Hoşlandığım kız bana dostum diyor. Aynı zamanda da bir erkek arkadaşı var ama yemeğe gidelim diyor.
Bana dostum diyor, ne yapmalıyım?
Bana dostum diyor, ne yapmalıyım?
bence sana açılamadığı için öyle diyor.çünkü ben de hoşlandğım erkeğe açılamamıştım ona yakın olmak ve onu daha iyi tanımak için kanka muhabbetine girmiştim işe yarıyor yani yakınlaşmştık sonra sevgili olduk .
Ee nolcka böyle sen ayrılmasını bekleyıp bekleyıp durcan mı :S
dostunsa yemege gıt yok çok etkılenıyorsan mutsuzsan ıletışımını kes unutmaya çalış.
Yada söyle ona kendı karar versın.
Üstad, böyle şeyler hiç belli olmaz. Sen yine de niyetini belli tut; zaman gelir, devran döner.
Av için doğru zamanı beklemek lazım. Ama avı da çaktırmadan takip etmek lazım.
Cevap
1Cevap
sende arkadaş olarak görmeye çalış hele ki erkek arkadaşı varsa. hem insanın arkadaşıyla yemeğe çıkması normal boş hayallere kapılıp sonradan üzülme :S
Seni ne güzel arkadas olarak görüyor kız senin içinde başka şeyler olabilir ama ona saygısızlık yapmaman gerek ya kompile cıkar hayatından yada kalbine göm aşkını sadece arkadas olarak devam et.
Ee yok artık, hem de sevgilisi varmış.
Sen ufak ufak kop o kızdan
Bana kalırsa seni yedekte tutmak istiyor.Kendini kullandırtma ve biraz mesafeli davran.
bence seni gerçekten dostu olarak görüyor.. bir kız öyle elinde tutmak istediği insana dostum demez..
dostca takılmak ıstıyordur ,hemde sevgılısı varmıs ne olabılır
henüz hoşlanıyosun sevmeye başlamadan vazgeç bence
Aşkının peşini bırakma elbet bir gün farkedecek seni :)
sevdiğim kız bana abii deyince
Ondan hoslandigini belli etmeyi dene
o kızdan hayır gelmez.
sende ona de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar