Kocamdan dayak yedinm?

Biz 3 yıldır beraber 4 aydır da evliyiz. Severek evlendik yani en azından ben çok seviyordum. Ama evlendiğimizden bu yana kayınvalidemle ciddi sıkıntılarım var. Tabiki yine de saygımı korumaya calısıyorum ama bazen benimde sabrım tükeniyor ve tartışmaya giriyoruz. Ben genelde kocamın ailesinden birisiyle tartışırsam eşim çok üzülür düşüncesinde oldugum için çok fazla tahammül gösteriyorum, çok alttan alıyorum. Dün kayınvalidem bize geldi. Ben de duştaydım kapıyı açmam biraz uzun sürdü. İçeri girince bi kapıyı bile açamıyorsun dedi. Bende aldırış etmeden hoş geldin anne dedim. Sonra ben kahve yapmaya gittim hep bir kulp bulup 8 kere kahveyi baştan yaptırdı bana örneğin şekerli istediği kahveyi bu şekerli ben senden orta istedim diye içmedi en son ben kahve istemiyorum çay yap dedi yaptım. İçerken kötü kötü bakmaya başladı bana oğlum artık sende ne bulduysa, bi kapıyı açamıyorsun, kahve yapamıyorsun, yemeklerin desen rezalet dedi. Üzüldüm ama belli etmedim ortamı yumuşatmak için e sen öğretirsin bana da annecim dedim. Bağırmaya başladı bana bir anda “anan öğretememiş ben mi öğreticem sana gerçi senin annen bile sana tahammül edemeyip bırakıp gitmişti dimi” dedi. En hassas noktam annemdir ve o anda yapmamam gereken bir şeyi yapıp ağlamaya başladım birden. Daha da üstüme geldi durmadan aşağıladı. Bende bir anlık sinirle kalkıp evden kovdum. Burası benim oğlumun evi gidecek olan sensin dedi. Dayanamayıp ben çıktım evden. Eve geldiğimde eşim evdeydi. Ona sarılmaya ihtiyacım olduğu için sarılmaya çalıştım ama bir anda kolumu sert bir şekilde sıktı. Annemi bugün evden mi kovdun sen dedi. Hayatım bir dinle nolur sandığın gibi değil dedim. Kovdun mu kovmadın mı diye bağırdı. Kovdum dedim. Der demez tokat attı. Napıyosun dedim gitmeye çalıştım ama kolumu o kadar sert sıkıyordu ki gidemedim. Bir tokat daha attı sonra. Peki anneme beni beğenmiyorsan gel oğlunla sen yat dedin mi diye bağırdı yine. Şoka uğradım o an resmen. Hayır dedim. Kaç yaşında kadın yalan mı söylüyor doğruyu söyle bana diyip 1 tokat daha attı. Demedim gerçekten demedim dedim. Kolum çok acıyor nolur bırak dediğimde kolumu bırakıp saçlarımı çekti dakikalarca. Karnımı tekmeledi. Bir yerden sonra dayanacak gücüm kalmadı “ yeter nolur yeter vurma diye yalvarınca”durdu. Sımsıkı sarıldı bana ama o an sarılma için çok gecti. Evden gitmek istedim ama gidecek hiçbir yerim yoktu. O çıktı evden gece yarısı içkili geldi. Özür dilerim seni çok seviyorum diye diye sızdı. Sabah ben eski fotoğraflarımıza bakıp canım gibi ağlıyordum. O an arkamdan gelip sarıldı öptü hiçbir şey olmamış gibi. Korkudan titriyordum ve bunu farkedince geri çekildi. Yanıma oturdu sonra. Canını yakmak istememiştim öfkeme yenik düştüm dedi. Koluma dokundu çok acıyor mu dedi. Dokunduğunda bile o kadar sızladı ki geri çektim kolumu. Dalgamı geçiyorsun dedim. Durmadan özur diledi. Ben napacagımı nasıl davranacağımı bilmiyorum. Napmalıyım?
Kocamdan dayak yedinm?