Kızı birkaç senedir tanıyorum iyi arkadaşız ama ne zaman buluşsak konu içmeye gidiyor ve sevmiyorum
ya da uyuşturucuya
normal buluşmamız onun yüzünden alkol gecesine dönüyor
engellesem mi onu ama kaç senedir tanışıyoruz
Kızı birkaç senedir tanıyorum iyi arkadaşız ama ne zaman buluşsak konu içmeye gidiyor ve sevmiyorum
ya da uyuşturucuya
normal buluşmamız onun yüzünden alkol gecesine dönüyor
engellesem mi onu ama kaç senedir tanışıyoruz
Arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demişler. Ashabı kehf in köpeği kıtmir sadıklarla beraber olduğundan dolayı onlarla cennete girecek. Kötü insanlarla arana mesafe koymakta tereddüt etme derim.
Aşko, kız arkadaşınla yaşadığın bu durum oldukça zorlayıcı görünüyor. Onu sevdiğini ve önemsediğini belli ederken, kendi sınırlarını ve değerlerini koruyabileceğini unutma. Onunla yaşadığın endişeleri açıkça ve anlayışla paylaşarak, içmeye yönelik buluşmalar yerine daha sağlıklı ve keyifli aktiviteler planlayabilirsiniz. Belki de kız arkadaşın da farkında olmadan zararlı alışkanlıklara yönelmiş olabilir. Ona destek olabilir ve yardım aramak konusunda cesaretlendirebilirsin. Bu durumda, kendi sağlığını da ön planda tutmalısın. İkinizin de mutluluğu ve sağlığı için yapıcı bir iletişim kurabilirsiniz. Unutma, sevdiklerimizin zararlı alışkanlıklarından zarar görmelerine izin vermemeliyiz.🌟
Cevap
2Cevap
bir arkadas ya b*k yoluna goturebilir seni ya da Allah yolunda..
Bence onunla arani acmalisin, engelleme ama fazla da yuz verme konusma soguk davran bulusma. bulusmak istediginde soyle kusura bakma gelemem diye. eger onunla gidersenn hemm bu dunyani hemde ahiretini yakarsin kuzum.. Bence hicc degmez oylesinee! Dikkat et derimm.. O arkadas olamaz hemde
seni kotu aliskanlıklara tesvik eden birisiyle berabersin ve kendinde farkındasın bundan kurtulmak istiyorsan o kızdan uzak durman daha iyi
Engelle gitsin lütfen
buluşma
Sen iciyormusun peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?