Biz 3 yıldır beraber 4 aydır da evliyiz. Severek evlendik yani en azından ben çok seviyordum. Ama evlendiğimizden bu yana kayınvalidemle ciddi sıkıntılarım var. Tabiki yine de saygımı korumaya calısıyorum ama bazen benimde sabrım tükeniyor ve tartışmaya giriyoruz. Ben genelde kocamın ailesinden birisiyle tartışırsam eşim çok üzülür düşüncesinde oldugum için çok fazla tahammül gösteriyorum, çok alttan alıyorum. Dün kayınvalidem bize geldi. Ben de duştaydım kapıyı açmam biraz uzun sürdü. İçeri girince bi kapıyı bile açamıyorsun dedi. Bende aldırış etmeden hoş geldin anne dedim. Sonra ben kahve yapmaya gittim hep bir kulp bulup 8 kere kahveyi baştan yaptırdı bana örneğin şekerli istediği kahveyi bu şekerli ben senden orta istedim diye içmedi en son ben kahve istemiyorum çay yap dedi yaptım. İçerken kötü kötü bakmaya başladı bana oğlum artık sende ne bulduysa, bi kapıyı açamıyorsun, kahve yapamıyorsun, yemeklerin desen rezalet dedi. Üzüldüm ama belli etmedim ortamı yumuşatmak için e sen öğretirsin bana da annecim dedim. Bağırmaya başladı bana bir anda “anan öğretememiş ben mi öğreticem sana gerçi senin annen bile sana tahammül edemeyip bırakıp gitmişti dimi” dedi. En hassas noktam annemdir ve o anda yapmamam gereken bir şeyi yapıp ağlamaya başladım birden. Daha da üstüme geldi durmadan aşağıladı. Bende bir anlık sinirle kalkıp evden kovdum. Burası benim oğlumun evi gidecek olan sensin dedi. Dayanamayıp ben çıktım evden. Eve geldiğimde eşim evdeydi. Ona sarılmaya ihtiyacım olduğu için sarılmaya çalıştım ama bir anda kolumu sert bir şekilde sıktı. Annemi bugün evden mi kovdun sen dedi. Hayatım bir dinle nolur sandığın gibi değil dedim. Kovdun mu kovmadın mı diye bağırdı. Kovdum dedim. Der demez tokat attı. Napıyosun dedim gitmeye çalıştım ama kolumu o kadar sert sıkıyordu ki gidemedim. Bir tokat daha attı sonra. Peki anneme beni beğenmiyorsan gel oğlunla sen yat dedin mi diye bağırdı yine. Şoka uğradım o an resmen. Hayır dedim. Kaç yaşında kadın yalan mı söylüyor doğruyu söyle bana diyip 1 tokat daha attı. Demedim gerçekten demedim dedim. Kolum çok acıyor nolur bırak dediğimde kolumu bırakıp saçlarımı çekti dakikalarca. Karnımı tekmeledi. Bir yerden sonra dayanacak gücüm kalmadı “ yeter nolur yeter vurma diye yalvarınca”durdu. Sımsıkı sarıldı bana ama o an sarılma için çok gecti. Evden gitmek istedim ama gidecek hiçbir yerim yoktu. O çıktı evden gece yarısı içkili geldi. Özür dilerim seni çok seviyorum diye diye sızdı. Sabah ben eski fotoğraflarımıza bakıp canım gibi ağlıyordum. O an arkamdan gelip sarıldı öptü hiçbir şey olmamış gibi. Korkudan titriyordum ve bunu farkedince geri çekildi. Yanıma oturdu sonra. Canını yakmak istememiştim öfkeme yenik düştüm dedi. Koluma dokundu çok acıyor mu dedi. Dokunduğunda bile o kadar sızladı ki geri çektim kolumu. Dalgamı geçiyorsun dedim. Durmadan özur diledi. Ben napacagımı nasıl davranacağımı bilmiyorum. Napmalıyım?
Çok Süper Cevap
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026