Kocamdan dayak yiyorum?

Eşimle 5 yıllık beraberliğimizin ardından 4 ay önce evlendik.. kayınvalidemlerin evi müteahite verilince bize taşındılar kocam ailesi bize taşındıktan sonra çok değişti hep annesi ve babası onu dolduruyor ve o da gelip beni dövüyor. her gün bu dayak iyice artmaya başladı kocam da döverken sakın sesini çıkarma yoksa seni gebertirim diyor ve bu yüzden sesimi çıkaramıyorum ben onu çok sevmeme rağmen o beni her gün dövüyor bu sabah uyumuşum annesi bu ne biçim gelin saat kaç olmuş kahvaltı yok falan demiş eşim de ben uyanınca yine dövdü 2 saat önce falan annesine vurdum bende sabrım kalmadı artık eşim odaya git beni bekle dedi geldi yine dövdü çok yoruldum artık ondan nefret etmeye başladım canım gerçekten çok yanıyor her şeye rağmen ben onun yanında durup destek olmaya çalışıyorum ama o beni dövüyor.. Anneme anlattım Annem beni ezelden beri sevmez ve tepkisi aynı şöyle oldu ;kocandır döver de sever de biz az mı dayak yedik katlanıcaksın dedi bana hiç bişey yapamıyorum ona karşılık verince beni daha çok dövüyor yaşadığım her gün sanki işkence ölmek istiyorum bazen bu hayattan kurtulmak istiyorum ama yapamıyorum psikolojim çok bozuk birileriyle konuşmaya ihtiyacım var 😔
Kocamdan dayak yiyorum?