Kocamdan dayak yiyorum?

esim 37 yasında ben 24. 1.5 aydır evliyiz. Bu esimin ikinci evliliği ve ilk evliliğinin siddet yüzünden bittiğini söylemisti ama ben cok aldırmamıstım bu duruma. Evliliğimizin ilk gecesi saçımdan çekip yanagıma 2 tane tokat attı art arda. Bu güzel vücudunda hep iz bırakıcam ve ne kadar dayak yersen ye yine gelip bana sığınacaksın dedi. Yanagımı oksayıp pis pis sırıttı yüzüme sonra yine tokat attı. Tanıyamadım o gün onu, evden gitsem beni öldürebilecek psikopatlığı gördüm onun gözünde. Ve dün beni kemerle dövdü asırı canım acıdı ağladım ama durmadı. Ayaklarıma kapanıp özür diliceksin daha çok dövmemi isteyeceksin akıllanman için dedi. O ağrıyla daha çok dövsün diye yalvardım resmen. Sonra durdu çenemden tutup akıllandı mı benim küçük kızım bir daha yapacak mısın dedi. Yapmıcam akıllandım diyebildim sadece. Berbat hissediyorum kendimi napıcam bilmiyorum bu hasta adamla. Çok pişmanım evlendiğime. Evime de geri dönemem babam kabul etmez. Naparsam kocamın psikolojşk destek almasını sağlayabilirim? Nasıl ikna ederim destek alması için?
Kocamdan dayak yiyorum?