Kocamdan dayak yedim?

Ben 25 yasındayım esim 28. 7 aydır evliyiz ve 6 senedir birlikteyiz. Eşim her zaman ailesine çok fazla düşkündü özellikle babasına. 2 ay önce babasını kalp krizinden kaybettik. Kocam toplanamadı sürekli içip içip eve gelmeye başladı, bana sürekli bağırıp azarlamaya başladı. Bunların yanı sıra ben onunla sürekli konuşup anlamaya çalıştım içicekse yeri geldi beraber ictik, yeri geldi ağladık her şeyine ortak olmaya çalıştım. Sonrasında kayınvalidem bize geldi ve 2 haftadır bizimle kalıyor. Eşimi sürekli bana karşı doldurup üstüme salmaya başladı kayınvalidem. Son 1 haftadır o kadar fazla kırıldım ki, sanki kalbim paramparça. Bugün tatil günümüzdü biraz esimle başbaşa kalmak ya da ne bileyim sadece küçük bi yürüyüş yapmak istedim hazırlanıp esime de söyledim hadi biraz dışarı çıkalım yürür belki bi seyler yer döneriz dedim. Bi anda bana çok fazla tepki verdi, anneside arkadan onu gazladı. “Benim babam yeni ölmüş sen gezme dersindesin ayrıca kılık kıyafet ne kuzum mu olucaksın basıma” dedi. Gözlerim doldu duydugumda bi tokat attım bana nasıl böyle bi cümle kurarsın dedim. O da bi an afallayip dönüp bana vurdu. Sonra saçımdan ceke ceke odaya götürüp art arda tokat attı, bogazımı sıktı, karnımı tekmeledi. Yazarken bile bogazım düğümleniyor. Bunları hakedicek bir sey yapmadiğimi düsünüyorum. Canım fazlasıyla acıyor. Sabah ise gidicem aam hala uyuyamadim gozumu kapattigim anda vurma diye yalvarmam gözüme geliyor. Çok kötüyüm, nasıl davranmaliyim
Kocamdan dayak yedim?