Gizli Üye(36-45)+1 yılDavidoff00'ın çok güzel bir yorumu var. Kulak asılmanın ötesinde uygulanacak hoş bir cevap. O cevabın üzerine daha ne yazarsak yazalım anlamsızdır, ve tekrar niteliğindedir. Fakat üstüne de bir şeyler konulabilir.
Nedenleri geçersek, zaten hep yazmış olmak için yazmadık mı.
Hayatın gayesi ne biliyor musun dostum? Kendi yolunu bulmak. Diğer türlü bizler sadece yaşamın amacını bilmeden gezinen başıboş insanlarızdır. Sevdiğim bir replik vardır.
"Neden düşeriz efendi Wayne? ...
Yeniden düştüğümüzde daha iyi kalkabilmek için."
Bu yüzden, bunu bir fırsat bil. Ve daha fazla zedelenmemek için kendi gölgene çekilip benliğini sorgula.
Bırak en yakın dostuna küfür etmeyi. Sevgiline aşağılık kaltak demeyi kes. Daha fazla zavallı tutumun olur bu senin. Kendine küfür et. Onları yanına yakıştırdığın aptallığına küfür et. Bir masanın başına otur ve yumruklarını vurarak "kör! kör! kör!" diye bağır. Kendini suçla, onları değil.
Sana vereceğim en iyi tavsiye budur. Çünkü yaşam, onları suçlayarak sana hiçbir şey kazandırmaz. Bir sonraki hatan, tekrardan diğerleri tarafından değil senin kendi görememezliğin sonucunda doğacak. Sadece, bir an için düşün ve kendini sorgula.
Ve geri kazanmaya çalış,
Tekrardan aynı saçmalığa dönmeden önceki ruhunu.02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler cevabın için.ben zaten ayrıldığım gün bırakmıştım düşünmeyi. bu durumu cumartesi günü öğrendim. 1 aydır o cocuk nasıl hala kardeşim ayağına yatabiliyo benim öfkem ondan. bende suçluyum tabi güvendiğim için. bunlara beni salak yerine koymayı gösterdikten sonra kenimi de sorgulayacağım ama bunlara hakettikleri dayağı yedirdikten sonra
Cevap sahibi+1 yılOnlara dayak ile karşılık vereceğini düşünecek kadar aptal olma. Bu davranışın onların iki yüzlülüklerinin karşılığının bir dayak ile eşdeğer tutulması demektir.
Sonunda onlar yeniden yoluna devam edecek. Ve sen yalnızlığın ile kadeh kaldıracaksın bu siktirici dünyaya.
En büyük erdem kişileri yaptıklarıyla kendi başlarına bırakmakta. Hayat senin hayatın, sen bilirsin.
En İyi Cevaplar
+1 yılAnkette kendimi en yakın bulduğum seçenek D seçeneği fakat tam olarak katılmıyorum. Çünkü bu olayda anlayışlı olmak denen şey yok. Çok üzüldün, öfkelendin hatta dünyan sarsıldı. Seni bu kadar derinden etkileyen bir olayda anlayış gösteremezsin. Hani bir söz var ya; Sürekli alttan alanlar, altta kalmaya mahkumlardır. Onların yaptığı saygısızlığı, kendine işkence ederek kapatamazsın. Bırak, sil onları. Allahından bulurlar. Hem bugün olmasa yarın olucakmış, hayırlısı buymuş gözüyle bakmanı ve sakin olmanı önerebilirim sana. Hayat devam ediyor, öyle ya da böyle. Böyle insanlardan iş daha ileriye gitmeden uzaklaşman senin yararına, hatta şanslısın bence. Neyse takma kafana. Hic kimse senden önemli değil. Sana yakışan birini bulman dileğimle..
23 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim dostum, kendimden biliyorum.
Soran+1 yılTeşekkürler cevap için. benim derdim bunların arkamdan çevirdiği oyun. hal böyleyken hala benimle samimi konusması arkadasım dediğim şerefsizden bahsediyorum. öğrendiğimden haberleri yok. kız arkadasın yanına benim arkadası yollamıstım ona anlatmış bir aydır çıktıklarını. nasıl olurda bu kadar yüzsüz karaktersiz olurlar. beni salak yerine koymaları canımı yaktı benim. yoksa siktirsin gitsin ikisi de hayatımdan hiç umurumda değil iki tane karaktersiz birbirlerini bulmuş. ilerde o onun arkadaşına asılır diğeri başkasıyla aldatır sürer gider bunların hayatı. işte benim tek sorunum bu. yakıştıramıyorum kendime
Şimdi objektif bakmaya çalışıyorum... Gönül bu, kız ona o da ona aşık olmuş olabilir kendilerini engelleyememişler olabilir. Mutsuz olmak yerine aşık oldukları için seni ve ya kimseyi takmamış olabilirler. Yani şu an aşık olduklarını hesaba katıyorum. Kız seni sevmemiş belli değer de vermemiş ki takmamış bu durumu. Erkek arkadaşın da kendini tutamamış olabilir sana yanlış yapmak istememiştir ama belki de kendine engel olamamıştır. Ve ya o da sana çok değer vermemişte olabilir. Şimdi ben kendimi senin yerine koyuyorum bir de şu ihtimal var. Senin sabaha kadar uyuyamama kafanı mahvetme sebepleri onlar ve onlar mutlu. Hatta öpüşüyorlar, geziyorlar, tozuyorlar. Sense kafayı yemek üzeresin. Senin mutsuzluğuna mutluluk kurulur mu? Hayır. Bence çok güzel bir oyun oynayabilirsin. Dövsen içinde ki hırs gidebilir ama onları ayırmaya yetmez. Onları ayırmanın bir yolunu bulmalısın. Benim şimdiden hain planlar geldi aklıma.
11 Yorumla
Soran+1 yıltamam öyle olsun sevsinler birbirlerini adam gibi gelip bana ben seni değil onu seviyorum desin ADAM gibi çekilirdim aradan ne onunla ne diğeriyle muhabbetim olurdu silerdim ikisini de. ama öyle olmadı işte. salak yerine koyup hala yüzüme baka baka konusma cesaretleri var ben de bu cesaretlerini yok etmek için dövmek istiyorum.
iki karaktersiz bulmuş birbirini ben ayırmak için uğraşmam değmez. nasıl olsa bir süre sonra bana yaptıklarını birbirlerine yapar bunlar o onun arkadaşını sever diğeri başkasıyla aldatır sürer gider bunlar
+1 yılBence empati kur, sen sevgilini bırakıp kızın en yakın arkadaşıyla çıksan mesela kız sana ne yapsa en çok dokunurdu, bunu düşün, elbette kızlarla erkeklerin hisleri aynı değil ama onlar seni üzdüyse sen de üz, aslında umursamıyomuş gibi yapmak en iyisi, böyle yaparken bir süre sonra umursamıcsksın zaten :) her zaman daha büyük bir problemin olmadığı için şükret ve yoluna devam et, eskiden onlar nasıl yoksa ve o şekilde yaşıyosan şimdi de öyle devam et, asla kafana takma.Bi konuşma yap, onları üz ve çek git.Kısasa kısas ;))
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle birşey olmaz imkanı yok ben arkadaşımın kız arkadaşına karşı bir duygu beslemem imkansız kız yaparsa da arkadaşıma söyler uzak dururdum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldostum olan olmuş.. dövmek, sövmek çözüm değil aksine seni haklıyken haksız duruma düşürür..
çok iyi düşünüp çok akıllı hareket etmen ve fırsatı yakalaman gerekli..
ben başımdan geçeni anlatıcam ama işin ucunda rezil olmak var :) belki de tanınmak var.. her neyse biraz güldüreyim hikayemle seni ve okuyan olursa okuyanları.. ama kendimi gizlemek zorundayım :)
sene 2004 bir kız arkadaşım oldu.. çok iyi anlaşıyorduk ailelerimiz tanıştı birbirimize gidip geliyoruz derken nişanlandık, o arada ev tuttuk birlikte yaşamaya başladık.. askere gittim ben askerden gelene kadar hiç bir sorun yoktu askerden gelmem gereken günden önce geldim.. amacım süpriz yapmaktı.. ama süpriz bana yapıldı eve girdiğimde şortuyla evde dolaşan bir adam vardı ki o da arkadaşımdı.. yani aldatıldım.. ben askerdeyken aralarındaki muhabbet başlamış.. tabi o an katil olmamak için kendimi zor tuttum.. bunalıma girdim aylarca kendime gelemedim.. sabrettim bir gün ona hak ettiği dersi verecektim.. geçtiğimiz Mart ayında evlenmeye çalıştı :D fakat beni aldattığı adamla değil bir başkası ile.. nikah salonuna kocaman çelenk gönderdim ve nikah memuru konuşmaya başlayınca içeri girdim haliyle ayakta olduğum ve herkes oturduğu için kabak gibi görünüyordum kendisi dahil herkes afalladı :) ama ben sakince bir yer buldum ve oturdum.. nikah bitti takı törenine geldi sıra ve bende sıraya geçtim o sırada kız kardeşi yanıma geldi abuk subuk bişeler saçmaladı bende tabi arsızlık yok edepsizlik yok "adetten değil mi takı takmaya geldim dedim" sonra damadı tebrik ettim geline bir saat takmaya geldim dedim koluna saati taktım ve ayrıldım ordan.. ve ertesi gün ayrılmışlar diye duydum..
sene 2014 biz 2007'de ayrılmışız.. intikam gecikir ama asla yaşlanmaz ;)
seçeneklerden hangisini seçeceğimi bilemedim :/10 Yorumla
+1 yılöncelıkle o bahsettııgn kısı senın arkadasın degılmıs zaten.bu nasıl mantıktır ıkı cıhan bır araya gelse arkadasımın cıktıgı kıza ne yan bakarım nede baska bısı olur ayrılsa bıle ısım olmaz.ama olan olmus bundan sonra yanında arkadasım dedgın kısılerı ıyı tartacaksın.onlara hıc bır seye demene gerek yok kızın gönlü olmasa erkek ağzınla kuş tutsa kımseyle çıkamaz seçiçi herzaman bayandır.o kız onu önceden gözüne kestırmıs zaten.ama essas kansız diğer arkadaşın.ıkısındende uzak dur.arkadas cevrenede arkadasının kız arkadasına sulanan adamdan kımseye bır halt olmayacagını söyle sadece.sen de başka aşka doğru yelken aç.değmez ıkısıde karaktersız belli.
11 Yorumla
Soran+1 yılben kız içim neler yapmadım ki. hadi olur da eğer tanışırsak nasıl biri olduğumu anlarsın zaten kardeşim. ben yolda kız görsem yolumu değiştirirdim onu tanıdıktan sonra. sadece sınıf arkadaşlarımdan başka kızla konusmazdım onlarda ödev notlar vs. benim zoruma giden şey yalan arkamdan çevrilen oyunlar gelip yüzüme söyleseler yemin olsun aradan çekilirdim zerre umrumda olmaz üzülmeden siler geçerdim. e madem böyle birşey yaptın kahpe ne diye hala mesaj atıyosun.hadi o da neyse diğeri nasıl hala yüzüme bakabiliyo evime gelebiliyo 1 aydır böyleymiş daha fazlasını bilmiyorum nasıl olurda evime gelip sanki hiç öğrenmeyecekmişim gibi hiçbirşey yokmuş gibi davranabilir. uzaktan izliyordum geçen hafta aynı yerde takılmalar sonra telefonları tutma anları belli ki birbirlerine mesaj atmışlar. ben gidip arkadaşları sıkıştırmasam onlar da belki haberim olmayacaktı daha. içime dert oldu kendimi toparlayamıyorum aklıma geldikçe vay adaletine dünya...
+1 yılAynı durum benim 1 yıllık çıktıgım bir kızla başıma geldi kardeş dediğim adamla aralarında birşey olduğunu öğrendim.seni iyi anlarım.içinde şu an bir ateş var.o ateşi söndürmenin yolu kız olsaydın muhabbeti kes olurdu.ama zaten bu saatten sonra 2 siylede muhabbet edicek halin yok.o yüzden o çocugu döv attığı kazıgın bedelini ödesin hatta kızıda döv ki aklı başına gelsin.şimdi birileri zıplar hemen kıza el kalkarmı böylelerini linç ediceksin ki ibret olsun.sen dediğimi yap o için rahatlıcak ben yaptım biliyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle kardeşim durduramıyorum bu içimdeki siniri ateşi öfkeyi artık herneyse birşeyler yapmalıyım diye düşünüyorum yediğim kazığı * et kızdan. arkadaşım nasıl böyle birşey yapabildi hiç içime sindiremiyorum. bir de rahat rahat konuşuyodu yüzsüz karaktersiz. okula gelmiyorlar 3 gündür gelseler dövcem rahatlayacam
- +1 yıl
aynen öyle birader benimde bşaıma geldi kızı meydanda tekme tokat dövdüm.çocuguda 2 kişi daldık hstahanelik ettik içime bir su serpildi sende bneim dediğimi yap usta özelden mesaj atarsan yardımcı olurum her türlü
+1 yılsessiz olmak susmak her zaman tercihimdir.. genelde hakli oldugum halde ezilirim ama sorun yok sonunda pisman olurlar.. bilio musun aslinda bole olmasi iyi.. blki kiz seni cook kotu bir sekilde aldaticakti.. her zaman beterin beteri vardir.. geberisice xd.. de gec bmce.. :)) en iyisi.. bnmde bazi yasadiklarm var allahtan kprkmayana laf solemiceksin ya da dusunmiceksin nedn yapti bunu die.. bunu sana yapan bir baskasinada yapicaktr.. o da aynisini yasicak merak etme.. ;) bn bunu bizzat kendim anladm.. yasatan yasattigini yasio.. ;)) uzulme cook sana kiz mi yok :P salla gitsin ole birisi sana layik degil.. bnce.. ;) daha iyilerine layiksin daha temiz ;)
20 YorumlaBosver sen onlari ve onlardan uzak durman en iyisi senin icin! Onlarla konusmayi kes tamamen ama eger daha yuzsuz bir sekilde sana selam verirlerse ya da konusurlarsa sen kisa kes ve hayatin tadini cikartiyormusun gibi yap! Boylece bunlar gicik olurlar :) Yani onlari cidden hic umursama ve uzulmemis gibi davran! Hata ve hata onlardan kurtuldugun icin gercekten sukur etmen lazim :) Biliyorum zor olucak ama yapa bilirsin! Sonucta sen onlardan daha onemlisin ve arkadaslar & ask herzaman gelir ve gecer ;)
10 Yorumla
+1 yılİkisi ile de muhabbeti kes, olabildiğince uzak dur.Ancak bu uzak durma aşamasından önce ikisini de güzel bir dayaktan geçirmek bence içinde sonradan oluşabilecek intikam duygusunu, nefreti ve kendini suçlama, ezik görme gibi sana sonradan zarar verecek bir takım duyguları engellemeni sağlar.Burada dediğime tepki gösterecek olan arkadaşlara da ithafen : Bana acımaya ben hiç acımam, nokta.
12 Yorumla
Soran+1 yılyanii. benim bana yalan söylüyorlar kızın son konusmamızdaki bahaneler zaten saçmaydı. cocuk hala rahat rahat konusuyo öğrendiğimden haberi yok. yapacağımı biliyorum ama iki gündür okula gelmiyor ah bir gelsee
- +1 yıl
Hadi bakalım :D
Bende 1 buçuk ay çıktığım bir kızla ayrıldım geçen hafta. Tam 3 gün sonra, fazla yakın olduğu konusunda kavga edip durduğumuz aynı kursta ki çocukla çıkmaya başladı, bende senin düşündüklerini düşündüm sonra boşverdim ikiside Allah' ından bulsun.. Onların seviyesine düşme bence kardeşim...
11 Yorumla
Soran+1 yılcocuk 1 aydır daha fazlasını bilmiyorum 1 aydır gelip benimle nasıl muhabbet edebliyor nasıl yüzüme bakabiliyor ben onu anlamıyorum. zoruma giden arkamdan iş çevrilmesi yalana dayanamıyorum. gelip söyleseler adam gibi bende ADAM gibi aralarından çekilir ikisini de silerdim zaten ama şimdi öyle değil
+1 yılHayatına devam etmek zorundasın nasıl karakterli insan olduklarını belli etmişler zaten hiç yaşanmamış onları hiç tanımıyormuş gibi davranmalısın mümkünse yeni insanlarla tanış yeni kızlarla falan elbet ilişkileri biter sevgili her zaman bulunur ama dost kolay bulunmaz olayları akışına bırak ve hayatına devam et böyle davranırsan onlar içinde garip benimsenir zaten en çok koyanda onları siklememen olur
12 Yorumla
Soran+1 yılyakın arkadaşı çıkardım gözden zaten öleceğim bir damla su dese tükürmem sıfatına artık. ama kız öyle değil ki ben üniversitedeyim birinci sınıf. ilk aşık olduğum kızdı. beraberdik hep. beraber bile uyuduk nasıl unutabilirim ki. arkadaşın yaptığı çok büyük dert oldu içime
- +1 yıl
yapacak bir şey yok bunu yapan kız senin ona verdiğin değeri vermemiş demek ki yaşanaqnları saplanıp kalırsan sadece üzülürsün anı olarak kalsın bırak hayatına devam et ama kız elbet pişman olur kendine yediremez
+1 yılIkisiylede muhabbeti kes. Arkadaşını dövmen aksine ters etki yapacaktır. Kızın totosu kalkacak, bu hala beni seviyor/kıskanıyor/çok ağrına gitmiş diye havalara girecek. En iyisi hiç bişey yapma, sevmemiş numarası yap. Bırak Allah alır zaten intikamını, seni sevmemiş birisi için elini kaldırmaya değermi? Bırak 3 günlük şerefleri ile kalsınlar
11 Yorumla
Soran+1 yılbu yorumu okuyana kadar olan kavga ön plandaydı da. zaten kızı bir ay önce silmiştim bahaneler üretyordu sürekli. ama arkadaşın olduğunu öğrendim cumartesi günü. o içime dokundu bide rahat rahat konusuyor öğrendiğimden haberi yok
ikisini teraziye koy hangisi ağır basıyor ise onu çek köşeye konuş sonuçta ikisini kazanamazsın ikisinden birini kaybedeceksin arkadaşın ağır basıyor ise arkadaşını çek bir köşeye konuş bak arkadaşım kız gelip geçici arkadaşlığımız kalıcı 20 yaşında adamsın evlenecek değilsin bugün sevgilin yarın yabancı olacak de zaten sonuçta ikisinide kaybetmişsin bir seçim yap ve uygulamaya geç
11 Yorumla
Soran+1 yılbu saatten sonra ikisi de ağır basmıyor cocukla konusurum adam gibi bir açıklama yapabilirse ki görünüşe göre yapılacak bir açıklama yok ortada bundan sonra gözüm görmesin affetmem der bırakırım kolay değil bu konu
arkadaşım anladığım kadarıyla daha lisedesdin. bende o zamanlar bazı insanların ne kadar o. analı olabileceklerini bilmezdim. ünv. oku belli bir yaşa gel bazı insanların ne kadar alçalabileceğini anlarsın. o çocukla muhabbeti kes çünkü o. analı. o kızlada muhabbeti kes çünkü o. senle çıkarken senle yanyanayken bile bunlar belliki gözgöze bakışıyormuş. yani yalandır birden aşık olma diye bişey yoktur. insanın gözü dışardaysa at ya...ğınada aşık olur
12 Yorumla
Soran+1 yılyok üniversite 1.sınıftayım bitti zaten 2.sene başka okula geçmeyi düşünüyorum sırf bunlardan uzaklaşmak için bir sene daha görmeye katlanamam hergün dayak manyağı yaparım yoksa.
Soran+1 yılben kızı sildim zaten 1 ay önce ama arkadaşımın kazığını kabullenemiyorum yaptığı harbi şefersizlik gelip bir de yüz yüze konusuyo rahat rahat haberi yok öğrendiğimden
senin değerini anlayamamış kardeşim daha fazla üstüne gitme rezil etmeye çalıştıkça bulurlar bir yolunu ne anlamaz çocuk derler millete seni kötülerler kıza bişe yapma ama aranız arkadaşın yüzünden bozulduysa çağır bir yere anlat önce baktın anlamıyor hiç acıma
40 YorumlaBoşver dostum. İyi olmuş bile diyebilirsin bence. Bu hayatta o kadar beklemediğin şeyler gerçekleşebilir ki bunu aklına bile takma. Elbet bir süre aklından çıkmayacak. Elbet onları cezalandırmak isteyeceksin ama senin hayattan beklentin cezalandırıcı falan mı olmak yoksa herşeye rağmen mutlu olabilen birisi mi olmak? Bu olay daha kötü bir şekilde de gerçekleşebilirdi unutma. Hem arkadaşını tanımış oldun hem de o kızı tanımış oldun. Senin güzel bir tecrübe bile oldu bu. Benim son 2-3 gündür yaşadığım şeylerin yanında bu hiç bile kalır ama her daim en iyisi önüne bakmak mutlu olmak.
00 Yorumla
+1 yılBenimde canciğer 5 yıllık arkadaşım çıktığım sevgilimi ben seviyordum diye çıkmıştı ve ayrıldıktan sonra onunla saçma sapan şakalaşmalar filan yapmışlar gözümün önünde ikiside. Benim 1 yılımı nasıl ziyan ettiğini öğrenmemle kalmayıp canciğer arkadaşımında bu durumlardan dolayı yıllardır görüşmememe yol açtı. Sıkıntılı bir durum ne yapsan nafile
12 Yorumla
Soran+1 yılöğrendiğimden haberleri yok nasıl gizli gizli yürütüyolarsa artık. arkadas yolladım kızın yanına ona da 1 aydır çıktıklarını söylemiş. zaten bir kac haftadır hareketlerini gözlemliyordum ikisinin de bunu duyunca daha kendimi kaybettim. o kardesim dediğim de hala rahat rahat konusuyor benimle yüzüme nasıl bakıyor nasıl karaktersizlik anlamadım
- +1 yıl
İki yüzlülükte son nokta nasıl bir kişilik o öyle. Bence en etkilisi bir gün buluşcakları yeri öğrenip hiç haberin yokmuş gibi çıkıp gitmen olur. Konusşmaktan çok daha etkili ikiside saçma sapan açıklama yapmaya çalışacaktır sana
+1 yılAyni sorunu yasadim kardesim seninle ben senin gibi sabredemedim gidip dovdum arkadasimi sonra kizin ailesine gidio soyledim sevgilisi var falan diye ama pisman oldum sen sakin yapma karaktersizler icin kendime yakismayan haraketleri yaptim anana karina kardesine kufur edenler icin kavga et digerlerine koy gitsin
12 Yorumla
Soran+1 yılorası da öyle tabi. bilmiyorum ya kafam acayip karışık ne yapacağımı hiç kestiremiyorum
- +1 yıl
Bosver takma takipta degerli sanmasin kendini ise yaramazim teki kurtulduguna sevin evlendiginde is arkadasika verir oyle kadin sen sansli tarafindasin
güzel kardeşim büyük geçmiş olsun.allah yardımcın olsun.bu rezaletin tamamen aynısını yaşadım...neolursa olsun yalnız kalma.arkadaşlarınla saçmada olsa bişeyler yap.süreç geçene kadar asla yalnız kalma.uyku düzenin bozulcak hayata küsceksin içinden hiçbişey yapmak gelmicek.kimseye güvenemiceksin...hepsi geçcek rahat ol.
11 Yorumla
Soran+1 yılben zaten öldürmüştüm içimde. zaten eskisi gibi de olmazdı soğutmuştu kendinden. benim asıl uykularım bu olayı öğrendiğimde kaçmaya başladı. arkammdan iş çevrilmesinden türlü türlü oyunlar oynamak yerine gelip adam gibi bana söyleselerdi ADAM gibi aralarından çekilirdim. ikisini de silerdim. herşey neyse de yalanı konduramıyorum kendime
kavga veya tartısma herşeyı cözmez unutma , bırak kendılerı utansın uzak dur mantıkla yaklas egerkı sen kavga edıp kızı rezıl edersen hem suclu olucaksın hemde yaptıkdan sonra utanıcaksın sen hıc bırşey yapma emınler cıkar yapılan herşeyın bedelı , arkadasına gıdıp gulumseyıp tebrık et (emın ol yuzune bakmakdan bıle utanıcak dayak gıbı gelır o kadar yakınsanız)
ve sonra tamamen konusmayı kes devran döner dert etme.
ileri yuru ve arkada bakmaya tenezzul bıle etme ;)10 Yorumlasen de kızın arkadaşlarından biriyle çık arkadaşın gerçi öyle denmez ona ilişkini yakın tut gerekirse piçlik yap kıza yaz arada araları bozuk olduğu zamanlar strateji yap için rahat etmiyorsa arkadaşını çağır eve döv iyice ve de ki seni biplerim delikanlı ol o kızla ilişkini kes de dağıt biraz bizans gibi ol kız da kaşarmış hani öylelerine bu lazım
10 YorumlaAynı Şey Benimde Başıma Geldi. Arkadasın Gerçek Arkadasın Olsa Cıktıgın Kıza Bakmazdı. Kız Seni Sevse Gidip Bir Başka Erkekle Beraber Olmazdı.. Ama En azından arkadasın Gelip Durumu Sana Anlatır, Ne Yapman Gerektiği Konusunda Senden Fikir Alırdı.. Seviyorsan Uzak Durmasını Söylerdin, Sevmiyorsanda MAdem Böyle Birşeye Kalkıştı, Al Tepe Tepe Kullan Derdin.. Ben Böyle Yaptım ama Kıza beni kötülediği için 3-4 yıl konusmadım arkadasım dediğim kişiyle.
10 YorumlaSakin ol evlat içini ferah tut. Bundan sonra yapacak bir şey yok yanlış arkadaşı ve yanlış kızı seçmişsin. Bu saate sonra ikisine de güle güle de ve görüşme. Kız tercihini ondan yöne kullanmış, sende kendine çeki düzen ver hayatına devam et. O kızda da o arkadaştan da sana hayır gelmez.
10 Yorumla
+1 yılBence inadına mutlu gibi görün, umrunda değilmiş havası ver :) o zaman kudururlar işte. Aranız bozuk diye canını yakmaya çalışıyor, takma. O kızı terkedecek, kızda yaptığı hata ile kalacak sen bekle bu günleri.
11 Yorumla
Soran+1 yılzaten ayrıldıktan sonra gördüm kızın ne kadar fena olduğunu böyle olduğunu hiç bilmezdim. yalnız kaldığında anlayacak ama benim o kadar sabrım yok malesef. hergün görüp de tanımamış hiç haberim yokmuş gibi davranamam içime dert olur benim
Gizli Üye(36-45)+1 yılDostum aynısı olmasada başıma böyle bir şey geldi yakın arkadaşım olsa n'apardım bilmiyorum ama Bundan beş yıl önceydi : )
Kız arkadaşımı takip ettim buluştular tenhada yakaladım 2 ay çorba işti lavuk bizde o zamnlar kıza el kalkmıyordu ama yüzüne bildiğin tükürdüm. şu an pişmanım keşke kızında çenesine iki tane patlatsaydım nefes alırken göğüs kafesi sıkışsaydı. Pişmn olmmk için tenhada ikisini de döv gücüm yetmez diyorsan arkadaşlarından yardım al yeter diyorsanda al işin rengi değişirse müdehale etsinler rezil olmak istemezsin : ) "düşmem deme düşersin yapmam deme yaparsın"10 Yorumla
+1 yılkavga etme ikisinide rezil et..okulda..
kavga etmek bir bok kazandırmaz sana ama millete bu ikisinin yaptıklarını anlatırsan sen her ne kadar boynozlanmısın modu olussada dıceksın bunların karakterını s.. kım bunlar böyle adam biri ka.şar biri.pe.vk diceksin..ikiside layıgını bulmus dıye rezıl et..tmmdır..
zaten insan ıcıne cıkamazlar..10 Yorumla
+1 yılNe dövsen sindirebilirsin ne rezil etsen. İkisinede yol ver senin değerin artsın. Bir şekilde sindirmeye çalış ve hatayı kendinde ara. Başka çaren yok. Hayatta herşeyden ders çıkarmak gerekir. Eminim birdahaki ilişkilerinde aynı vaka başına gelmeyecektir bu olaydan sonra. Boşver geç kim sana senden fazla değer verebilir ki?
10 Yorumla
+1 yılburada soru sorarak bile vakit kaybetmişsin arkadaşım ben olsam ikisinide mahvederim bir daha mutlu olamazlar hele ki benim gibi kıskanç birinin başına gelirse bu durum git ve hesabını sorrrrr
25 Yorumla
Soran+1 yılkaraktersiz şerefsizler yemin ediyorum ya. bir aydır olanını öğrendim daha fazlasından emin değilim hadi bir aydır hangi yüzle gelip yüzüme bakıp muhabbet edip evime gelip bana kardeşim diyor düşünüyorum bunları yine uyku girmedi gözüme düşünemkten kendimi alamıyorum mal mal dolanıyorum ortalıkta.iki gündür okula gelmiyorlar. gelselerde artık ben de yapacağımı yapsam rahatlasam artık çok fena oldum iyice
- +1 yıl
böylelerinde karakter olmadığı için neden yaptı filan diye düşünme.gelemezler tabi ki okula cesaret edemiyorlardır.sen nasıl intikam alcağını düşündün mü.
Soran+1 yılokulun mezuniyet gecesinde eğlence var bende şarkı söyleyeceğim ama imalı bir şarkı arıyorum imalı yerleri vurgulayarak ona bakarak söylerim şarkıyı söyledikten sonra da iki çift laf edip kızı rezil ederim diye düşünüyorum. cocuğun kaçarı yok dayağımı yiyecek her türlü. senin böyle bildiğin şarkı varsa söyleyebilir misin
- +1 yıl
vayyyyyyyyyyy planını çok beğendimmm harika.kız aptalmış cidden senin gibi biri varken o salağa gitmiş:) ben biraz düşüneyim önemli bir konu yazarım tekrardan. helal olsun sana çocuğu birde benim için döv olur mu :)
- +1 yıl
aslı güngör -son öpücük şarkısına ne dersin :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHocam bu durum ikiye ayrılır.
1) Suç erkektedir ! Nedenmiş o? Açıklayayım = Kız erkekten memnun değildir yaptıklarından hareketlerinden vs. ama karşısına daha iyi biri çıkıyor ve ondan daha iyi aradığı gibi biri çıkıyor. Hatta bu durumu yaşadım kibar, açık sözlü ağzıma geleni söylerim yapmacık hareketim olmaz, az da şakacıyımdır. Kız benle özelden konuşuyor arkadaşım ise 8 yıldır beraber olduğum biri. Kıza olmaz filan dedim aramızda kaldı bu olay. Yani kısaca suç sende kızı memnun edememişsindir ve kızların gidişi her zaman sessiz olur kızlar susuyorsa vardır bir şey.
2) Kız düzgün bir insan değildir.
Bu 2 cevabı düşün. İyi düşün sana göre hangisi doğru olaya tamamen tarafsız bak.
Arkadaşının yaptığı şeyde doğru değil ama sonuç böyle. Ben olsam muhabbetimi keserdim. Bu olasılıkları da düşün ayrıca.
Kızı rezil edicem derken ya kendin rezil olursan?
Çocuğu dövücem derken ya sen sopa yersen?00 Yorumla
+1 yılDemekki neymis o senin yakin arkadasin degilmis sana ihanet etmis yerinde olsam ikisiylede gorusmem bundan sonraki hayatimda ama bir kiz icin degil ihanet ettigi icin
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle benim derdim boynuz değil ihanet nasıl güvendiğim kardeşim dediğim yalan söyler bana rahat rahat konusuyodu bir de nasıl bir yüzsüzlük böyle
aslında olan sana olur canım ya aynı sey basıma geldi benmde sende bir erkek olarak arkadasının en değer verdini elinden al kızında aynı sekilde ben öyle yapmadım ama sen yap ein ol daha cok canları yanar en büyük mesajda odurr anlarsalar
12 Yorumla
Soran+1 yılo değil de ben bunun gidip elinden kız arkadaşını alsam o kızı kullanmış olurum. insanın duygularıyla oynamak taraftarı değilim vicdanım kaldırmaz. ben en iyisi döveyim rahatlayayım
+1 yılArkadaş K.bakma Ama Senin Kızda O Arkadaşında Tam Bir Şerefsizmiş Ulan İnsan Yakin Arkadasini Sirtindan Bicaklarmi Be Tek Tabanca Takılsan İyi Olur Alem Şerefsizlerle Dolu Arkadaş Arkadasi Vurmus Bir Serefsiz İcin K.bakma Tek Takil En İyisi
12 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle lan hadi sevdiniz birbirinizi ne diye yalan söyleyip beni kandırmaya çalışıyorsunuz sanki öğrenmeyeceğim ben bunu birgün.ne diye yüzüme bakıp hiçbirşey yokmuş gibi davranıyosunuz. adamı salak yerine koyuyorlar ya en çok da bu zoruma gidiyor anasını satıyım.sırf bu yüzden dövcem zaten cocugu içime dert olur gider yoksa
- +1 yıl
Git Sinirini Çıkar Hırsını Al İkisinide Döv Ama İkisininde Anasını Sİk Bırak Kızıda Döv
+1 yılArkadaşın olan adamın kulagina eğilip kızı gösterip şu gördüğün artık bir et parçası sende sokak köpeği kadar aç ve şerefsizmissin diyip kıza bakarak guzel ve icten bir gülümsemeyle ordan ayrilcaksin. Baktın lavuk ters yapiyor once burnunu kırana kadar baktin sogumadin elini kolunu kirana kadar dov sonra kiza bakarak tekrar icten guzel bir gülümseme ! Hepsi bu
12 Yorumla
Soran+1 yıliki gündür okula gelmiyorlar. bir yanyana görüyüm gidip çok fena yapacağım ikisini de. benim amacım kızın beni terk etmesi değil sevmemiş ki gitti ama yalan söylemeyeceklerdi bana. kardeşim dediğim şerefsiz bari yapmayacaktı hadi bunları yaptı 1 aydır nasıl evime gelip yüzüme bakabiliyor hiçbrşey yokmuş gibi sanki hiç öğrenmeyeceğim gibi
- +1 yıl
Dostum kıza sakin el kaldirma. Sadece icten guzel bir gülümseme! Senin ne kadar delikanlı olduğunu anlasın ! Ama çocuğu öldürene kadar dovebilirsin 😆
Nefret ettiğin, dümanlık duyduğun, sinir olduğun her saniye sadece sana zarar veriyor, ikisini de bırak ve hayata devam... Mutlu olmaya çalış
Gidene kal demem asla!11 Yorumla
Soran+1 yılbenim derdim kızın sevgisi değil zaten. gelse de olmam kendime yakıştırmam. benim derdim arkamdan iş çevrilmesi. yalan söylenmesi. ben bunu kenime yediremem.
+1 yılAllah'ım neler varya..inanamıyorum..boşver seviyelerine inme seviyesizlerin..ikisiylede muhabbeti kes ama ağır birkaç laf et arkadaşına..sonuçta ekmek kardeşi sayılır utansın..
12 Yorumla
Soran+1 yılonu da düşünüyorum ama ben buna laf ettikten sonra hadi bana 'ben onu seviyorum ama seni de kaybetmek istemedim' derse. o zaman laftan çıkar kafa göz Allah ne verdiyse döverim.. utanacak yüzü olsa böyle birşey düşünmezdi. nasıl midedir anlayamıyorum
- +1 yıl
DÖV YA..kendini tuttuğun kabahat...insan arkadşının sevdiğine göz diker mi..olmaz olsun onun gibi şerefsiz..(afedersin)
Böylelerine anlayışlı olunmaz kardeşim.Bu tipler utanmaz sıkılmaz hata yaptığının farkına varmaz.Herifin dişlerini eline ver, ağzını yüzünü kır.İzmirdeysen ulaş bana beraber dalalım hatta. ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle düşünüyorum kardeşim. benim arkamdan iş çevirip böyle yaptılar diyelim bir süre sonra o onun arkadaşına sarkar diğeri başkasıyla aldatır karaktersiz şerefsizler. ben beni salak durumuna düşürdüklerini sandıkları için yapacağım hala yüzüme bakabildikleri için yoksa kızlada o cocukla da bu saatten sonra işim olmaz. eyvallah kardeşim burdurdayım ben zaten cocuğun bana bişey yapabileceğini zannetmiyorum yemez çünkü :)
+1 yıldayak yemeyeceğine güveniyorsan çocuğun ağzını burnunu kır istersen bonus olarak diz kapağından bıçaklayabilirsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılAllahıma şükür güvenim yerimde dayak yemedim bu zamana kadar kafa göz girerim artık. bıçaklamak değil de bir piç bir kahpe için okulumu hayatımı yakmak istemem.
arkadaşına söyle bu durumu en azından başkasından duymasaydım de bir nedenini öğren ne derse desin muhabbetini kes öyle adamdan dost olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılsoracağım ama iki gündür okula da gelmiyor sinirim arttı iyice denk gelemedim bir türlü.böyle karaktersizlik olmaz ya kızın yanına arkadası yollamıstım ona 1 aydır cıktıklarını falan söylemiş. yani eğer 1 aydır çıkıyorlarsa bile en son 1 hafta önce geldi evime bu cocuk nasıl geldi hangi yüzle geldi de konustu benimle aklım almıyo keske önceden bilseydim de eve gelen ayaklarını kırsaydım utanmadan baktığı sıfatını bozsaydım
+1 yılkardeşim şahsen arkadaşının yaptığı tam bir şerefsizlik bence kız seni kendinden uzak tutmaya çalışmışssa demekki daha önce konuşup anlaşmışlar arkadaşınla bana kalırsa bir daha arkadaşınla konuşma kesinlikle ve kesinlikle bugun bunu yapan yarın daha kötüsünü yapar
10 YorumlaKahveden adamları toplayayım mı?
Yakın arkadaşını dövecektin geç kalmışsın
Kıza da 3-5 ağır bişeyler söylesen tadından yenmez11 Yorumla
Soran+1 yılaynen. böyle yapsam daha iyi olur. okula gelmiyorlar 3 gündür gelseler yapacağım. gelmedikçe benim sinirim artıyo bir tane vurcaksam bile direk kafa göz dağıtmaya kadar artıyo tepemin tası. nasıl bir yüzsüzlük karaktersizlik yaptıklarını farkına varacaklar da iş işten geçmiş olacak
+1 yılYa demek ki kızın içinde de bir şeyler varmış uzak durmuş... Bence ikisini de sallama yoluna bak. Eminim seninle ilgilenecek birini bulursan. Haklısın yenilir yutulur cinsten bir şey değil ama ikisi de buymuş.. Bunu öğrenmiş anlamış oldun.. Yoluna bak derim
00 YorumlaGidip dovmekten baska bir caren varmis gibi anket yapiyon bide hee, cek cocugu vur kafayi direk, kizada ' umutsuzluga kapildigin anda kolay gelir sirtini dayadiginin sirtini bicaklamak ' de cek siktiri dahada muhattap olma ikisiylede
11 Yorumla
Soran+1 yılbugün de gelmediler okula karşılamadıkça sinirim kat kat artıyo. bir denk geliyim dağıtcam zaten kafa göz biraz da hırs yapmak için açtım konuyu. böyle tek düşündükçe kafam almıyo farklı veyahut aynı fikirler iyi gelir diye düşündüm. güzel kapakmış bunu derim kardeşim eyvallah.
+1 yılBoynuzlari ars-i alaya ulasan bir ben degilmisim.ki zaten cok da uzanamis.
Once C'yi, sonra B'yi ve en son A'yi yap...
#KSye hashtag gelsin12 Yorumla
Soran+1 yılben böyle karaktersizlere nerden denk geldim nasıl bir şanssızlık ki bunları yaşadım. kızın kasarlıgı ortada zaten de arkadasım dediğim karaktersizin bunu yapması hiç iyi olmadı söylemedi de hiçbirşey aynı rahatlıkla konusuyodu
- +1 yıl
Bazi kisiler inanilmaz karaktersiz olabiliyor. Farkedildigi anda yol vermek en iyisi.
Aşk bu nerde ne zaman olacağını bilemezsin. Her ne kadar yakın arkadaşların olsada onlar başka aileden gelme buna engel olamazsın. Muhabbeti kesersen senin için farklı onun farklı olacaktır, bence değmez hayatına devam et tavsiyem.
10 YorumlaKeske iliskiyi bitirmeseydin sende kizin.en.yakin arkadasiyla ciksaydin ya da okuldan baska biriyle sonra.ufak ufak sen ilgini cekince o erkegede baglanamzdi erkegede konusurdum skıldım bu hatundan yedim yiyecegim.kadar ayrilacagim.derdim :)
10 Yorumla
+1 yılkesinlikle uzak dur ikisinden de muhabbet etme ikisini de sil onlar sana yanlış yapmışsa seni silmişler demek sen de onları sil selam verirlerse slmlarını alırsın allahın slmı vicdanına kalmış ne selam ver ne de slmlarını al bence yine de sana kalmış
10 Yorumla
+1 yılıkısındende uzak senden bısıy yapmanı beklerlerken hıc bır sey yapma ıkısylede asla konuşma boşver dövsen elıne ne geçer kı
11 Yorumla
Soran+1 yılbeni salak yerine koymaları zoruma gidiyor. yoksa çıksınlar hayatımdan artık umurumda değil zaten. bir süre sonra o onun arkadaşıyla aldatır diğeri başkasıyla karakter sıfat yok ki şerefsizlerde.ben bunu kendime yakıştıramıyorum
Ben olsam alirim cocugu karsima insancil konusurum baktim ki insanliktan anlamiyo o zaman isin boyutu degisirdi kiza gelirsek kusura bakma ama tam bir kasar şu an ki sevgilisinin yanindayken git azina ne geliyosa soyle sevgikisi bisi derse o da aradan cikmis olur
02 Yorumla
Soran+1 yılsu an ki sevgilisi arkadasım dediğim cocuk zaten. konusmayı bu sinirle beceremem galiba. mantıklı bir açıklama birşey söyleyebilirse dayaktan kurtulur ama ikisini de sildim artık. gözüm karardı bir kere
Bence burada önemli olan arkadaşın. Kız zaten böyle birşey yaparak değersizliğini ispatlamış. Sen arkadaşınla konuş nasıl böyle birşey yaptın diye sonrada ikisinide takma ilişkini kes.
12 Yorumla
Soran+1 yılyok öyle ya benim yanımda arkadaşıma bakan sevgilinin, sevgilimin yanında arkadaşıma bakan arkadaştan hayır gelmez ikisini de sildim artık. bir damla suya hasret olsalar su yok artık onlara ama yalanları içime dokundu adam gibi gelip söylemek yerine arkamdan i çevirdiler
+1 yılSANA Bİ ŞARKI GÖNDEREYİMM İYİCE SÖZLERİYLE BERABER DİNLE :D tam senlik
13 Yorumla
Soran+1 yılihanetin üstüne ne gitti be...
- +1 yıl
evett
+1 yılkızdan resmen boynuz yemişin hala kızın peşindesin ya ona yanarım arkadaşım
12 Yorumla
Soran+1 yılboynuzla alakası yok benim derdim yediğim yalan. kız sevmemiş demek ki gitmiş onunla aldatmış beni. hadi onu geçtim arkadaşım dediğim şerefsiz nasıl oluyor da bu olayın başladığı zamandan bu yana hala evime gelip yüzüme bakabiliyor.
- +1 yıl
dünyaya hoş geldin işte bu yaşadığın olaya hayat derler
Ben arkadaşınla konuş derim. Çünkü anladığım kadarıyla çok sıkı bir ilişkiniz var. Daha doğrusu vardı. İnsan arkadaşına böyle bir şey kolay kolay yapmaz. Onu affet demiyorum ama ona kırıldığını ve neden böyle bir şeyi sana açık açık söylemediğini sormanda fayda var.
20 Yorumlabir daha sana selam bile vermesine izin verme yakin aarkadas mis insanin arkadasi cok olur hep soylerim ama dostu sadece 1 tane olur :) baktin seninle iletisime geciyor cocuk sende boz kendini benim artigimi mi buldun kendine de otur yerine :D bu yeter onlara
00 Yorumlaikisini de zaten rezil edemezsin. olma ihtimali varsa da onlar utanmaz. sen çocuğa temiz bir dayak at.
12 Yorumla
Soran+1 yıldmi böyle birşey yapacak kadar yüzsüz olmuşlarsa zaten söyleeyeceğim laflardan sonra da bişey değişmez dövmek var aklımda sağlam çakıcam iki tane ama okula gelmiyorlar 3 gün oldu. elbet gelecekler ama bende rahatlayacam en sonunda
+1 yılhep delikanlı adamlara yapıyorlar böyle hareketleri
o kadar karaktersiz insan varken gelip sizi buluyor zor bir durum knk11 Yorumla
Soran+1 yılbir de hala konusmaya çalışıyorlar ya o fena ulan madem yaptın böyle birşey nasıl hiçbirşey yokmuş gibi davranıp hala yüzüme bakabiliyorlar. yalan makinesi olmuşlar ya.ben başka bir kızı böyle sevdiğimi bilmem inan ki. ama yaptıkları harbiden karaktersizlik.
+1 yılşeytan diyoki git ikisininde ağzını burnunu kır ama şeytan diyo o yüzden mantıklı düşünüp öyle iki pislikten kurtulduğun için dua et görmemezlikten gel, muhabbeti kes
10 Yorumla
+1 yılarkadaş dediklerin düşman çıkabiliyor bazen herkese güvenmemek lazım ama bişi diyim mi takma boşver yaptıklarıyla kalsınlar kız veya arkadaşın dediğin kişi mutlaka pişman olucak.
10 Yorumla
+1 yılIkisinide hayatindan cikar ama baska tepki verme tek bir kelime dahi etme. Duygularini sakla derim en cok bu aci verir onlara cünkü senin bagirip cagirmani bekliyorlar ikiside.
10 Yorumlakızı kandırıldığı için ya da arkadaşına duygu besleyebildiği için salla daha muhattab olma, o dingil arkadaşınıda alla a havale et başını belaya sokma
10 YorumlaKizi salla ama ama arkadas onemli yani. Bence tavrini koy ortaya ama arkadasini cope atma. Gonul bu kime konacagi belli mi olur. Belki onun elinde olmadigi icin sana soylemeye de çekinmistir. Ama kizin yuzune tukur bence...
02 Yorumla
Soran+1 yılyanımda ki arkadaşıma asılcak sevgilinin de, arkadaşının kız arkadaşına yazan dostun da gelmişini geçmişini.. sildim ikisini de ben zaten. beni salak yerine koyup arkamdan böyle bir oyun oynamaları zoruma gidiyor. döveceğim dövemiyorum okula gelmiyorlar iki gündür
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiye bu düşüncedesin anlamıyorum ki arkadaş yakın arkadaşının midesi kaldırıyorsa bırak devam etsinler kendi kendini yesin ikisi de tapusu sana ait değil ya
11 Yorumla
Soran+1 yılyalana gelemiyorum arkamdan iş çevrilmesinden nefret ederim. gelip adam gibi söyleselerdi ikisini de tek seferde silseydim yüzlerine bakmasaydım ama ben onlardan değil de başkalarından duydum. bu kolay bişey mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılçocuğu mutlaka döv ama feleğini şaşırtacak kadar döv öyle iki yumruk atıp bırakma. ömrü boyunca yaşasın yaptığının pişmanlığını. kıza el kalkmaz yani iki çift laf edip yüzüne tükürsek kafi. bunları yaptıktan sonra da tamamen rahatlamış bir şekilde önüne bak. ikisiyle de bir daha hiçbir işin olmasın.
00 YorumlaİŞ KIZDA BİTİYOR..!
KIZI REZİL EDİP O YAKIN SANDIĞIN ARKADAŞINA İKİ SÖZ SÖYLEYİP HAYATINDAN İKİSİNİ DE ÇIKAR. OLAY BU KADAR BASİT.10 Yorumla- Devamını Gör (146)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar