Kız arkadaşım yakın arkadaşımla çıkıyor. Ne yapmalıyım?

Kasımın başından beri çıktığım kız arkadaşımla aram geçen ay bozuldu. Hep bir bahanelerle uzak tutmaya çalıştı kendinden.
Ben de ayrıldım.

Dün öğrendiğime göre yakın arkadaşımla 1 aydır, belki 2 aydır çıkıyorlarmış. Yakın arkadaşım dediğim de aynı ekmeği paylaştığım, beraber oturup güldüğüm kişi; hatta ara sıra bizde kalır aynı odayı paylaştık. Dikkat etmiştim ben de aslında konusmalarına, davranışlarına bakarak ama arkadaşım yani diyerek böyle bir şey düşünmemiştim. Ama öğrendiğimde bir garip hissettim.

Belki bizim durumumuzu arkadaşım bozmuş olabilir diye düşünüyorum. Gece boyunca da uyuyamadım düşünmekten ne yapacağımı bilemiyorum. Binbir türlü senaryolar geçiyor aklımdan. Siz olsanız ne yapardınız ve lütfen anketi de doldurursanız sevinirim. Gidip ikisini de okulun bahçesinde ibret-i alem için dövüp karaktersizliklerini tebrik etmek istiyorum. Nasıl kontrol edeceğim kendimi onu da bilmiyorum.
İkisiyle de muhabbeti kes.
Kızı rezil et.
Yakın arkadaşını döv.
Anlayışlı Ol. Uzak dur.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
teşekkürler cevap için arkadaşlar benim niyetim zaten dövmekti ama yine de sorayım demiştim.dün geldiler okula sonunda.tüm sinirimi attım çocuğa burnuna sert vurdum galiba kendinden geçti hemen. kıza bir şey yapmadım ama mezuniyet günü gelsin herkesin önünde rezil etmeyi düşünüyorum. kızı dövsem ne olursa olsun suçlu ben olurum rezil edersem insan içine çıkabileceğini sanmıyorum bir daha.
Kız arkadaşım yakın arkadaşımla çıkıyor. Ne yapmalıyım?