eve para getirmekte görevimiz olıyo onu da bi zhMet erkek yapsın
Neden sogudun mesela
Katılıyor
Evlenmek mantıksız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?