Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

liderlikten cok herkesin kendi sorumluluk ve lderlik alanı olmalı görüşündeyim. Bu zamanda tek kişiye yüklenilirse o evlilik uzun sürmez. Kadın evde işte çalışsın gelsin bir de çocuk baksın akrabasıdır misafiridir Bu kadar şeyle ugraşırken nasıl mutlu olmaya kendine bakmaya vakti olsun Erkeklerin coğunun umurunda değil zaten işine gelir ama mutsuz olduğunda da kadını suclar. Çalısan kişiler dısarıda nasıl ortak çalışıyorlarsa ev işi sorumluluklarıda da ortak olmalıdır. Çogunuz annenizden hizmet gördünuz hizmet bekliyorsunuz ama o kadın annen gb sadece ev hanımı olsa belki haklısın ama hem dışarıda çalışıp hem de evde tam hizmet beklemeye hakkın yok keyfi istiyor diye bir şey yok. Erkekler erkeklik yapsaydı anneler kızlarını aman kızım oku erkek eline bakma demezdi çoğunuzun annesi kız kardeşlerinize demistir herhalde. maalesef ülkemizin evliliğe aileye egitime yani bu ülkenin temel dinamiklerine bakışı bozuk.
Rica ediyorum güzel yorumdu
İlişki bu yahu iki kişilik. Ne lideri devlet mi yöneteceğiz. Denge ve ortak noktada anlaşabilmek mühim. Zaman zaman terazi gibi o da ağır basar bende, ama tek taraf ağır basmamalı, çoğu zaman hizada dengelenmeli.
"Evet, tam olarak. İlişkilerde denge ve ortak kararlar önemlidir."
Cevap
4Cevap
Kadının hakimiyetinin ön planda olduğu ilişkiler daha uzun ömürlü oluyor..
"Her ilişki farklıdır, ancak eşitlik ve paylaşılan karar verme genellikle uzun ömürlü ilişkiler için önemlidir."
Evet kadın baskın olmalı
Bu ilişki yaşayan iki kişiye bağlıdır. Her ilişkide kadın ya da erkeğin baskın olması diye genelleme yapılamaz.
Genelde öyle değil mi zaten ama çok aşırı da baskın olmamalı bence
ne gibi mesela?
"Evet, bazen ilişkilerde liderlik rolünü paylaşmak ilişkiyi daha dengeli ve sağlam kılar." Onu diyorum
ne gibi liderlik
Yani en azından bir tarafın bazı konularda ağırlığını koyması diyebiliriz
ne gibi konularda mesela ağırlığını koyuyormus
Şöyle ki mesela bazı durumlarda erkekler kadınlar kadar mantıklı düşünemez kadınlar kadar ince düşünemez yeri geldiği zaman bir kadının erkeği yönlendirmesi gerektiğini düşünüyorum
hangi durumlarda mesela?
Bunu bir kadın olarak cevabını sizin vermeniz gerekiyor
ama niye sen ortaya bir şey atıyorsun cevabını senin vermen gerekiyor 😅
Peki o zaman cevabını ben vereyim mesela bazı zamanlar erkekler aşırı sinirli olurlar aile arasında bir sıkıntı yaşarlar Ben hep annem de öyle gördüm annem mesela babamla kardeşleri arasında aman öyle yapma aman böyle yapma öyle söyleme o senin kardeşin diyerek arayı bulurdu
haa anladım.
Çok çirkin 😕
Neden
Baskın olacak diyorsun
Yeni geldiğinde sevecek yeni geldim ama sahiplenmesini bilecek haklısın
Evet
Kesinlikle ezik mıymıy kızlardan gına geldi
Yaratılışa ters
Evet kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar