Kocamdan dayak yedim?

Ben 25 esim 28 yasında. 6 senedir beraberiz 3,5 aydır da evliyiz. Eşimin 2 ay once babası kalp krizinden vefat etti. Kayınvalidem bize taşındı, yeni evli olmamıza rağmen hiçbir sey demedim hep kendi annem gibi davranmaya calıstım ama mutlu edemedim bir türlü. Bu sırada eşim alkole başladı. Kayınvalidem sürekli eşimi doldurup üstüme saldı. Gercekten bu sürede o kadar kırıldım ki anlatamam. 2 hafta once tartışırken tokat attı kocam. Şoka girdim o an ondan beklemiyordum böyle bir sey. Gözlerim doldu evden cıktım gittim. Peşimden geldi sarıldı özürler diledi bir daha içmeyeceğine söz verdi geri dondum. Dün doğum günüydü eşimin bende pasta yaptim uğraştım baya. Yemek falan yedik sofrayı topladım, pastayı getirmeye gittim. Sonra iyi ki doğdun diyerek salona girdim pastayla. Annesi de eşim de bana baktılar dik dik. Eşim elimdeki pastayı yere fırlattı. Elim kesildi, her yer de cam kırığıyla, pasta oldu. Benim babam daha yeni ölmüş sen parti derdindesin or…p dedi. Bende ona tokat attım bana bu kelimeyi nasıl yakıştırırsın dedim. Saçımdan cekip odaya götürdü ben kurtulmaya çalıştıkça daha cok cekti. Tokat attı defalarca. Karnımı tekmeledi durmadan…Vurma nolur diye yalvardım ama durmadı. Daha cok vurdu. Bayılacak duruma gelince beni yerde öylece bırakıp çıktı odadan. Ayağa kalkıcak gücüm bile yoktu sadece ağladım. Kötü bir niyetim yoktu yemin ederim, böyle tepki göreceğimi bilmiyordum. Pasta yemekten ne zarar gelir ki diye düşündüm. Canım çok fazla acıdı gerçekten. 6 senemi geçirdiğim, her anında yanında oldugum, istese canımı bile verebileceğim adamın bunları yapması çok canımı yakıyor, ağrıma gidiyor. Dünden beri fotoğraflarımıza bakıyorum çok kötü hissediyorum kendimi. Dünden beri odamdan hiç çıkmadım yemekte yemedim. O da işe gitmedi benimle konuşmaya çalıştı hep tepki vermedim. Yüzüğümü çıkardım ilk kez oysa teklif aldıgım gün hayatımın en güzel anıydı : ) Az önce yalvarırım konuş bir şey söyle dedi. Babamdan hiçbir farkın yok dedim sadece. Gözleri doldu bir şey diyemedi. Ben napacagımı nasıl davranacağımı bilmiyorum. Eğer beni sevseydi bunu yapmazdı kıyamazdı diye düşünüyorum ama bir anda silip atamıyorum. Allah kahretsin ki içimde hala bir yerlerde ona karsı sevgim var. Napmalıyım?
Kocamdan dayak yedim?