ya da flörtünüz.. hergün günaydın mesajı atmak zorunda mı? neden atmadın önce sen at muhabbetti olur mu? alarm kur sabah kalk günaydın yaz yine uyu falan...😂😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
ya da flörtünüz.. hergün günaydın mesajı atmak zorunda mı? neden atmadın önce sen at muhabbetti olur mu? alarm kur sabah kalk günaydın yaz yine uyu falan...😂😂
İlişkilerde iletişim tarzları farklı olabilir ve herkesin günlük rutinleri ve tercihleri farklıdır. Bazı insanlar sabahları mesajlaşmayı severken, bazıları daha sonra günaydın demeyi tercih edebilir. Önemli olan, her iki tarafın da iletişim beklentilerini ve ihtiyaçlarını açıkça konuşması ve karşılıklı olarak anlaşmasıdır. 🌞💑
Bana kalırsa kimsenin böyle bir zorunluluğu yok hatta sürekli birine günaydın mesajı atmak da bir yerden sonra kötü bir alışkanlık gibi bence çünkü ilişkiyi rutine bindirmeye başlamış oluyorsunuz. Her sabah günaydın mesajı atmak yerine bazen günaydın, bazen günaydın mesajından daha ilgi çekici anlatmak istediğin bir şey (gördüğün bir rüya veya benzeri durumlar) ile güne başlamak, güne fark katmak daha keyifli olacaktır diye düşünüyorum.
Günüm onunla aydınlanıyor ise bir zahmet atsın..
O zaman neden günaydın yazmıyorsun diyen insanlar haklıdır 😂..
Günümü aydınlatmayan insanlara günaydın yazmıyorum, prensip meselesi.. 😅
😂😂😂👍
Mersi..
🦋🙃rica ederim..
Sabah uyanır uyanmaz sen geldin aklıma demektir o günaydın mesajı. Hafiften hal hatır sorarsın , gün içinde neler yapacağını sorarsın. Ufak bi iltifat edersin. İki taraf da pamuk gibi olmuş bir şekilde gününe başlar.
Tüm bunları yapamayacaksak , sevgilim benim kalbimi pır pır ettiremeyecekse biz neden sevgiliyiz dimii
O yüzden kesinlikle ama kesinlikle o mesaj atılmalı.
Eic için teşekkür ederim^^
Güzel bir yorumdu ben teşekkür ederim 🦋
Hayatın dağınıklığı içinde sabahları unutkan olmak gayet normal. Eğer sevgilin her sabah sana "Günaydın" mesajı atmazsa hemen endişelenme! Kimi zaman unutmak, meşgul olmak ya da sadece geç kalkmak olabilir. Belki sen ilk adımı atarak ona bir günaydın mesajı atabilirsin. Bu, ilişkinizi daha eğlenceli hale getirebilir ve sevgilini de güldürebilir. İletişimde karşılıklı anlayış ve çaba önemlidir, bu yüzden rahat ol ve arada sırada sen de o ilk adımı atarak günaydın mesajı gönder. Kim bilir, belki güne daha enerjik ve pozitif başlamalarına yardımcı olabilirsin! 😉🌞
Bazen senin bot olduğunu düşünüyorum hep karşıma çıkıyorsun 😅
@DaİsY959695 bot zaten
Evet belki de bir sorun vardır o yüzden yaşamamıştır ama en erken o kalktığı için genelde o yazardı ben de erken kalkarsam ben de yazardım tabiki ilişkide ego olmaz
Cevap
33Cevap
Zorunluluk olduğu için atıyosa atmasın daha iyi, içinden gelerek demedikten sonra bir önemi yok...
Sevgilim olsa her sabah mesaj atmasını beklemem. onun varlığı yeterdi benim için. ama bazıları var neden Günaydını tek n ile yazdın uzatmadın diye sevgilisi ile tartışıyor. :D şükretmeyi bilmiyorlar
Sevgilim oldu diyelim günaydın mesajı atmıyor o zaman neden sevgilim? atacak tabi
😂😂👍
Muhabbeti olmaz. Flörte karşıyım ama sevgili varsa günaydın mesajı atılır.
Bunu zorundalik görmez ki insan. Görüyorsa yapılmaması iyidir. Ancak insan gözünü açar açmaz ilk aklına sevdiği gelir ki bundan dolayı da bir günaydın mesajı atar. Ferhat olup dağ delmiyor kimse bir mesajla.
Elbette bir sevgilim olsa, tabiki günaydın mesajı beklerim ondan. Her sabah kalktığında hal hatır sormayıp, günaydın mesajı da atmıyorsa kendimi ilgisiz ve değersiz hissederim. Çünkü ben bütün ilgimi ve sevgimi ona sunarım..
İlişkim yok. 7/24 vazife gibi , robot gibi bir ilgi samimi değil. İçinden geldiği gibi hareket etmeli.
Samimi olan, ciddî olan insan sevdiğinde dinlenir. Bunu da es geçemeyiz.
Mesele günaydın mesajı değil neyin içinden nasıl geldiği
Yani öyle bir atma zorunluluğu diye bir şey yok İçinden geldiği gibi bir insan zaten davranmalıdır her zaman için Eğer içinden geldiği gibi davranmıyorsa orada zorlama vardır zorlama olan yerde de sevgi olmaz zaten
Sevgilim yok ama her sabah da günaydın mesajı atmak zorunda değil tabii ki o anda başka bir şeyle müsait olmayabilir ya da herhangi bir derdi olabilir yani bunları sorun etmek olgun insana yakışmaz.
Müsait olduğu ve yazmak istediği anda, içinden geldiği zaman diliminde yazması daha samimi ve duygulu olur, benimde istediğim budur.
Evet çünkü herkes sevdiği kişiyi merak eder. Uyuduğu uyandığı saati bilmek onu huzurlandırır. Elbette her gün atamayabilir bazen çok acil bir iş ile uyanmıştır ya da bir yere gecikmiştir ondan atamamıştır ama bu olayların bir boşluğunda seven kişi bir fırsatını bulup çok değil günaydın yazmasını bilir.
Biraz alışkanlık hali seklinde ilerliyorum bir zamanlar bir ilişkimde o çalışırdı sabah erken uyandığı için ilk mesaj ondan gelirdi şu an sevgilimden önce ben uyanıp işe gidiyorum ben arıyorum eğer atmasam bir sorun olduğunu anlayıp direk araniyorum
Bu bence biraz ilişkide benim dediğim olacak kafası durumları sorunsalı..
Bir süre sonra zaten ister istemez sıkılacaksın. Zorunluluk değil ama ne yaptığını bilmek zorunda.
Alarm kurmada abartı olur😅ilk uyanan atar ama sevgilim flörtüm kişisi tabiki atmak zorunda ve gün içinde mutlaka aramalı da aramayan erkek zaten olmaz bende😁
Saçma geliyor bana.
İçinde çok muhabbet besliyorsa bunu keyifle yapabilir lakin bu pek olası değil.
Ben sadece gün içerisinde bir kez bile olsa iletişime geçmek isterim, özlediğimden. Yoksa kalk asker yat asker hiç benlik değil bunlar 😂
Bence zorunda değil bazen bir şeyleri sık tekrarlamak da sıkar insanı ancak farklı şeyler söyleyebilirsin tek düze olmasın diye
Hem zorunda hem değil çünkü mecburi görev değil ama içinden gelerek, sevgisi taşarak mesaj göndermesi çok iyi olur. Kim önce yazmak isterse o yazsın.
yaw sacma simdi kimse atmak zorunda degil tabi bu bir umursama meselesi ama ben kalınca kalk lan günün doğdu diye mesaj atarım gerisi ona kalmış😁
Bu bir zorunluluk olmamalı içinden geldiği an yazmalı 😌
Yok ya birde cevap yazma yükümlülüğü doğmasın bana 😂
Hayır ama zorunda mıyım şarkısını söylemek zorundadır.
Zorunluluk değil ki uyanınca aklına ilk o gelir ve yazarsın, gelmiyorsa sıkıntı
Zorunlu hissettiği için atmasın içinden geldiği için atsın
Zorunda değil ama benim sevgilim her sabah atıyor.
Atsın nolmuş ki nasıl başlicaz güne o yazmazsa ben yazarım
Günaydın olmak zorunda değil fakat İletişimde kalmaliyiz
Gerek yok ben günün aydın olduğunu gözlerimle de görebiliyorum 😃
Fazla sululugu sevmem seni düşünüyorum ayaklarnıda gerek yok
Hayır ama insan bi günaydın beklemiyor da değil hani sürekli mesaj atıp ilgiden sıkıp ertesi gün tek bir mesaj bile yazmaması zoruma gidiyor erkekleri anlamak güç ama onlarsız da olmuyor lanet olsun.
Atmak güzel olur ama kimin attığının önemi yok illa karşıdan beklenmemeli
Ya burada amaç günaydın meselesi değil. Umursayıp, umursamama meselesi. Nasılsın, yeni uyandım gibi mesajlarda olabilir, 2 dk lık bir arama da olabilir.
Hayır değil, benim ve sevgilimin kurduğu ilişkide "zorunluluk"diye bir şey yok. İçten gelir her şey.
böyle bir saçmalık olamaz bence. içinden gelen atar. alarm kurup uyanıp günaydın yazıp geri uyuyacak kadar niye rahatsız olalım. İlişki mutlu olmak için yaşanır, böyle şeyler için değil..
Hayır tabiki ve bana samimiyetsiz geliyor çünkü zaten bence karşı taraf atsa bile isteksiz ve zorunluluktan aticak Bi sure sonra bence insanı sıkar ve bu ilişkiye yansiyabilir
Hayır değil. Bir günaydın mesajı atmadığı için bunu sorun ediyorsan aranızdaki ilişki zayıf ya da sevgisinden emin değilsin demektir. Günümüzde ki ilişkilerin en büyük sorunlarından biri de bu zaten.
Hayır her sabah atmak zorunda değil ama her sabah günaydın mesajı atıyorsa kesin âşık.
Atacak bir sevgilim yok. Ama umrumda da değil sağlık benim için daha önemli
Birinin her sabah uyandığında ilk aklına gelen şey olmak çok güzel.
Tabi ki yazmak sorunda
Bence daha doğrusu hergün seni seviyorum bile yanlış her gün durum bildirimi yapmaya gerek yok
Valla benim de uzak ilişkim var ve gerçekten güzel bir ilişki beraber çok badireler atlattık genelde o benden daha erken kalkar ve günaydın mesajını o atar ben de atarım ama bugün geç uyandım onun sabah etken kalkması gerekiyor ve telefonu elime bir aldım mesaj yok jjdnfnf insan bi garip hissediyor olmayınca inşallah kötü bir durum yoktur ilişkimizde hiçbir soğukluk ya da kötü bir durum yok Allah’a şükür acaba babası var diye mi yaptı bilmiyorum ama çok seviyorum dkfmmff
Uyandım aklimdasindir o , uyanınca aklına gelmiyorsam neden sevgiliyiz ki
Evet zorunda. Öyle abartarak atmasın güzelim günaydın desin arada şımartsın yeter💘
İltifat seviyosun sanırım güne başlarken
@Benzersiz_zevkler e tabii severim çoook
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen.. şimdiden teşekkürler 😊👍
@benzersiz_zevkler tanımadığın herkese iltifat mı edersin.. şimdiden rica ederim 😉
Cevap cok basit. Zaten icinden gelerek atmiyorsa ciftler birbirine, o iliskide sikinti var demektir
Ne güzel isde daha ne istiyorsun kendini hatirlatiyor her sabah ben mutlu oluyorum ger sabah yazinca
Atmak zorunda değil, bende atmam fazla sıkmamak lazım diye düşünüyorum
Zorunda.
Atsa çok mutlu olurum.
Günaydın yazan yok her gün
Zorunda değil ama atarsa güzel olur tabii.
Sevgilim olsa evet atmalı
Değildir mecburiyetide yoktur
Zorunda değil ama atsa daha iyi olur mutlu olurum.
Mümkünse zorunlu kalmadikca mesaj atmasın ✋🏿
Önce kalkan atsın bi zahmet
Atarsa günü daha güzel geçiyor insanin
Değildir ama neden olmasın.
Karşılıklı atalım ne güzel işte
zorunda değil ama atarız ikimiz de