Böyle bi durumda evlenmek mantıklı mı?

kız arkadaşımla evlenmek için ciddi konuları konuşurken mehir olarak yazlık istiyeceğini söyledi. Normalde 2 yıl sonra evlenmeyi düşünüyoruz askere gidiceğim diğer yıl ben geldiğimde ise evlilik için girişlere başliyacsğız ve yurt dışına yerleşicez olarak konuşmuştuk mehir olarak yazlık istiyor ve şu an en basit yıkık dökük yazlık 3 4 mil₺ den başliyor bende ona evliliği 4 yıl daha uzatmamız gerektiğini söyşedim yurt dışına gidip para biriktirmem gerektiğini ve rahat borçsuz bi yaşam istediğimi söyledim bunları derken moralim bozuktu ve oda bi 20 dk önce uyuyacağını söyledi iyi geceler seni seviyorum kafana takma altın ister geçerim moralini bozma cinsinden bi mesaj attı bu benim zoruma gitti çünkü durumu kötü olan bir aileyiz bunu kendiside biliyor gözü biraz yüksekte, ben asla onu aö bırakmam elektirik işinde ustayım maaşım şuanlık çok kötü ama yurt dışındaki abimin yanında en az 4 bin euro maaş slarak hayatımı dğzene sokabilirim sizce gözü yüksekte olması ilerde evliliğimizi sıkıntıya sokar mı veya böyle biriyle evlenmek mantıklı mı bunları düşündükçe hiç evlenesim gelmiyor ona özel değil genel olarak evlenme isteğim kaçtı ben zaten her türlü kadınımı mutlu etmek için elimden geleni yapsrım bunu oda biliyor ama mehir isteğini benim durumumu bildiği halde yazlık veya audi R8 olarak istemesi çok koydu sizce evlenirsem pişman olur muyum rus kız.

Böyle bi durumda evlenmek mantıklı mı?